gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
kihot hrk pu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kihot hrk pu
Ovde možeš šta hoćeš, tamo je krajnje glupo zbog Dragona jer ona tema ima neki cilj. Jesi pročitala ovu temu?Ovde možeš šta hoćeš, tamo je krajnje glupo zbog Dragona jer ona tema ima neki cilj. Jesi pročitala ovu temu?

nemam namjeru da citam![]()

Zašto? Plašiš se? Teraš inat? Možda otkriješ kako veći deo Srbije razmišlja.![]()
nek razumije ko moze ali -----> Hvala za rep![]()
Što misliš da ne možeš razumeti, pročitaj i probaj, zašto se zatvarati i imati strah od drugačijeg razmišljanja? Šta ako smo u pravu? 
toga me najvise strah
Pročitaj, nema NVO, LDP i ostalih gluposti, pisali su uglavnom vojnici, patriote ali na normalan način.toga me najvise strah
a nas je strah sto takvi kao ti,postoje,te udaraju reklamu,kakvu vec udaraju nasem narodu sirom civilizovanog sveta

ti jos mislis da sam ja musliman
no nisam ni srbin,....kad bolje pomislim...imas pravo donekle![]()

ti jos mislis da sam ja musliman
no nisam ni srbin,....kad bolje pomislim...imas pravo donekle![]()
Možda nisi poreklom, ali predpostavljam da si državljanin Republike Srbije...
Lepo je kad su ljudi svesni svoje lične nacionalne pripadnosti. I za poštovanje, jer ko ne voli sebe, ne voli ni druge...
Problem je u tome što većina sa ovih naših prostora bivše Juge nacionalnu pripadnost drugih smatra nižom od svoje lične...
Neverovatno koliko je to izraženo, ne mogu da zamislim da smo nekada živeli svi zajedno.
Nije Jugo nostalgije nego samo dokaz da to nije išlo tako.
Sta nas u tome danas sprecava, da uprkos svemu okrenemo listi i krenemo dalje ?!

pitaj dragona i njegove zemljake........nek ti oni i njihove komsije objasne sta nas sprecava![]()

Pa ne samo njega šefe...Malo treba pitati i citadelu i njene..i sUsjeda i njegove...Kad svi pomalo se budu pitali i najvažnije zapitali onda će biti drugačije...Dok svi mašemo onim mi smo ovo, vi ste ono ode sve u tri lepe...![]()

Sta nas u tome danas sprecava, da uprkos svemu okrenemo listi i krenemo dalje ?!
pitaj dragona i njegove zemljake........nek ti oni i njihove komsije objasne sta nas sprecava![]()
Pa ne samo njega šefe...Malo treba pitati i citadelu i njene..i sUsjeda i njegove...Kad svi pomalo se budu pitali i najvažnije zapitali onda će biti drugačije...Dok svi mašemo onim mi smo ovo, vi ste ono ode sve u tri lepe...![]()
pa ja citadelu i susjeda smatram njegovim komsijama
ne mojim i tvojim![]()
Kad ti takve komšije pokolju najbliže pa ih sahranjuješ bez glava, biće ti jasnije. Nadam se da ti se to nikada neće desiti. Volio bih da se nikome više nikada i ne desi.

svaki od nas moze da pridonese da se to vise ne ponovi ..
u svakom slucaju oni koji su osetili zlodela na svojoj kozi ili bliznjima ne mogu da lagano pređu ili okrene novi list ....no koliko to bilo tesko ...trebalo bi probati![]()
Ja sam pridonio i ponosim se tim. Moji su imali priliku da počine i veći zločin ako si čitao moje ranije postove. Bogu hvala pa niko od mojih nije učinio nešto takvo.
I pored svega ne osjećam mržnju, već se samo bojim za naša buduća pokolenja. Malo ljudi shvata kako nas mrze, patološki i normalnom umu neshvatljivo.