cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
samo ovako neplanski da pozdravim potencijalne udavache.. da im kazhem da sam kupio nova bestna kola i da sam se konachno uozbuljio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovih tema nema zato sto SVE JE VEC ZAUZETO ;-)sve je vec zauzeto:ma opusteno udaces se u sledecem zivotu...?
sto nema tema:
sto se niste istetovirale?
sto se niste ofarbale u plavo?
sto nemate pirsing?
zasto niste ugradile silikone?
zasto niste prestale da jedete meso?
etc...
pa tražimo onog sa najmanje bagovaKad_LupimLupim:Svi su muskarci isti! - rekose zene i nastavise da biraju.
alya:Jaoooo...kad pocnete sa tim pravopisom i godinicama...davite... :-?
N007:Pa to je bila salaaaa!!!
Sto si toliki namcor?! 8)
Jednog dana, cisto iz fazona. Nije mi uopste bitno dal ce toga da bude ili ne, bitno mi je da nadjem jedno zensko koje ce me pratiti i koju cu pratiti kroz zivot. A dal' cemo se, ko sto reche Divlja registrovati pred Bogom i Narodom, savrseno mi ne znachi... to ce biti vise reda radi da se ispostuje neka norma, obicaj i sl.blpd_girl:...sad ti meni odgovori, kad ti planiraš da se ženiš i šta ti stoji na putu?
Tek si počeo?Kad_LupimLupim:@Lexa
E i za tebe sam nesto poceo da kapiram da si Amazonka po ubedjenju.
Pa meni bash to i nije tek... 17 sam imao pre 6 godina npr, a 6 god, sad kad se presaberem mi je proslo skoro u trenutku, iako sam svasta doziveo. To "tek... ima vremena..." je malo... zaebanoalya:Ma tek ti je 23... :wink:
Kad_LupimLupim:Ali, jbga kad moras... tako da ono, bolje to odradi sad dok si mladja, prebrines tu brigu i teras dalje. Jbga.
...realno, kad vam toliko treba da vam dodje iz doopeta u glavu.
Ziva istina... znam da ces da pocrvenish od besa kad vidis ovaj moj post, ali ko zna mozda se toliko primish na mene, pa se uzmemo za mesec dana.
E ne znam ja to... za sve postoji prvi putpink_girl:Ne primam se tako lako!
NeNe treba nama mnogo vremena da nam nesto dodje iz dupeta uglavu-vama muskarcima treba mnogo vise-ZAR NE?
Jel ja ovde primecujem stav: Svi su muskarci istiNama (devojkama, zenama) treba vremena da se izivimo da bismo ostale "do kraja zivota" sa vama kojima malo teze dolazi iz dupeta u glavu!!!
pink_girl:Ne primam se tako lako!
Ne treba nama mnogo vremena da nam nesto dodje iz dupeta uglavu-vama muskarcima treba mnogo vise-ZAR NE?
Nama (devojkama, zenama) treba vremena da se izivimo da bismo ostale "do kraja zivota" sa vama kojima malo teze dolazi iz dupeta u glavu!!!
Kad_LupimLupim:E ne znam ja to... za sve postoji prvi put
Ne
Jel ja ovde primecujem stav: Svi su muskarci isti
Pa, ***** mu majku, dal' je stvarno moguce da ima ljudi koji toliko veruju u te price kako su svi isti (ne mislim samo na muskarce, nego i devojke)![]()
Kad_LupimLupim:Jock i ne postoji, samo si u 2 posta na ovoj temi izrazila to misljenje, taj P.S. sto si sad stavila te nista ne vadi![]()