To je identična tehnika ko god da je koristi
Ti si dakle protiv Ane a ne protiv EFT ili šta?
Nije identicna tehnika. Ova zena zloupotrbljava ljude i naplacuje to nemajuci ni osnovno obrazovanje za to, pa je u Hrvatskoj, odakle je inace, i podneta
krivicna prijava Ministarstva zdravlja pokrenute istrazne radnje za nadrilekarstvo.
To sam tek sad procitala i drago mi je da sam bila u pravu, jer je zbog njenog rada (i zaradjivanja) reagovala i sama medicinska
struka.
A sto se te metode EFT tice, posto je hrvatsko ministarstvo zdravlja podnelo krivicnu prijavu za nadrilekarstvo, a kod nas cak ni ne postoji taj "fakultet" koji je ova "lajfkouc" zavrsila, slutim da je i to blizu toga, ali opet, ako psiholozi kazu da pomaze u oslobadjanju od neke blokade ali pod njihovim nadzorom (u sta takodje sumnjam jer i oni zaradjuju poneki mnogo, ali opet, bar imaju odgovarajuce obrazovanje da bi imali
svest o stetnosti necega "na svoju ruku" sklepanog), onda mi ne preostaje nista drugo nego da poverujem toj psiholoskinji da je onako kako je rekla i da ta metoda u originalu (a ne ovako zloupotrebljena), daje rezultate kod ljudi sa vijetnamskim sindromom ili blokadama uopste, ali
samo pod vodjstvom psihijatra i psihoterapeuta.
Slabo ti kapiraš kako se postavljaju pravila. Procenti su nebitni. Nije ti ovo pravoslavni forum iako deluje da je pravilnik posao neki fanatik od vernika. I bilo bi dobro da zamolimo admine da revidiraju pravilnik jer je budalastina.
Što se tiče "normalnog", ako ti spadas tu meni je drago što nisam normalan.

I dalje ne možeš da skapiras da tvoja verovanja su samo to. Verovanja. I nisu ništa iznad verovanja drugih.
Što se tiče zloupotrebe, tu se slažem. Ako ima dokaza da je nešto zloupotreba.
A što se tiče banovanja, isključivi uzrok je napusavanje ćacija na Politici.

I to ću nastaviti da radim.
Ionako imam boga pitaj koliko klon naloga pa mi ban ne predstavlja problem.
Ti hvalis necim sto je zabranjeno (broj ilegalnih nickova), a hoces da menjas pravilnik jer ti on nije dobar? S kojim ocima, imas li stid i pojam da si zadnji koji bi to trebalo da kaze?
Jasno mi je jos sa "religije" da si bogoborac i da si samim tim, nesnadjena licnost, nesigurna, ili u najmanju ruku, nezrela.
Meni je drago sto sam pojam ludace za tebe, i ti si za mene.
To potvrdjuje sto su ti sekte blize nego normalni ljudi, jer ova zena je na korak od sekte
kako kazu i sami Hrvati, ali ne znam zasto me to ne cudi od tebe.
Uostalom, ako tebi nije vazno, meni je vazno da li je u sekti.