Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Pa da smo privatizovali Vincu na vreme, jedan tender Rusima ili Severnoj Koreji preko veze, ionako smo sve prodali bud zasto!![]()
s ozbirom na bogatsvo SKoreje, mi bi jos njima morali da platimo neki dinar....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da smo privatizovali Vincu na vreme, jedan tender Rusima ili Severnoj Koreji preko veze, ionako smo sve prodali bud zasto!![]()
Аха, а је ли ти битно КО их НИЈЕ признао, ко је рекао да неће без одлуке Савета безбедности, консензуса сила, слагања обе стране... Све се да изгугловати.
А значи ли ти нешто следеће земље: Кина, Русија, Индија, Бразил, Шпанија, Јужна Африка, Индонезија... ма све небитне земље![]()
Profesor pokazuje plan i ode Vinca u boziju mater !Pa da smo privatizovali Vincu na vreme, jedan tender Rusima ili Severnoj Koreji preko veze, ionako smo sve prodali bud zasto!![]()
Рекао сам да се може испословати Мировна конференција
Рекао сам да се може испословати Мировна конференција, чим се види да признање Косова није решило проблем. Што мање земаља призна лажну државу, већи су изгледи да ће бити конференције.
Грађанима Хрватске важније је да заштите рибу у свом делу Јадрана него да уђу у Европску унију, .
Kosovo nije krenulo nikuda,ali bitnije od toga je da mi ne krenemo istim pravcem...što naravno nas naši političari ne pitaju.Da li ćeš i kada shvatiti da je sam čin priznanja nebitan, kada je u praksi to tako? Kosovo je krenulo svojim putem, ima podršku najuticajnijih evropskih država, plus USA.
A ove navedene nisu nebitne, kao što ni njima nisu nebitne Evropa i USA, te se zbog toga neće odreći biznisa i trgovine sa istim. Shvati. Pričaće stvari koje su u korist Srbije, ali ništa neće da preduzmu. Ne žele da se zameraju ovima, a svakako se ne može ništa promeniti...