E - mail ili USB

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zagor BG

Zainteresovan član
Poruka
464
Moj problemčić se sastoji shto bi trebalo da prenesem neki materijal koji ima negde oko pedesetak strana sa puno sličica koje se ''otvaraju'' na moj komp sa drugog kompa i pitanje je kako? Nisam se raspitao koliko je to u MB. Pokushali smo e-mailom ali nije uspelo poshto je bilo valjda previshe materijala (korisnik sam Verata). Da li se preko yahoo mail ili neke druge adrese može poslati vishe materijala i koliko je tamo maksimum? Da li je bitno i koju provajdera koristi i poshiljalac poruke? Neko će mi reći da ''usitnim'' materijal ali je on izgleda kompaktna neraskidiva celina. Koliki je maksimum materijala za pojedine USB? da li neko zna možda neki treći način? Mnogo pitanja ali i vas je mnogo pa se nadam kompetenim odgovorima. Pozdrav svima!
PS Na kompu koji je izvor informacija nema narezivača.

probaj u komanderu da spakujes u zip, ali da ga pocepa na vise delova. znam da je u ranijim verzijama postojala ta opcija, izuzetno korisno ako treba da preko flopija preneses 5MB npr. napravis jedan zip i stavis na 4 diskete, onda odneses, otvoris komander i izaberes tamo da sklopi zip, i on lepo redom kopira sa diskete na hard i sklapa...

mozda moze da se radi tako i da se salje na mail.

ako ne, yahoo sigurno moze do 7MB, slali su mi neki neke pesme...
a google moze bas dosta. mislim cak i 500MB odjednom
ako nemas gmail, mogu da ti posaljem pozivnicu pa otvori

Peruzzi:
probaj u komanderu da spakujes u zip, ali da ga pocepa na vise delova. znam da je u ranijim verzijama postojala ta opcija, izuzetno korisno ako treba da preko flopija preneses 5MB npr. napravis jedan zip i stavis na 4 diskete, onda odneses, otvoris komander i izaberes tamo da sklopi zip, i on lepo redom kopira sa diskete na hard i sklapa...

mozda moze da se radi tako i da se salje na mail.

ako ne, yahoo sigurno moze do 7MB, slali su mi neki neke pesme...
a google moze bas dosta. mislim cak i 500MB odjednom
ako nemas gmail, mogu da ti posaljem pozivnicu pa otvori
OK! Poshalji mi ti ili neko drugi pozivnicu za Gmail na ptv jer mi je hitno da prebacim taj materijal. Pozdrav svima!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back