zeljena
Poznat
- Poruka
- 9.293
... biti zajedno,zauvek,ne rastajati se svaki put sa suzama u ocima,nerastajati se nikada vise...
biti zajedno,zauvek,ne rastajati se svaki put sa suzama u ocima,nerastajati se nikada vise...

biti zajedno,zauvek,ne rastajati se svaki put sa suzama u ocima,nerastajati se nikada vise...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, sve kad zarko zelimo iz
, sve kad zarko zelimo iz 

romantika ihaj
romantika ihaj

, osmeh na lice i samo napred sa zeljama, mozemo sve
, osmeh na lice i samo napred sa zeljama, mozemo sve

kad bi mogli sada...cuti se makar na tren....dodirnuti se
kad bi mogli sada...cuti se makar na tren....dodirnuti se ...barem malo...poljubiti se...
...barem malo...poljubiti se... onako krisom...
onako krisom... , ali ne bi bilo interesanno kad bi sve mogli, sladje je kad se zeli, i onda mozemo to sto bi mogli
, ali ne bi bilo interesanno kad bi sve mogli, sladje je kad se zeli, i onda mozemo to sto bi mogli

Ne bi,ne bi,eh kad bi mogli.....

E,ako kazem,prebacice mi temu na lj.i s.

...pozeleti dobro jutro jedno drugom
...pozeleti dobro jutro jedno drugom ...ostati zajedno ceo dan
...ostati zajedno ceo dan ...
...

e liju,
e liju,

NasmejanOtici negde daleeeko,daleeeko

.Danas je divan dan,tvoj dan ljubavi...nebo cisto kao tvoja dusa...ovakav dan bi svako pozeleo da ima za svoju krsnu slavu.Pomalo sam tuzna,jer ne mozemo biti zajedno,ali sam i srecna zbog tebe,zasluzio si bas ovakav dan.Znam da ovo neces procitati,pa ipak,SRETNA TI SLAVA,LJUBAVI
.Danas je divan dan,tvoj dan ljubavi...nebo cisto kao tvoja dusa...ovakav dan bi svako pozeleo da ima za svoju krsnu slavu.Pomalo sam tuzna,jer ne mozemo biti zajedno,ali sam i srecna zbog tebe,zasluzio si bas ovakav dan.Znam da ovo neces procitati,pa ipak,SRETNA TI SLAVA,LJUBAVI

I zajedno smo mi ipak,znam...bar u mislima...jel tako
I zajedno smo mi ipak,znam...bar u mislima...jel tako

,da nazdravimo
,da nazdravimo i da nam svira
i da nam svira za
za
Bojim se da nam to bas i ne bi bilo pametno,Eh...kada bismo mogle sada ici zajedno na slavu draga,da nazdravimo
i da nam svira
za

Zar u zivotu radimo samo pametne i po nas korisne stvariBojim se da nam to bas i ne bi bilo pametno,
 ...ne verujem draga...uzivajmo dok mozemo,a posle...kako nam bude
...ne verujem draga...uzivajmo dok mozemo,a posle...kako nam bude

da mu malo damo po
da mu malo damo po