la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narode pomagaj!!! Planirao sam da idem na letovanje u Egipat tačnije u Hurgadu. Malo se dvoumim zbog pitanja bezbednosti. Čini mi se da su i cene aranžmana znatno povoljnije zbog toga. Interesuje me vaše mišljenje.
Pozdrav!
Pominjali smo ga svojevremeno na ovoj temi al ne znam da je iko bio...dakle ...Sofitel u Tabi ?
Molim informacije !
Sve me zanima.
Pocevsi od toga da li ima mora![]()
Ovih dana uplacujem letovanje i jako se dvoumim izmedju Continentala i Pickalbatros Palaca, prvenstveno sto Palace ima losu plazu (ogroman plicak gde kod oseke se more povuce i 100-200m) a svi kazu da je Continentalova najbolja.
Kod njega me odbija sto ima samo jedan bazen i da se osecaju godine, mada sam negde citao da su napravili jos jedan i da je renoviran 2010.
Ako je neko bio skoro molio bih da napise nesto o tome da li su dogradjivali nesto i kakva je situacija (na google su slike iz 2009).
bazene imaš svuga, pa i u svom gradu, a na letovanju ti je valjda bitnije more i plaža od bazena.
conti ima jednu od najboljih plaža.
jeste malo stariji hotel, ali su sobe ogromne, kao i terase, sve su sa pogledom na more.
hrana je dobra, usluga odlična
bazen je bio jedan, čist je
Aaa, pa Mrgude, ti ne ideš u Egipat nego u hotelski kompleks.
I kakve veze ima Petra sa hoteliskim komforom?![]()
Vi, ljudi, zaista idete u Egipat?
Mirka???![]()
Idemo.
Tj planiramo da odemo!
Jos smo izabrali Tabu koja je na granici sa izraelom....
Jednom se živi!
Petra je 100 km od Tabe.
A moj hotel je u Tabi...
Sto znaci ako odemo u tabu obici cemo Petru !
Eto kakva je veza !
Idemo.
Tj planiramo da odemo!
Jos smo izabrali Tabu koja je na granici sa izraelom....
Jednom se živi!