Eh,kad bismo sada mogli.......

RUKE.jpg

.. Neznam dokle doseze moja snaga, neznam dokle ce srce ovo izdrzati... Neprospavane noci, oci u kojima i nema vise toliko suza, jedva sastavljam na gomilu ovo malo snage , snage da izdrzim ovu patnju i bol... Znas li osecaj kada pogledas u bilo kog vidis samo jedan lik pred ocima... Znas li osecaj kada cujes bilo koju pesmu i ona te podseca na samo jedan osmeh i jedne oci . Oci crne kao gar, koje ti se smese kao da vide samo tebe.... Boli...suvise boli svaki tvoj osmeh upucen njoj , a ja bih zelela da je moj... Boli svaki tvoj precutni odgovor na moje pitanje, boli svaki trenutak kada te nema , a volela bih da si tu... Skupljam poslednji atom snage , brisem poslednje suze, koje neprestano liju mi niz lice.... I nocas te nema tu, a tako mi trebas ... I nocas slusam tuzne pesme , koje me podsecaju na tebe... Volela bih.... da si bar ova vrela suza na mome licu , i da mi skliznes do usana ... Mozda bih te bar tada mogla poljubiti , i od tog tako dugo iscekivanog poljupca utonuti u veciti san .... San gde bi zauvek bio TU, i gde bi bio samo MOJ
Ehhhhhhhhh da mu kazem koliko bilo sva ova gluma

1458669_630063563706252_1085604570_n.jpg

Život

Život mi proždire mladost
A već se sprema da otegne
dane moje starosti
Nemam pravo da mrzim ikoga
Ali sudbina zato predmet je
Mog straha, očaja i mržnje

Vi koji mislite da čovjek
je hrabri kovač svoje sreće
očigledno još život niste okusili