- Poruka
- 33.100
Kad smo kod Forda, taj što mi prodaje Imprezu, ima i Ford mondeo, nov. Tačnije godinu dana star. Preterano lep auto, TDci... Nešto titanium....?!?
Isti ovakav, srebrni
Isti ovakav, srebrni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije to, uplatio je novu Imprezu.68Charger440+6:Sa Subarua na Forda. Zna covek sta valja.![]()

Što, šta mu fali???Garwor:kako ovo lepo, uopste mi nije jasno kako ljudi mogu nazvati moderna kola lepim ?
pa nema bas nista lepo na njemu, ni oblik, ni svetla, ni retrovizori, ni agresivnost, ni eleganciju, ni provokativnost. Ko prosecan dvd player. Ili kofer, kao sve svabe.jomini:Što, šta mu fali???
Od bilijara se sigurno nije obogatio, a ne liči mi na muljatora. Ne ponaša se tako.Garwor:profesionalni igrac bilijara, da se nije obogatio od toga? Proizvodnja 'necega'...hm, hm da nije on neki muljator?
Radi guza...68Charger440+6:
pa kad je neki nindžajomini:https://video.google.com/videoplay?docid=-3439856262387531531
Pogledajte ovo!!! Toyota Yaris udara motociklistu i njemu ništa. Bezbednost za druge učesnike maksimalna! 10 zvezdica!!!