„E, nosite se i jedni i drugi“: Šta je Nenad Jezdić govorio o studentskim protestima

Da, cena.
Koliku cenu nasa mladost placa u svojim mladim godinama pod naletom energije koju naravno imaju u tim godinama?
Zar ne bi bilo zdravije da je usmerena na nesto pozitivnije od ovakvih surovih, brutalnih stvari?
O tome je Jezdic govorio.

Udaraju na suštinu. Kako misliš da je zdravije da usmere na nešto drugo? Na šta konkretno?

To su studenti i polažu na svojim fakultetima da budu stručnjaci jendog dana u svojim oblastima. Dakle, oni već usmeravaju svoju energiju na nešto dobro.

Poslednja izmena:
svako ima pravo na svoj stav...ne možemo se protiv jednoumlja boriti jednoumljem
Naravno, ove njegove izjave podrzavam kao roditelj.
Moj stav o stanju u drzavi sam milion puta napisala.
I ne zalazim po komsijskim avlijama, niti me zanimaju “diplomatska” rukovanja.
I oko sns gradnje sam iznela stavove mnogo puta.
Zao mi je vremena na sta mladost generacija ovde odlazi.
I njihova, a i nase su...

I koje su prognoze za dalje?
Imam studente u familiji koji studiraju u Srbiji i redovno su isli na proteste.
Jedini benefit za sada je izgubljeno vreme na ulici, a treba poloziti ispite.
Ovo nije igra.
Prognoze?
Kiša
Jesen
Hladno
Nije igra, naravno
Izgiboše ljudi zbog korupcije a niko ne odgovara jer nemamo institucije
Sve ok

još jedan stabilokrata ćuti ne talasaj neka država radi svoj posao tvoje je da gledaš svoja posla i da muški prihvatiš kad ti plafon padne na glavu lol
............umesto da pozove na gradjanski rat i uvodjenje mirovnih NATO-trupa u Srbiju.
Kako ne shvatate, STUDENTI SU KRENULI ALI SE U TAJ POKRET ODMAH UGRADIO NATO koji je godinama vrebao priliku za to.
Treba li sada studenti da pod NATO-zastavom ruse Srbiju ? (zna se koji je cilj NATO-a u vezi Srbije).

Jezdić je biznismen. Ozbiljan biznismen. Vrlo gotivan i simpatičan glumac ali njemu je to samo hobi. On ne sme tek tako da talasa i da se izjašnjava jer veoma lako sve može da ode u majčinu. Isto kao što su naguzili mnoge firme i biznise koji su ustali protiv njih. Jezdić mora da balansira između jednih i drugih i to radi tako što ih poistovećuje. A to je užasno pogubno.

Naravno, ove njegove izjave podrzavam kao roditelj.
Moj stav o stanju u drzavi sam milion puta napisala.
I ne zalazim po komsijskim avlijama, niti me zanimaju “diplomatska” rukovanja.
I oko sns gradnje sam iznela stavove mnogo puta.
Zao mi je vremena na sta mladost generacija ovde odlazi.
I njihova, a i nase su...

Можда да старије/рији потроше нешто од своје старости да младе/и не би трошиле/ли своје младости ?

:deda::deda2:

Udaraju na suštinu. Kako misliš da je zdravije da usmere na nešto drugo? Na šta konkretno?

To su studenti i polažu na svojim fakultetima da budu stručnjaci jendog dana u svojim obolastima. Dakle, oni već usmeravaju svoju energiju na nešto dobro.
Cime da se bave?
Sportom, na primer? Ima milion stvari cime treba mladost da se bavi, a to nije ulica, nije nasilje.

Oko izgubljenog vremena za ucenje i ispite sam pisala.

Jezdić je biznismen. Ozbiljan biznismen. Vrlo gotivan i simpatičan glumac ali njemu je to samo hobi. On ne sme tek tako da talasa i da se izjašnjava jer veoma lako sve može da ode u majčinu. Isto kao što su naguzili mnoge firme i biznise koji su ustali protiv njih. Jezdić mora da balansira između jednih i drugih i to radi tako što ih poistovećuje. A to je užasno pogubno.

Јездић му дође као @miso6207

Ne
Ja ne relativizujem
Kažem svoj stav
Interesantno je da kad sam ga kritikovao jednom njegovom kolegi, dotični me je iznapušavao
To je ono o čemu pričam
Stav se plaća
Tačno. Još kažu ovi njegovi advokati da mu se "brani da ima stav". Kako jbt brani kada je njegov stav postao viralan?🤔 Proširili smo ga svuda. Da se zna.
Go.vno.

Cime da se bave?
Sportom, na primer? Ima milion stvari cime treba mladost da se bavi, a to nije ulica, nije nasilje.

Oko izgubljenog vremena za ucenje i ispite sam pisala.

.. Насилне шаље АВ .. То су дилери дроге и навијачи ... Њих мислиш да ко усмерава ?

Da, cena.
Koliku cenu nasa mladost placa u svojim mladim godinama pod naletom energije koju naravno imaju u tim godinama?
Zar ne bi bilo zdravije da je usmerena na nesto pozitivnije od ovakvih surovih, brutalnih stvari?
O tome je Jezdic govorio.
Pa ko je pomogao ovaj sistem da se uspostavi , stariji , jok deca iz obdanista..

Znaci nisam ja, ali gde god sam se kretao oni mene iako sam autoritet pljus, bas dobro prica ovaj Vucic, sakom o sto...
Ja gledam pa kazem, alo ljudi , kad ti jedan meri sta je zakon , to kod Srba nikad ne izadje dobro , ja sam odmeren, obrazovan , ne formalno nego na drugim poljima koja su mnogo teza i vaznija od diplomice, osim za pare, tu su diplomice najvaznije...
Pa opet znam za pravilo nista brze ne kvari coveka od vladavine nad pokvarenim narodom...

Znaci to vazi i za mene, tj bar 3x vise snage mi treba zato sto vladam pokvarenim narodom, ne zbog samog naroda nego zato sto ce narod stalno da salje neku smetnju ,nekog izabranog jakog koji ce da pravi smetnje i sabotaze...

Na takve ti ode 75% energijhe, i tako umesto normalnog ili laganog posla uredjenja, imas haos i nocnu moru...
Zato je najkrace receno pogan narod...
A tu nema ja sam pogan ti nisi , znaci i Jezdic je deo te poganstine, dizao ne dizao index...niti mora da ponudi alternativu , uopste ne mora...
Sve sto mora je da shvati da je deo te pogani...i nista vise...
A to da li ce da pomaze svaki dan , nikad ili samo kad su ukljucene kamere ovu ili onu stranu , to je do njega, pogan se meri , kvantuje se...

Studenti ako uspeju i da polažu kao što sada rade i da protestuju kao što će nadam se nastaviti da rade, su najbolji mogući lek za ovo društvo.

Rade dobru stvar. Dobro su izabrali da rade i polažu. A treba im podrška svih nas da NE ODUSTANU, a ne da ODUSTANU.

Милошевић је смењиван целе две дужина студија ... Ово је тек почетак

Back