Dzumbus u dečijoj sobi

Kod nas je kako kad...Najstarija i srednja cerka "zive" u istoj sobi pa ona ume da bude :eek:
Onda ja poludim i uletim pa pocnem da bacam sve sto mi se nadje na putu...kada dodje do toga nema sanse da me posle pitaju gde mi je ovo ili ono :besna:

Poslednja izmena:
3586

Poslednja izmena:
Treba ih navikavati odmalena, a ne mi da uskacemo, posle nam djavo bude kriv.Mi ziveli u zajednici sa svekrvom 7 godina, eh, tih sedam godina ona samo trcala i skakala umesto njega da sve skloni, od plishane kuce do traktora, bubnjeva gitare, ja vikala, nemoj, ne vredi, ljubi ga baka. Sada joj smeta shto ne mari za red, isto tako i moja majka, kazu ne razumesh ti kako je kad se voli unuce, e pa sad ga volite onakvog kakv je:)

To se potpuno slazem se tobom...
Dok su bile male bile su vrednice,morale su jer sam ja radila.Medjutim,ja sam sada kuci pa verovatno misle -neka,mama ce.Imam ja vremena za sve i nije mi tesko ali mi nekada dodje krivo...U sustini dobra su to deca,slusaju.Ume cak nekad da ih uhvate bubice pa nemogu da ih prepoznam,sve srede.
Ova starija je u pubertetu pa je nekada i pustim da tera po svome,naravno do neke granice.
Inace ovako izgleda njihova soba otkako su se raspustili

picture.php

To se potpuno slazem se tobom...
Dok su bile male bile su vrednice,morale su jer sam ja radila.Medjutim,ja sam sada kuci pa verovatno misle -neka,mama ce.Imam ja vremena za sve i nije mi tesko ali mi nekada dodje krivo...U sustini dobra su to deca,slusaju.Ume cak nekad da ih uhvate bubice pa nemogu da ih prepoznam,sve srede.
Ova starija je u pubertetu pa je nekada i pustim da tera po svome,naravno do neke granice.
Inace ovako izgleda njihova soba otkako su se raspustili

picture.php

Pa dobro, nije strasno ;)

Kad sam danas usla u Lorinoj sobi, sta sam zatekla:eek:
Njeni zidovi su obojeni u plavo, a na celom jednom zidu je nacrtana Mala Sirena. Platila sam umetnika da to naslika i prelepo je zaista :ok: Kad sam danas usla, ova moja mala "slikarka" uzela masne bojice i nazvrljala bas taj zid... Cela sirena je upropastena (sa brkovima i pratecom opremom:) ) :besna: I sad ne znam kako da to sredim... Jel ima neka od vas ideju?:think:

Nevredi da se nerviras zbog toga vec ostavi to tako kako jeste.A kada Lora malo odraste proci ce je zelja za ukrasavanjem zidova svoje sobe pa ces onda preurediti sobu i srediti zidove.
Tako smo mm i ja pustili nasu decu da saraju zidove u njihovoj sobi I vewruj mi da to nije uopste dugo trajalo...jer znas kako glasi pravilo kod njih -sve sto im vise branis imace vecu zelju bas za tim.Tako da ti je moj savet da pronadjes zlatnu sredinu i pustis je jer ona mora negde isterati svoje bubice.
Moja mama je imala jednu prijateljicu koja je imala troje ili cetvoro dece i imali su jednu sobu u kuci koja nije bila okrecena niti je imala parket vec samo duseke i igracke.A kada su deca odrasla,ljudi su lepo uzeli i sredili tu sobu :D

Kod mene je stan bio ižvrljan jedno 4-5 godinado visine 1.8m, dok i mlađe nije napunilo 3-4 god. Zašto do 1.8m? Pa kada se trogodišnjak popne na trpezarijski sto i ispruži ruku, to je taman toliko. I dugo mi nije uopšte smetalo i onda odjednom nisam više mogla da ih gledam. Tada smo okrečili sve i od spavaće sobe napravili dečju. Deci sam dala da sami napišu pravila ponašanja u sobi. To su sledeća pravila:
1. Ne šaraj po zidovima?!?!
2. Ne skači po krevetima, itd

Back