DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
ma ko te ne zna, namerno pričaš u procentima i o procentima da te ne razume![]()
Vidi se da nemaš veze sa ekonomijom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ko te ne zna, namerno pričaš u procentima i o procentima da te ne razume![]()
svaka cast za nase prijatelje iz egipta!
nisam ja za dzabe pre mesec dana tamo letovao
!
mislim da je zastava prodala u egiptu nekih preko 1 milion 128mica i keceva . U Kairu svaki treci cetvrti auto je kec....
ima li neko teoriju zasto?
neko u egipat neko u budvu![]()
U Budvu? ne pada mi na pamet..tamo nema piramida....a i priznali su Kosovo..eto dva odlicna razloga za ne ici
U Budvi sam bio samo jednom ,i to na ekskurziji........oduvek je postojalo, ne dva , nego dvesta dva razloga da se ne letuje u crnoj gori...........a ova dva , koja si nabrojala, su mi skroz nebitna.........piramide ima i u bosni,a to sto su priznali kosovo, bi trebalo da znaci da bih trebao da preskocim Italiju i Piancavallo ove zime???
![]()
Iskljucivo inercija prohujalih vremena, kada je Egipat bio u najprisnijim odnosima sa SFRJ........i kako neko rece, ne tako zanemarljiv broj turista iz srbije, ali to je , ipak sekundarno.........
BTW......Albanci i nisu nesto visoko kotirani u islamskoj zajednici, kao neki dobri vernici........fakat je, da njih zaista niko na zemaljskoj kugli ne gotivi.......ali, fakat je, i da su tako neomiljeni uspeli pametnom igrankom da okrenu stvari na svoju stranu , kada smo mi u pitanju
a ja mislim da su resili da malo sinhronizuju stav sa rusijom, utoliko sto od nje zavisi da li ce razviti nuklearni program za 2 milijarde dolara, i politicki i tehnoloski. ako obratis paznju sta se u regionu desava videces da je u poslednjih 3-4 meseca ucestalo 'konsultativno' posecivanje sa rusijom svih zemalja regiona, i pogotovo onih 'nesvstanih'... kriza brate, vreme je da se nesto istrguje, znaju oni. eno, i islandu pena na usta ide od branjenja ruskog prava na severni pol, eno vele da ruski kredit vadi iz bankrota ne gore nego evropski - koji nisu dobili.
i to je svaki cetvrti auto na ulicama Kaira???...........kec ili jugo???
![]()
Pa , batice........ako neko usaglasava stavove sa rusijom toliko , da ocekujem da ce uskoro premijerka da veze maramu , kao babuska, su Nemci.............pa priznase Kosovo na jedan........
Kapiram ja, i postujem tvoje rusofilstvo, koje je , za razliku od ovih "rusofila na suvo" , bar dobro podmazano..............ali, nije sve sto se desava u svetu , rezultat budjenja medveda, niti je srbija tako bitna , da bi egipat i rusija zbog sake jada , koje ima manje nego u prestolnicama doticnih drzava gradjana.........menjao svoje strateske spoljnopoliticke smernice .........upravo zbog srbije........
Bravo za nasu egipatsku bracu,oduvek sam govorio da su nam egipcani najveci prijatelji.....to su neraskidive veze.
trebali bi nesto da im poklonimo zauzvrat, kao rusima NIS....mogli bi njima JAT ili tako nesto
svaka cast za nase prijatelje iz egipta!
nisam ja za dzabe pre mesec dana tamo letovao
vidi se uticaj mog lobiranja
salu na stranu egipcani su vrlo prijateljski nastrojeni prema namasvaka im cast!
ovo ti je nabudzeni kec i sharm el sheika
![]()
Opa iznajmio si rent-a-car?
Ima se - može se![]()
verovatno ima i klimu, ipak su tamo velike vrucine![]()