Egipat

Narode pomagaj!!! Planirao sam da idem na letovanje u Egipat tačnije u Hurgadu. Malo se dvoumim zbog pitanja bezbednosti. Čini mi se da su i cene aranžmana znatno povoljnije zbog toga. Interesuje me vaše mišljenje.
Pozdrav!

Narode pomagaj!!! Planirao sam da idem na letovanje u Egipat tačnije u Hurgadu. Malo se dvoumim zbog pitanja bezbednosti. Čini mi se da su i cene aranžmana znatno povoljnije zbog toga. Interesuje me vaše mišljenje.
Pozdrav!

I meni se ide. Razmisljacu do polovine juna i ako do tad bude mirno, uplacujem avgust, iako je Ramazan u to vreme. Cene su vise nego povoljne.
Necu ici ako ne rade Kairo ture. Ako ne planiras izlete, slobodno uplati, nemas problema sto se tice bezbednosti u Hurgadi, ali kao sto rekoh, ako hoces na izlete sacekaj malo...

Egipcani su najruzniji, najprljaviji i najdosadniji ljudi na svetu.
Egipat je jedna strokava, ganda zemlja, al Bog im dao ono more i tu zbora nema.
Bez mora moja sofisticirana nozica ne bi krocila na tlo te smrdljive zemlje...al posto imaju more i Sofitel eto i sofisticirane nogice tamo.

Eto ti ga bas Eli zastitnice egipta!

E Jecko...staris !
Pocela si da zanovetas i da izvoljevas i da se dosadujes po hotelima :lol:
Zivela bi u hotelu...uopste mi ne smeta da dodjem na gotov dorucak, rucak, veceru, da viknem kafa kad mi se srce, da bacim koktel kad se zagreje, da mi prebrisu naocare svakog dana, namestaju krevete, peru wc solju ....nista mi to ne smeta....za to vreme ja uzivam, bavim se detetom, citam knjige, druzim se sa ljudima, zadovoljna sam i relaksirana....i znas kako me zabole sto napolju ima 50 jer meni je DO JAJA.

Otisla sam , laku noc !

Ovih dana uplacujem letovanje i jako se dvoumim izmedju Continentala i Pickalbatros Palaca, prvenstveno sto Palace ima losu plazu (ogroman plicak gde kod oseke se more povuce i 100-200m) a svi kazu da je Continentalova najbolja.
Kod njega me odbija sto ima samo jedan bazen i da se osecaju godine, mada sam negde citao da su napravili jos jedan i da je renoviran 2010.
Ako je neko bio skoro molio bih da napise nesto o tome da li su dogradjivali nesto i kakva je situacija (na google su slike iz 2009).

Ovih dana uplacujem letovanje i jako se dvoumim izmedju Continentala i Pickalbatros Palaca, prvenstveno sto Palace ima losu plazu (ogroman plicak gde kod oseke se more povuce i 100-200m) a svi kazu da je Continentalova najbolja.
Kod njega me odbija sto ima samo jedan bazen i da se osecaju godine, mada sam negde citao da su napravili jos jedan i da je renoviran 2010.
Ako je neko bio skoro molio bih da napise nesto o tome da li su dogradjivali nesto i kakva je situacija (na google su slike iz 2009).

bazene imaš svuga, pa i u svom gradu, a na letovanju ti je valjda bitnije more i plaža od bazena.
conti ima jednu od najboljih plaža.
jeste malo stariji hotel, ali su sobe ogromne, kao i terase, sve su sa pogledom na more.
hrana je dobra, usluga odlična
bazen je bio jedan, čist je

bazene imaš svuga, pa i u svom gradu, a na letovanju ti je valjda bitnije more i plaža od bazena.
conti ima jednu od najboljih plaža.
jeste malo stariji hotel, ali su sobe ogromne, kao i terase, sve su sa pogledom na more.
hrana je dobra, usluga odlična
bazen je bio jedan, čist je

Svidja mi se opis Continentala, a da li je bolji Continental Resort ili Caribbean World Soma bay resort? Da li agencije vode na izlete do piramida zbog situacije u Egiptu?

Aaa, pa Mrgude, ti ne ideš u Egipat nego u hotelski kompleks.
I kakve veze ima Petra sa hoteliskim komforom?:think:

Petra je 100 km od Tabe.
A moj hotel je u Tabi...
Sto znaci ako odemo u tabu obici cemo Petru !

Eto kakva je veza !

Vi, ljudi, zaista idete u Egipat? :eek:
Mirka??? :rtfm:

Idemo.
Tj planiramo da odemo!
Jos smo izabrali Tabu koja je na granici sa izraelom....
Jednom se živi!

Back