E

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okupala sam se par puta tamo pre mnogo, mnogo godina,.....ali volela bih ove godine da skoknem, cisto da vidim sta ima, kako izgleda. Ali o kupanju ni govora. :roll:

ja se zadnji put kupao pre 15-ak godina ... a prestao sam, kada sam video kako vade nekog koji se udavio... buuuu bio je sav naduven i modar i smrdeo je kao panter !!! tako da mi je to bilo dovoljno da ne ulazim vishe u vodu .... tush - pa se lepo rashladim i to je to ....

ja se kupala u adi i nisam dobila bolest, mozhda sam bila prljava samo posle, ne secam se.a nije prljavo tipa d apliva djubre, samo je mutna. vajlda je tamo ka nudistichkoj chistijee

majcheki:
Kad bude još malo toplije hoćete da se kupate na Adi?
E, ja sam se kupala u svakojakim barama, među punoglavcima, ali - ono je stvarno previše...
Može da se bleji, sunča, i malo pod tuš. Pod uslovom da rade, naravno :(
A i malo mi je daleko, doduše... Ide li neko na Lido?

E da znaš da si u pravu, u petak uveče sam bila tamo, ima žaba pun qurac, podsetilo me je na ''Čudesnu šumu'' kad uspavljuju onog kralja močvare :lol:

160 din????ja sam samo bila na jednom jedinom bazenu u mom zivotu..boze!!i to na najblizem. pa sad ovog leta moram i na Tas. nikad nisam bila. 3-4 puta nedeljno da bacim pare na tas i da se okupam..mmmm JEDVA CEKAM!!!! :D

E ja sam juče bila na Adi!
Htela sam da se kupam - baš... Prilaz Adi smrdi na mrtvu ribu, to je kod one marine, nedajte da vas zavara... Joj, oduševila sam se koliko ljudi ima i sve miriše na losione za sunčanje, i sve se šareni i sve je tu :wink:
Nisam se okupala.
Nisam imala gde da stavim peškir, verovali ili ne... svaki kvadrat je oko 5 popodne već bio popunjen. Niste svesni koliko beba i klinaca ima... veselo je skroz...

Savet: Ako rešite da ipak prošetate do tamo po nekom sunčanom danu OBAVEZNO kupite sokiće i vodu pre ulaska na Adu, to tamo može da se kupi samo u okolnim kafićima, tezge su izbacili a trafike ne rade... Eto, čisto da ne biste prošli kao ja, pa da vas ''dobar dan'' tamo košta 500 kinti :wink:

Ja sam bila takodjer ali u subotu
zebo i adu i vozove
čekale smo oko 1 sat na voyić
koji se pokvario pa smo čekali drugi
dakle, SUBOTA, naroda koliko hoćeš, a samo jedan vozić saobraća, navodno na 50 min (aha, kako da ne)
Sišle na 8.stanici
sele u ležaljku narandžastui i plavu u Machu Picku (ili kako već :D ) i pile kafu sa bejlisom, koktele s džinom, i sveže ceđeni sok od narandže - jedno 3 sata. U blizini ima tuš, tako da je to olakšalo stvar, a okupala sam se samo jednom, odvratna travuljina se mota oko nogu.
:?

Rešenje je da kad uđeš do kolena kreneš da plivaš, i na izlasku isto tako.

Btw. riba koliko nećeš, liče na one "čistače" za akvarijum....

I, eto, prvi put nakon tačmo 20 godima ponovo sam plivala savskim jezerom (a došla sam samo zbog koktela i trača :wink: )

za jedno 10 godina sigurno će biti super tamo....

S obzirom na to da nikad ne zaradim dovoljno da odem na more, a i to sto zaradim potrosim brzo, Ada nije losa varijanta da se ode nekoliko puta cisto da ne zaboravim da plivam :lol:

Mea Nox:
Ipak je more zakon ali dok se ne ode tamo... moze i Ada da posluzi. Sve bi bilo super kad bi je samo malo ocistili.

Malo? Juče sam pročitala u novinama da ima 70% više amonijaka nego što je dozvoljeno i skroz sam se razočarala :cry:

Mislim... bilo je i logično ako se pola miliona ljudi od nedelje ispiškilo unutra bar 3 puta za ceo dan - uf...

Kakav je Lido? Tamo nikad nisam bila...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back