E?

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Jedan forumash mi je kazo " kako bih te ebbo!" dopala se choveku jedna od mojih tema :)

Chesto mushkarac kazhe zheni " uh kako bi te ebbo " mene sad zanima kakve su to emocije kad on tako neshto kazhe I da li se zheMsko TU treba osjetjati kao pochashtjeno ili kao uvrijedjeno ?

Misim ja sam se nasmijala da mi je to kazo u real zna se koljeno u mooda ili lakat u rebro dakle nebi se osetjala kao pochashtjena vetj uvrijedjeno....

Ajde pa tako .....

Cmok

pu prvi

pajz ovako, da ti objasnim osnovne stvari kako muskarac funcionise
kad probudis emocije u njemu njemu se ebe
e sad ako taj primerak povezuje te emocije ili bilo sta sa tobom on ti kaze to sto ti je reko :lol:

Jedan forumash mi je kazo " kako bih te ebbo!" dopala se choveku jedna od mojih tema :)

Chesto mushkarac kazhe zheni " uh kako bi te ebbo " mene sad zanima kakve su to emocije kad on tako neshto kazhe I da li se zheMsko TU treba osjetjati kao pochashtjeno ili kao uvrijedjeno ?

Misim ja sam se nasmijala da mi je to kazo u real zna se koljeno u mooda ili lakat u rebro dakle nebi se osetjala kao pochashtjena vetj uvrijedjeno....

Ajde pa tako .....

Cmok
ja tebe ne bih ebbo,ti si moj frend.

Ajde pa tako .....

Cmok

Kol'ko lažeš, znaš li na kantar ?
Za finale Brazila lažeš !

Ti bi u realu legla da "počineš",
a preko neta trpaš laktove u rebra i šutaš po mudima....!

prvo treba da pomaze ljudima a drugo ona ga prima znaci ona dobija porciju becke snicle

Sjetih se prijatelja koji je profesor i jednom razvezli temu kome je ljepshe u toku seksa zhene tvrdile mushkarcima je ljepshe kad u neka doba profa pita " zhene jel vas kad uho svrbelo ? " mi u glas " Uh jashta je ! I on pita " i kome je bilo ljepshe uvetu ili prstu ....

Sjetih se prijatelja koji je profesor i jednom razvezli temu kome je ljepshe u toku seksa zhene tvrdile mushkarcima je ljepshe kad u neka doba profa pita " zhene jel vas kad uho svrbelo ? " mi u glas " Uh jashta je ! I on pita " i kome je bilo ljepshe uvetu ili prstu ....

pa sad zavisi zavisi od zene neke imaju orgazam neki blagi a to nije nista a neke imaju, kazu kad bi musko takav orgazam doziveo strefila bi ga srcka e a neke nemaju uopste taj orgazam pa ti vidi a te sto nemaju i one sto neki blagi imaju su u vecini

a sta je sa nama koji imamo multiple?

Kol'ko lažeš, znaš li na kantar ?
Za finale Brazila lažeš !

Ti bi u realu legla da "počineš",
a preko neta trpaš laktove u rebra i šutaš po mudima....!

NeKaki grofe nije ti ovde toalet . za moje vreme ovde niko nemozhe se pofali da je paranormalnu ufatijo u nekom seksu sa forumasima ili nekim majlovanju

eto sva prica zavrsena na temu ko daje a ko prima,sve zene dobijaju mi nista

Back