- Poruka
- 33.100
Lupetaš po običaju.HEMI 426:charger, nemoj ga paliti a ti jomini ostavi glupave price u ovoj godini...
ni gorih kola ni vise price o njima....do qurca!!!
Nego, koliko bi mogao koštati? '97. godište recimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupetaš po običaju.HEMI 426:charger, nemoj ga paliti a ti jomini ostavi glupave price u ovoj godini...
ni gorih kola ni vise price o njima....do qurca!!!
jomini:Misliš da je tako sa ovim autom? Dosadno?

Saznao sam detalje... 2000. godište. 265ks, 5,5sec do stotke, na njemu su četiri nove felne sa četiri nove gume, a idu uz njega i četri nove Bridgestone gume sa četiri felne...jomini:![]()
Isti ovakav, samo tamno plave boje.
Hehe, mržnja govori iz tebe. Nisi realan.HEMI 426:koliko $$$ za koje sranje...
jomini:Model je Impreza GT AWD. Fabrički ima 218hp, ali elektronski je nešto urađeno, da li drugi čip ili ne znam šta, stavljeno od STi modela. Možda povećan nadpritisak na turbini... Imam kod kuće prospekte za baš taj model od 218. Auto je preterano jak, brz, odličan... Nema priče oko toga. Samo je skup za mene. Da imam pare, otišao bih sutra po njega bez trunke razmišljanja... Xenon farovi, muzika, sve... Klimu i kožu nema.
Pa novo sve je još skuplje. U toj klasi. Focus 1.6 nov je skuplji.68Charger440+6:Znas kako je Henry Ford rekao "Najbolji auto je novi auto". Za te pare kupi novog Focusa umesto 7 godina staru Imprezu.
Kupi onakvu imprezu za te pare i pazarimo.68Charger440+6:Ja ti kupujem 2.0L Focusa u Americi i saljem ti ga za Evropu i izace te oko $10,000 (to je u dolarima, ne u evrima).
Eto. WRX turbo jeftiniji nego stariji turbo ovde... A plata ovde i plata tamo... Gde ja živim...68Charger440+6:Impreza je mnogo skupa. Obicna Impreza ima 173 hp i kosta $19,000, za te pare mozes voziti Mustanga sa 210 hp.
Ako hoces WRX sa turbom i 224 hp on ce te kostati minimalno $24,000. Opet, za $1,000 mozes voziti Mustanga sa 300 hp.