E kad je on ON

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Zene jel vam se svidja frajer kojeg nikad ne mozete dobiti pod svoje i koji koliko god mu stalo do vas, uvek ce izabrat svoj integritet nego vas?

I ako vas takav nervira (mislim to znam) zasto vas nervira, zasto mu se jednostavno ne predate u potpunosti?

Zene jel vam se svidja frajer kojeg nikad ne mozete dobiti pod svoje i koji koliko god mu stalo do vas, uvek ce izabrat svoj integritet nego vas?

I ako vas takav nervira (mislim to znam) zasto vas nervira, zasto mu se jednostavno ne predate u potpunosti?

Ja pripadam tom tipu...volim taj tip ljudi....ali uglavnom ne opstajemo, valjda zato što previše rogova u jednoj vezi ne valja...

Meni i ne treba neko koga ću imati, msm taj neko nije stvar, pa da ga imam kao svoje.Kad nešto hoću da je moje, odem da kupim a čoveka ipak poštujem.Pa ni ja ne volim da mi neko duva za vratom.

Šta ti znači to "izabrati svoj integritet nego vas"? Nisam baš toliko jadna da ga ucenjujem na taj način. A ako je njegov "integritet" takav da ide na štetu meni lično ili tome što kao imamo, onda je on jedan sebičnjak a ne čovek koji ima svoje "ja". + ako je glup onda je bolje da nema svoje ja.

Back