Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan...
pre 10 meseci sam postavio ovu temu pitajuci koji je od navedenih japanskih modela najbolji (nepitaj me po kom kriterijumu, od svega po malo valjda).. posle se ispostavilo da je to bila greska.. pitajuci koji je bolji pokrece raspravu gde obe strane imaju argumente na kraju nema zakljucka samo prepucavanje..ludilo.. opsta koljaza i svadja umesto zabave i ucenja po neceg pametnog..
u sustini Jomini je toliko uporan i zaljubljen u japance da je i mene delicno zagrejao za njih.. morate priznati da neodustaje (lako).. ali vecinu stvari koje je izneo ima pravo.. sto ne znaci da i Hemi i Charger nemaju poentu... ali licno nevolim americke automobile (ali to sam samo ja).. da me ne shvatite pogresno - nemam nista protiv vece kubikaze (iznad 4 je bespotrebno razbacivanje snagom.)
Oni koji su se uhvatili da me navode i osporavaju, zapamtite:
svako ima pravo na svoje (pogresno) misljenje..
poz svima

HEMI 426:
bravo Charger brate....

kada kupis GT 500 dobijes i ovog malog japanca koji stoji pored da ti bude licni sluga... :lol:

( inace taj lik nije japanac, nego je vijetnamac i sef je dizajnerskog tima ali nema veze.... ) :lol:

Znas, Shelby izlazi 2007 godine. Ja dobivam bachelor degree 2007 godine. Bicu na slatkim mukama koje vozilo onda da kupim (trenutno najvecu prednost ima 2007 Chevrolet Suburban).

HEMI 426:
izlazi krajem ( oktobar -novembar ) 2006 kao 2007 model year... :wink:

ako ti moj savet ista znaci..... SUV vs Shelby...mislim, da li uopste i treba da se premisljas... :lol:

Shelby ce biti dosta tesko naci jer ce samo oko 7,500 primeraka godisnje izlaziti u prodaju. Vec imam jednog Mustanga i osim brzine stvarno je ... useless sto se reklo. S obzirom da je zadnja vuca zimi je katastrofalan i ja svake zime moram voziti caletovo auto (dobro, sad imam pickupa) i dosta je mal unutra. Sta mislis o F-150 Harley Davidson? Pickup je, ima 4 vrata i dosta je velik unutra (kao regularni F-150), ima 4x4 i isti motor koji SVT Lightning koristi.

Senta:
Dobar dan...
pre 10 meseci sam postavio ovu temu pitajuci koji je od navedenih japanskih modela najbolji (nepitaj me po kom kriterijumu, od svega po malo valjda).. posle se ispostavilo da je to bila greska.. pitajuci koji je bolji pokrece raspravu gde obe strane imaju argumente na kraju nema zakljucka samo prepucavanje..ludilo.. opsta koljaza i svadja umesto zabave i ucenja po neceg pametnog..
u sustini Jomini je toliko uporan i zaljubljen u japance da je i mene delicno zagrejao za njih.. morate priznati da neodustaje (lako).. ali vecinu stvari koje je izneo ima pravo.. sto ne znaci da i Hemi i Charger nemaju poentu... ali licno nevolim americke automobile (ali to sam samo ja).. da me ne shvatite pogresno - nemam nista protiv vece kubikaze (iznad 4 je bespotrebno razbacivanje snagom.)
Oni koji su se uhvatili da me navode i osporavaju, zapamtite:
svako ima pravo na svoje (pogresno) misljenje..
poz svima
Prvo pozdrav za autora teme. Drugo, da izrazim svoje slaganje sa stavom da svi imamo svoje adute za svoje štićenike, kao i da svi oni imaju i svoje mane.... Ipak, i da postoji savršeno vozilo po svim mogućim kriterijumima, neko bi našao manu. Da li zbog subjektivnog ili objektivnog razloga - nije bitno, ali mana se uvek nađe ako se traži...
Pitanje je ukusa i onoga što se traži i očekuje od auta.

P.S.
Nadam se da si imao strpljenja da bar prelistaš deo svih ovih stranica.... Pozdrav!

jomini:
Nadam se da si imao strpljenja da bar prelistaš deo svih ovih stranica.... Pozdrav!

uh.. kada sam video koliko ih ima mislio sam da je neka greska.. tema je zapostavljena vec posle 10-ak odgovora da bi ponovo ozivela.. ja sam u medjuvremenu bio u inostranstvu tri meseca (SAD) i kada sam se vratio naisao sam na potpuno novi korisnicki interfejs i novi forum uopste.. te ono ja kliknem na temu koja mi se cinila poznata.. te ono citam i setim se da sam to ja pisao.. trebalo mi je blizu tri dana da stignem do kraja (svaki dan po sat ipo..).. ali isplatilo se.. bilo je tu i dobrih argumenata sa obe strane.. ali i nedolicnog ponasanja nekih forumasa od kojih to nisam ocekivao - sta zbog godina, sta zbog reputacije (opravdane) koje imaju na forumu.. ali eto... sta se ja pitam kada imam samo 80 poruka :)
poz svima

I onda neki kažu ''gadno''!!!!!

car16401111111119pu.jpg

2004 Mustang je imao pocetnu cenu od $17,000 (Base V6), a cena je isla sve do $39,000 (SVT Cobra Convertible).

2005 Hyundai Accent ima cenu od $10,000. 2005 Ford Mustang ima pocetnu cenu od $19,000.

Pa kako bi neko mogao dati $33,000 za 240 hp S2000 kad za iste pare mozes dobiti 390hp SVT Mustang Cobru (ili ako vec nevolis Amere, za iste pare imas Subaru Impreza Sti).

Pazi ovog crvenog lepotana

682005164413.jpg

68Charger440:
S obzirom da nemogu otvoriti video (imam zvuk, ali nemam sliku) moze neko da mi kaze o kom je Mustangu rec? Predpostavljam ili V6 ili GT (260 hp) jer bi svaki drugi Mustang (Mach 1 i SVT Cobra) rasturili Evo.
Ma da, V6... I radio je na samo 4 cilindra....
Verujem :roll: da bi hteli da stave običnog Mustanga pored ''onoga''....
Uostalom i EVO ima 280ks. Što se tiče ostalih navedenih Amerikanaca, recimo da je FQ400 više nego dovoljan antibiotik... 8-)

jomini:
Ma da, V6... I radio je na samo 4 cilindra....
Verujem :roll: da bi hteli da stave običnog Mustanga pored ''onoga''....
Uostalom i EVO ima 280ks. Što se tiče ostalih navedenih Amerikanaca, recimo da je FQ400 više nego dovoljan antibiotik... 8-)

Pa koji je, lepo pitam. Ako neznas - lepo reci, nemoj tu sad da nagadjas.

Ti znas dobro da ja gledam samo cenu. Tako da ako nije bila Cobra ($33,000) ne priznam nikakvu pobedu.

68Charger440:
Pa koji je, lepo pitam. Ako neznas - lepo reci, nemoj tu sad da nagadjas.

Ti znas dobro da ja gledam samo cenu. Tako da ako nije bila Cobra ($33,000) ne priznam nikakvu pobedu.
Ja samo kažem da su sigurno poređeni automobili sličnih karakteristika.... Nikad na crtu ne idu auti sa velikom razlikom. I Mustang je imao prednost od bar 30m na startu. Uostalom, čuo si mu zvuk, to teško da je V6, zar ne?
Mitsubishi je poleteo kao iz topa ispaljen... :shock:

jomini:
Ja samo kažem da su sigurno poređeni automobili sličnih karakteristika.... Nikad na crtu ne idu auti sa velikom razlikom. I Mustang je imao prednost od bar 30m na startu. Uostalom, čuo si mu zvuk, to teško da je V6, zar ne?
Mitsubishi je poleteo kao iz topa ispaljen... :shock:

Ма фотомонтажа, знаш да на суду видео материјал не признају као доказ. :)

Back