E ovo u moje ime nije učinjeno

• Začetnik teme Začetnik teme kihot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam pridonio i ponosim se tim. Moji su imali priliku da počine i veći zločin ako si čitao moje ranije postove. Bogu hvala pa niko od mojih nije učinio nešto takvo.

I pored svega ne osjećam mržnju, već se samo bojim za naša buduća pokolenja. Malo ljudi shvata kako nas mrze, patološki i normalnom umu neshvatljivo.

mogu da pretpostavim tko si i za koga mislis da vas mrze ...

nomislim da gledajuci globalno između nas nema mrznje barem vecine .......:rtfm:

ja ne mogu shvatiti da osjecas mržnju iz bilokojeg mog posta a i vecine ovde vasih suseda.mislim hrvata ...za ostale ne kazem nista :think:

mogu da pretpostavim tko si i za koga mislis da vas mrze ...

nomislim da gledajuci globalno između nas nema mrznje barem vecine .......:rtfm:

ja ne mogu shvatiti da osjecas mržnju iz bilokojeg mog posta a i vecine ovde vasih suseda.mislim hrvata ...za ostale ne kazem nista :think:

Onda nisi shvatio o čemu sam pisao. Mislio sam na nemogućnost suživota između naroda u bih. Nikada nije bila podijeljena kao sada. I teritorijalno i etnički. Sa mnogo zločina, na svim stranama.

Mene je iskustvo naučilo da im ne vjerujem.

:bye: cuki...

Ebi ga..Aj mi ti ili ako se pojavi neko od komšiluka, objasni meni kakav je to narod koji navija za protivnika repreentacije države u kojoj je rođen, odrastao, u kojoj živi, radi i zarađujem za hleb?:dash:

Moraće komšije iz Srbije od Mukica:) iz BiH ne očekujem bilo kakav normalan odogovor. Po meni oni u NP su na veoma klizavom terenu. Morali bi da shvate u kojoj državi žive i da zavise od nje. Da dodam, mislim na ekstremiste, onaj gore spominjani nacionalistički šljam.

Poslednja izmena:
:bye: cuki...

Ebi ga..Aj mi ti ili ako se pojavi neko od komšiluka, objasni meni kakav je to narod koji navija za protivnika repreentacije države u kojoj je rođen, odrastao, u kojoj živi, radi i zarađujem za hleb?:dash:

pa bre buraz
imas primer srba u nemackoj recimo
rodjeni tamo,odrasli,skolovali se,imaju dobar posao i veci standard nego li ikada sto bi ovde
i od njih nemas vecih srba:)
a da nekazem da nikada nebi navijali za nemacku reprezentacfiju

no...u slucaju muslimana,u pitanju je samo teranje inata i deciji nacin skretanja paznje na sebe,cinjenjem nekih glupavih stvari

pa bre buraz
imas primer srba u nemackoj recimo
rodjeni tamo,odrasli,skolovali se,imaju dobar posao i veci standard nego li ikada sto bi ovde
i od njih nemas vecih srba:)
a da nekazem da nikada nebi navijali za nemacku reprezentacfiju

no...u slucaju muslimana,u pitanju je samo teranje inata i deciji nacin skretanja paznje na sebe,cinjenjem nekih glupavih stvari

Da, samo što u Frankfurtu neizađe 500 Srba posle utakmice sa nemačkom i sa Srpskim zastavama i u sto automobila kruži gradom satima i uzvikuje Srbija...:roll:

Poredjenje je bas dobro,Banja Luka je u BiH kao sto je i Sandzak u Srbiji ili je to ono BH Srbima je u redu da navijaju protiv svoje drzave ali kada to urade ovi iz Sandzaka onda je to veleizdaja?

Banja Luka je u Republici Srpskoj, koja je jedan entitet u Federaciji Bih ( otprilike kao recimo Irska ili Škotska u Velikoj Britaniji). Jel ti misliš da Irci navijaju za Englesku kad igra protiv Irseke?:hahaha:

Poredjenje je bas dobro,Banja Luka je u BiH kao sto je i Sandzak u Srbiji ili je to ono BH Srbima je u redu da navijaju protiv svoje drzave ali kada to urade ovi iz Sandzaka onda je to veleizdaja?

Je li neko klao i ubijao po Sandžaku muslimane ' 90-ih? Jesu li sandžaklije nesmetano dolazile u bih da ratuju protiv Srba?

Toliko zločina nad Srbima i sada treba da neko voli tu državu u čije ime je pobijeno toliko ljudi?

Back