Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onaj sa slike, napisao sam. 2.0 turbo, 218 hp, 290 Nm pri 4000rpm.
k020.gif

Model je Impreza GT AWD. Fabrički ima 218hp, ali elektronski je nešto urađeno, da li drugi čip ili ne znam šta, stavljeno od STi modela. Možda povećan nadpritisak na turbini... Imam kod kuće prospekte za baš taj model od 218. Auto je preterano jak, brz, odličan... Nema priče oko toga. Samo je skup za mene. Da imam pare, otišao bih sutra po njega bez trunke razmišljanja... Xenon farovi, muzika, sve... Klimu i kožu nema.

jomini:
Model je Impreza GT AWD. Fabrički ima 218hp, ali elektronski je nešto urađeno, da li drugi čip ili ne znam šta, stavljeno od STi modela. Možda povećan nadpritisak na turbini... Imam kod kuće prospekte za baš taj model od 218. Auto je preterano jak, brz, odličan... Nema priče oko toga. Samo je skup za mene. Da imam pare, otišao bih sutra po njega bez trunke razmišljanja... Xenon farovi, muzika, sve... Klimu i kožu nema.

Znas kako je Henry Ford rekao "Najbolji auto je novi auto". Za te pare kupi novog Focusa umesto 7 godina staru Imprezu.

U Americi imas sve, ali ustvari nemas nista. Takav je sistem napravljen. Mozes imati novi automobil, ali nemoj ga platiti jedan mesec i ti njega gubis.
Ili kuca i stan. Ti u Srbiji kad imas kucu/stan, to je tvoje, niko ti ga nemoze uzeti. Ovde cak i da otplatis kucu uvek moras taksu placati na nju. Nemoj platiti taksu - drzava ti uzme kucu, iako je to tvoja kuca. Verovatno si procitao da sam napisao da moji starci planiraju kupiti 2 stana u Beogradu (jedan meni i bratu, a drugi sebi za stare dane). Za pare koje ce potrositi za stan mogli su slobodno otplatiti kucu ovde u Americi. Ali iz gore navedenog razloga (u Srbiji kad kupis je tvoje, u Americi kad kupis i dalje nije tvoje) oni rade investiraju te pare u Srbiji.

Back