Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
A kako bi bilo da pustimo jominija da sam svršava na ovoj temi?:grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Uistini, eklips je prilicno los pokusaj da se napravi sportista, jel on ima prednju vucu?
Ali kad smo kod micubisiija, 3000gt je mama za amere! To je masina...
Pao mi je na pamet jer ima slicnu liniju kao eklips, ali je i ispod limarije sportista, a ne samo na izgled...
HEMI 426:3000 GT i Dodge Stealth su identicni automobili, napravljeni sa vecinskim Chryslerovim kapitalom i sklapali se na istoj farickoj liniji u Nagoji....Jedino sto je kada je 3000 GT ugasen, Stealth je isao jos par godina...
alexej,opet ne znas....![]()
![]()
![]()
68Charger440:3000GT je niko i nista u poredjenju sa jednim Mustang Cobrom, Camarom SS, Trans Am WS6 i slicnim..
Aleksej_BASO:Ni ne moram da znam, ali znam sta mi se svidja!
Ne bih nikad vozio automobil sa americkim znakom, makar bio kopian od japanaca, tj. napravljen u japanu.
Aleksej_BASO:Po cijem kritrijumu, tvom?
I po cemu je on to losiji?
O-ho, kakvo je ovo ponašanje? Jel' priliči uredniku teme?Espanol:A kako bi bilo da pustimo jominija da sam svršava na ovoj temi?:grin:
Da dodam i upravljenje na sva 4 točka...Aleksej_BASO:Mozda u americi sa njihovoim porezima na japance, nemoj da prodajes jeftine fazone.
Za trkacke automobile je bitna brzina, a za sportske i imadz, ja licno ne podnosim amerikance genralno, japanci su mi kad se prober 10 u glavu za njih.
Drugo (sada ce hemi da se javi) za sportsko-trkacke automobile je bitno i lezanje, a mogu da ti potpisem u zivot da bi 3000gt bolje od nekog amera, zahavljujuci nezavisnom vesanju i 4x4 pogonu. Ameri su do skoro imali svuda krutu zadnju osovinu...
A i ne vidim nista spektakularno u njihovim krburatorima pa makar imali 15 grla...
A da mi malo pomogneš?Espanol:A kako bi bilo da pustimo jominija da sam svršava na ovoj temi?:grin:
ops:jomini:Nema veze, važno da ima kamionski motor i da se poredi sa autima duplo manjih mašina da bi ispao cool!
God bless America
jomini:I jos jedna fotka....
![]()
68Charger440:Kamionski motor? Mozda kao kamioni u Evropi, ali u Americi kamioni tipa Peterbuilt, Freightliner, Kenworth, Western Star, International i slicni imaju motore od 12+ litara (to znam jer moj cale ima 2001 Freightliner Century).
A uostalom, ja gledam cenu kod auta. Dzaba je Japancima da izvlace 500 hp iz 2.0L motora kad onda dodju i nabiju cenu veliku. Pa svaki bi pre kupio Corvettu ili slicno. Poenta je da 1999 Mitsubishi 3000GT kosta $44,500, a ima 320 hp dok 2002 Ford Mustang Cobra kosta $33,000 a ima 390 hp (4.6L V8).
Aleksej_BASO:Mozda u americi sa njihovoim porezima na japance, nemoj da prodajes jeftine fazone.
Za trkacke automobile je bitna brzina, a za sportske i imadz, ja licno ne podnosim amerikance genralno, japanci su mi kad se prober 10 u glavu za njih.
Drugo (sada ce hemi da se javi) za sportsko-trkacke automobile je bitno i lezanje, a mogu da ti potpisem u zivot da bi 3000gt bolje od nekog amera, zahavljujuci nezavisnom vesanju i 4x4 pogonu. Ameri su do skoro imali svuda krutu zadnju osovinu...
Secam se kao da je bilo juce, kada sam fledao uporedni test kod nas, na misleuku VW VR6 protiv CRXa koji ima samo 1600ccm, i pobedio je golf, ali jedva, a jaci je na pravcu skoro duplo... Tako da su te brojke oko ubrzanja vrlo relativne...
A i ne vidim nista spektakularno u njihovim krburatorima pa makar imali 15 grla...
Opet zaboravljaš na carinu i američku zaštitu svoga....68Charger440:Nemoj se molim te brukati sa tim krsom. To je auto sa cenom od $33,000, a ima 240 hp. Njega 235 hp SRT-4 odvali bez problema, a kosta $12,000 MANJE.