Egzodus se nastavlja,glumac Nikola Djuricko se odselio sa porodicom u Njujork!

zemunski kej

Elita
Poruka
21.904
Vest kao vest ,ipak zastao sam i procitao je, Dobar glumac ,imao je ovde dosta posla ,dugo vremena je drzao i kafic u centru grada pa ipak je spakovao kofere i otisao i to sa zenom i dvoje dece, Da li mozda zbog toga sto je bio prijatelj i podrzavao opoziciju *Da li je za njega nastupio momenat da vise nije mogao ni reklamu da snimi u Srbiji,ne znam ,ne kaze u ovom intervjuu, Uvek mi je zao kada neko ode iz Srbije ,pomislim neko ih je maltretirao ,nije im bilo prijatno,nisu imali posao?
https://www.blic.rs/zabava/nikola-djuricko-se-preselio-u-ameriku/3x49q31

https://arhiva.nedeljnik.rs/nedeljn...a-ce-napustiti-srbiju-ako-protesti-ne-uspeju/
Datum: 24/02/2019
"To je strašno, i ja osećam rezignaciju i tupost": Đuričko o Kojinoj izjavi da će napustiti Srbiju ako protesti ne uspeju

Glumac Nikola Đuričko izjavio je u intervjuu za bosanski portal Klix.ba da razume izjavu Nikole Koja da će napustiti Srbiju ako aktuelni građanski protesti ne uspeju i da je strašno to što ljudi iz Srbije odlaze tiho i da će tek otići.
"To je strašno, ali strašno je i to što iz Srbije ljudi odlaze tiho i što će mnogi otići čak i ako se uspostave demokratski mehanizmi. Ja razumem Koju, pretpostavljam da on više nema nerava da to toleriše. Ja takođe osećam rezignaciju i tupost prema celoj toj stvari, jer je taj proces dugačak, idemo korak napred pa nazad dva", rekao je Đuričko.
On je dodao da, ipak, društvo mora da napravi atmosferu u kojoj će ljudi videti razlog da ostanu.
"Mi smo malo društvo, ima nas blizu pet miliona, šta je jedna ulica u Bangladešu, pa valjda se možemo dogovoriti o nekim stvarima i živeti fino", rekao je Đuričko.
Glumac je dodao i da je ponosan na to što su protesti mirni, uzbudljivi i što čak ni veliki minusi i nevreme nisu sprečili ljude da izađu i na demokratski način iskažu svoje nezadovoljstvo.

Poslednja izmena:
Biće da je to, podržavao je Sašu Jankovića i PSG, bio je i na protestima jedno vreme. Krenuli da mu guše kafić a i u glumi da ga sputavaju. Zato je sumnjivo kako na primer to ne rade Sergeju više iako u početku jesu, kroz fondaciju na primer. Belom su omogućili da otvori kafić.
Sergej nema ni kuce ni mace, Uz to je i americki drzavljanin mislim vise od 10 godina. Zato se i prihvatio da im hebe mamu seljacku.pa kud puklo da puklo.

Imali su primer Olje Beckovic i Duleta Vujosevica. Gazde televizije i Partizana su im otvotreno rekli da moraju da ih otpuste jer niko nece da se reklamira na toj tv ili da bude sponzor Partizanu dok su oni tu,

N. Kojo je toliko bio ubeđen u uspeh protesta da nije uopšte video i opciju da sve to može da doživi fijasko
i onda se olako gađnuo izjavom da će napustiti zemlju sa porodicom ako od protesta ne bude bilo ništa

šta će uradi, ne znam..ko zna, možda i ostvari

Back