'ebala bi se a da joj ne udje

Ma koje su to pametne mudre žene koje vole loše momke, mafijaše kretene?
Kakav um imaju takve, šta im je bitno u životu koliko su površne kad se na to pale?
Nemoguće da ste zaista sigurni da je takva većina žena, jer nije.
Očigledno ih tražite na pogrešnim mestima, muvate se tamo gde takve bitišu i previdjate one koje takve nisu.
I kakvi ste vi bolje se zapitajte kad za takvim ženama vapite?
Da vam je potrebna neka druga vrsta videli bi ste ih, pošto vidite samo ovakve onda takve i želite. Zašto?
Obično su takve napucane jer mozga mnogo i nemaju, sva energija se ulaže u sise i u dupe.
Ne negiram da i u to treba ulagati ali valja posvetiti malo ili puno vremena i mozgu.

ma, ti si neka debeljuca, garant

Ma koje su to pametne mudre žene koje vole loše momke, mafijaše kretene?
Kakav um imaju takve, šta im je bitno u životu koliko su površne kad se na to pale?
Nemoguće da ste zaista sigurni da je takva većina žena, jer nije.
Očigledno ih tražite na pogrešnim mestima, muvate se tamo gde takve bitišu i previdjate one koje takve nisu.
I kakvi ste vi bolje se zapitajte kad za takvim ženama vapite?
Da vam je potrebna neka druga vrsta videli bi ste ih, pošto vidite samo ovakve onda takve i želite. Zašto?

Obično su takve napucane jer mozga mnogo i nemaju, sva energija se ulaže u sise i u dupe.
Ne negiram da i u to treba ulagati ali valja posvetiti malo ili puno vremena i mozgu.

Tako je, bre, opet to nema veze sa ženama ni sa tim da su većina ološi danas, to opet na neki bolestan način ima veze sa muškarcima, obrni-okreni mi smo krivi i ako nas pogodi asteroid, pa, stvarno smo krelci gde smo postavili zemlju na putanju... Miiiislim...

Zamisli teoriju "pošto vidite samo ovakve onda takve i želite"... Pošto vidim u društvu elite samo našmrkani i pijani ološ koji je sumnjivim putevima stigao do love, to znači da sam i ja takav, jer što bi neko video nešto onako kako jeste, treba izmisliti da je nešto onako kako mi mislimo da jeste... Uglavnom vidim da kod tebe radi, taj imaginarni svet je ok stvar, samo onda nisi adekvatna osoba za priču...

Ovde onda postoji nejasnoća šta je najači tip.
Najači tip u smislu opak sam, lak na obaraču, tabadzija sam ili nisam to ali gazim žene, ponižavam i sl je privlačan idiotu od žene.
Najači u smislu celokupnog stava, sposobnosti da na pravi način iznese taj muški princip je nešto sasvim drugo i to nema veze sa ovim što vi navodite kao jak muškarac, poželjan bla bla niti je biti jaka ličnost povezano sa tim biti loš.

jeste treba se usaglasiti sta je najjaci tip
a vidim ti oma spominjes mafijase, ne radi se o mafijasima
malo njih se obogate tj. mogu da se obogate na posten nacin, bez muljanja i tako tih stvari to je prosto nemoguce u srbiji

ja sam dok sam bio mladji, jer to nisam tako video, jelde bio sam mlad ko i svi, bio sam malo nezreo, ponasao se tj. delovao grublje nisam obracao paznju tolko na zene a one ipak balavile zamnom
naravno ne sve jer nisam svaciji tip, al su se vecina mojih drugara, poznanika, prijatelja slicno ponasali, jurile su za njima, sve neke fine cure
a ovi finiji momci oni su balavili za takvim curama, to je taj zakon prirode, slab si fin si, sam si, neko vreme, dok vi ne prodjete par losa iskustva i onda se prokrenete na te finije, a i svaka krpa nadje zakrpku.

Back