Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Vize za EU i SAD za pocetak!
haha... evo utrkuju se da dodju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vize za EU i SAD za pocetak!
nemam vise korenja,moram preci na gibanicu..navodno EU ima puno korenja a sad sa liberalizacijom konacno mogu da idem i naberem da imam preko cele godine...
:grin:I zeksvi kad nameravash da se motokultivishesh po jeUropskim prestonicama poshto sad mozesh bez viza?
Odsedash u Hiltonu ili neka skuplja varijanta?

Pa samo ti nabavljaj korenje. Trebace ti ako kradikali pobede:grin:
haha... evo utrkuju se da dodju
Danas normalan svijet raspravlja o globalnom zagrevanju,ekologiji,zdravlju,a mi se i dalje bavimo stvarima kao sto su hocemo li naprijed ili nazad,ko je Srbin,ko Bosnjak,Madjar ili sl.
Danas normalan svijet raspravlja o globalnom zagrevanju,ekologiji,zdravlju,a mi se i dalje bavimo stvarima kao sto su hocemo li naprijed ili nazad,ko je Srbin,ko Bosnjak,Madjar ili sl.
I o ceni zita,pirinca i gasa. To si Brate zaboravio!
To je zato sto nemam inat, sto ne slusam narodnjake i sto ne jedem korenje :grin:![]()
samo je jedan put i to NAPRED...nemam ja nista protiv tebe ili madjara tj.imam ali bi mogao preci preko toga..samo zelim da konacno prihvatite Srbiju a ne da stalno serete o Srbiji i cepate ju...
Ali zar to onda nije izolacija?

Jedes ti nesto drugo,i to mnogo!
Ko ustvari prica o tome???
Mislim ima iskompleksiranih ludaka koji nemaju pojma o zivotu,ali vecina Bosnjackog stanovnistva je lojalna drzavi Srbiji,i bila bi jos vise kada bi je drzava Srbija prihvatila na pravi nacin....
Prije svega da ti čestitam na otkriću milenijuma a onda da te pitam ili jesi ili nijesi???
znaci,drzava se treba vama prilagodjavati?
Ne,nego da shvati da zivimo tu.
Za Madjara,Za Bosanca! Za Srbina i Albanca! Srce kuca svakojako svi za jednog! Uvek tako!!
shvatila je,niko vam ne zabranjuje veru i naciju a to sto se sami bijete nije vam kriva drzava...