e, a zašto se NISTE udale?! - klub za sve devojke

blpd_girl:
...sad ti meni odgovori, kad ti planiraš da se ženiš i šta ti stoji na putu?
Jednog dana, cisto iz fazona. Nije mi uopste bitno dal ce toga da bude ili ne, bitno mi je da nadjem jedno zensko koje ce me pratiti i koju cu pratiti kroz zivot. A dal' cemo se, ko sto reche Divlja registrovati pred Bogom i Narodom, savrseno mi ne znachi... to ce biti vise reda radi da se ispostuje neka norma, obicaj i sl.

A ne stoji mi nista na putu, jer puta trenutno nema uopste (:

Kad_LupimLupim:
Ali, jbga kad moras... tako da ono, bolje to odradi sad dok si mladja, prebrines tu brigu i teras dalje. Jbga.

...realno, kad vam toliko treba da vam dodje iz doopeta u glavu.

Ziva istina... znam da ces da pocrvenish od besa kad vidis ovaj moj post, ali ko zna mozda se toliko primish na mene, pa se uzmemo za mesec dana.

Ne primam se tako lako!
Ne treba nama mnogo vremena da nam nesto dodje iz dupeta uglavu-vama muskarcima treba mnogo vise-ZAR NE?
Nama (devojkama, zenama) treba vremena da se izivimo da bismo ostale "do kraja zivota" sa vama kojima malo teze dolazi iz dupeta u glavu!!!

pink_girl:
Ne primam se tako lako!
E ne znam ja to... za sve postoji prvi put :P
Ne treba nama mnogo vremena da nam nesto dodje iz dupeta uglavu-vama muskarcima treba mnogo vise-ZAR NE?
Ne :D
Nama (devojkama, zenama) treba vremena da se izivimo da bismo ostale "do kraja zivota" sa vama kojima malo teze dolazi iz dupeta u glavu!!!
Jel ja ovde primecujem stav: Svi su muskarci isti :D
Pa, ***** mu majku, dal' je stvarno moguce da ima ljudi koji toliko veruju u te price kako su svi isti (ne mislim samo na muskarce, nego i devojke) :roll:

pink_girl:
Ne primam se tako lako!

A muskarcima ne treba....to je nesto sasvim individualno...zavisi kakav zivot vodis i sta ti je bitno u zivotu...
Ja sam mlada i ne osecam, da mi treba vremena, da se izivim...ja radim ono sto volim i zelim sa deckom ili bez...smatram, da godine nisu neko merilo...

Jest Kll, brzo prodje vreme...nakon dvadesete leti... :-?

Back