- Poruka
- 33.100
Prodavnice delova za japanske automobile, eventualno servisi Nissana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Corto Malteze:Nova Mazda 6
![]()
Nemam pojma koja je moja. Našao sam neki link za doradu Impreze, firma iz Hrvatske. AKo nekad budem u kešu, eto me na oko 350hp. Sa svim pratećim stvarima koje treba da se urade za tako nešto.luci:jomini ima na nekom oglasu turbina za WRX STI... jol to ista kao tvoja ili jaca... sto ne uzmes malo da nabrijes makinu...
To je zato što je to Toyota?Marauder:Prosle godine Michael Waltrip, vozac Toyote u NASCAR, je uspeo da zaspe za volanom Land Cruisera i udari u telefonsku govornicu. Toliko su Japanci dosadni za voziti.
Bezveze?luci:jesu stvarno moj stric ima corolu... odlicno ga sluzi auto, ali je skroz bezveze i za voziti i za gledati.... i za biti u njemu

lici mi zadnji kraj na namrgodjenog dedu kome su izvadjeni vestacki zubijomini:Mitsubishi Concept-ZT
To je ime onog koncepta sa prošle strane...
![]()
Marauder:Ja za volanom svojih Fordova nikad nebi mogao zaspati. Jer su toliko zanimljivi za voziti da cak i kad sam bas umoran i kad mi se spava nebi mogao zaspati.