E ovo u moje ime nije učinjeno

• Začetnik teme Začetnik teme kihot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad si već svrnuo, neko reče da se baviš grafikom, ima li slučajno negde da se nađe grb Istre u vektoru, bilo kakve skice, obeležja ili simboli u vektoru. Treba mi za hladni otisak, radiće se laserom(ne trpi trejs) ili ako baš mora kiselinom na cinku.

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Peto kolonašu.....:mrgreen:

Sve i da ima šta ti vredi kad ti nemaš tehničke mogućnosti da ga preuzmeš...Mislim Dial-up i to...:whistling:

Kad si već svrnuo, neko reče da se baviš grafikom, ima li slučajno negde da se nađe grb Istre u vektoru, bilo kakve skice, obeležja ili simboli u vektoru. Treba mi za hladni otisak, radiće se laserom(ne trpi trejs) ili ako baš mora kiselinom na cinku.

Krivo su te obavjestili prijatelju. :)

Da imam vrlo rado bih ti dao ili te uputio, međutim, ne bavim se time, na žalost.

Sorry.

Savetniče izvini, povraćaj posle dole :) Da vratim temu, smoriše me Mukice:) iz BiH i ovi koji su njihovi branitelji ili šta već. PROČITAJTE SVE OD POČETKA, IMA ODLIČNOH POSTOVA, OVAKO PRAVI SRBI I PATRIOTE KOJI VOLE SVOJU ZEMLJU RAZMIŠLJAJU. POSEBNO SE ODNOSI NA OVE IZ FBIH I HRVATSKE, AJDE DA VAS VIDIM KADA ĆETE POSTIĆI OVAJ NIVO KAO ŠTO SU SRBI URADILI. NEMOJ DA JE NEKO PLJUVAO SADAŠNJU SRBIJU POSLE!!!!!

Savetniče izvini, povraćaj posle dole :) Da vratim temu, smoriše me Mukice:) iz BiH i ovi koji su njihovi branitelji ili šta već. PROČITAJTE SVE OD POČETKA, IMA ODLIČNOH POSTOVA, OVAKO PRAVI SRBI I PATRIOTE KOJI VOLE SVOJU ZEMLJU RAZMIŠLJAJU. POSEBNO SE ODNOSI NA OVE IZ FBIH I HRVATSKE, AJDE DA VAS VIDIM KADA ĆETE POSTIĆI OVAJ NIVO KAO ŠTO SU SRBI URADILI. NEMOJ DA JE NEKO PLJUVAO SADAŠNJU SRBIJU POSLE!!!!!

:ok::ok::ok:

pa kad si se ti valjo po blatu,jo pesadinac i ukaljo:):)
sto se nisi ko gospodin covek vozio u tenaku:):)

:lol: bilo je prilika da budem u blatnjavoj boji, najgore je duža vožnja pincem i prašina, budeš skroz prekriven, ne vidiš koliko ima sati a ne smeš da se opereš iz čuturice bude još gore.
Zaboravi mene i tenak, :sad2: zatvoreno kad te pukne nešto protiv oklopno.....:sad2:
neka hvala, bolje blato :)

Back