Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Cesto mi se dogadja.Ne mogu da osetim lepotu,ako nije naparfemisana mirisom tvojih koraka.Pokusam,obuzme me neki cudan osecaj,sitne iglice srece mi iskoce po kozi,pore se prosire,srce poskoci,ali sve je to blef,a ja nikad nisam znao,dobro da blefiram.Oblaci opet zaklone sunce,kisa se prospe po asfaltu da spere tragove,i ponovo ona tupa bol u stomaku.Ja sam zatvorenik,melanholija je moj tamnicar,a ti si kljuc koji ne mogu da pronadjem,jer ga je tamnicar,tako dobro sakrio u sobi mojih pateticnih lazi,da ce mi meseci,godine,decenije,biti potrebni da ga pronadjem.Ipak,ne odustajem...Nisam ja od tih.Naci cu ga kad-tad,cherry.A onda cu ga sakriti u moju malu kucicu od snova i vise ga nikad necu izgubiti.Nadam se da neces ni ti...
Dunav i Sava,ili Sava i Dunav,zavisi kako ko gleda na to...Spajaju dva sveta,dve duse,dve kulture,dva svega...Jedino izgleda nisu uspeli nas dvoje da spoje.Suvise smo daleko otisli svojim koracima nepoverenja,noseni aplauzima zloslutnih,i sad reke tu ne mogu nista.Mostovi su sruseni,ostao je jos samo stari skeledzija,na zardjaloj skeli,na kraju sveta,da prevozi putnike izmedju nasa dva grada.A i tih putnika je sve redje i bojim se,jednog dana,nestace...Ako vec i nisu?
Neozbiljni pesimista
http://4.***************/_kMPNVauYFlM/R0PrTvUkhFI/AAAAAAAABB4/_ysQ8DaZP7s/s400/usce_save_i_dunava2.jpg
Dunav i Sava,ili Sava i Dunav,zavisi kako ko gleda na to...Spajaju dva sveta,dve duse,dve kulture,dva svega...Jedino izgleda nisu uspeli nas dvoje da spoje.Suvise smo daleko otisli svojim koracima nepoverenja,noseni aplauzima zloslutnih,i sad reke tu ne mogu nista.Mostovi su sruseni,ostao je jos samo stari skeledzija,na zardjaloj skeli,na kraju sveta,da prevozi putnike izmedju nasa dva grada.A i tih putnika je sve redje i bojim se,jednog dana,nestace...Ako vec i nisu?
Neozbiljni pesimista
http://4.***************/_kMPNVauYFlM/R0PrTvUkhFI/AAAAAAAABB4/_ysQ8DaZP7s/s400/usce_save_i_dunava2.jpg
zaspati,zajedno,zagrljeni