antitiranin
Aktivan član
- Poruka
- 1.933
Јел имаш 1м 60цм, косе очи и тамну кожу?
Tamna koza im je od arapa,pravi turci nisu crni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел имаш 1м 60цм, косе очи и тамну кожу?

pozdrav semire , odza vam je glup ko tocilo. Ne postoji ono sto se zove slovenski gen jer i sami sloveni su mesavina stotine naroda , ne moze se mapirati gen ni za jedan narod .Bosnjaci se mogu smatrati slovenima jer pricaju slovenskim jezikom i to od pocetka njihove poznate istorije . Sta je bilo pre to ni sam bog ne zna . Postoji dosta ozbiljnih teorija koja smatra da poreklo imena Srbin , Hrvat , Rus nisu slovenska , medjutim danas su ti narodi sloveni jer pricaju slovenskim jezikom . I jezik ti je mera naroda . Dzaba ti turcin , ili nama rus , kad snjim ne mozes se ispricati uz kavu. Nije bitno ko su ti preci , bitno je kako se osecas . ja sigurno znam da u mojoj krvi ima poljaka i jevreja , medjutim to me uopste ne zanima i osecam se 100 % Srboje .
Niko nije pomeno turke prividjaju ti se. Opterecen si njima.
Ja ne znam ko stalno kaci turske zastave po sandzaku .
i to nije moja vlada ni moj ministar niti am ja dobio pare da budem kratak , radi sta hoces slucaj koga oces , ali mufitja ti je prodavac magle , neverovatno za jednog verskog vodju, cak se moze nazvati ratni huskas . U nemackoj ima oko 5 milona muslimana i niko nije zahtevao autonomiju ni na jednom delu za muslimane , osim ako je postojalo par retarda , jedini nacin za vas bosnjake u srbiji je da podrzite jednu partiju na izborima i imate mesta u parlamentu i onda se borite za svoja prava , a to ako ste neslozni to nije moj problem . U srbiji se svagde tesko zivi . Sandzak mozete dobiti isto na onaj nacin kao sto su srbi dobili RS , pa ako vam se isplati izvolite . Niko ne daje autonomije za dz.
Koje granice bi bile tog sanzdaka . koliko se ja secam sandzak nije uneo svoju drzavnost u Srbiju . A mi smo vec sipcima dali autonomiju pa svom videli kako se to zavrsilo i na koju se evropsku drzavu treba srbija ugledatiHajde jednom za uvjek da naucis ti i jos ko nezna. Muslimani u Njemackoj uglavnom doseljenici raznih nacija. Sandzacki Bosnjaci su starosjedilacki narod. Svoj na svome . Shvatas? Velika razlika.
Ako ste vi Iliri-goti-kelti onda vam bosanski jezik ne postoji. To muftija indirektno priznaje s ovakvim govorima.
Ako ste vi Iliri-goti-kelti onda vam bosanski jezik ne postoji. To muftija indirektno priznaje s ovakvim govorima.
Da ti pojasnim ako ste iliri , onda je vas jezik nije slovenski,jer iliri nisu sloveni . To znaci da ste vas slovenski jezik naucili od drugih slovenskih naroda na primer Srba
Šta vam rade ovaj Džudž i Zukorl niste ni svjesni....
Niko nije pomeno turke prividjaju ti se. Opterecen si njima.
Prezimena je lakše menjati nego jezik... isto tako i neki Makedonci i Bugari pate od tog sindroma nepriznavanja porekla...Da ti pojasnim ako ste iliri , onda je vas jezik nije slovenski,jer iliri nisu sloveni . To znaci da ste vas slovenski jezik naucili od drugih slovenskih naroda na primer Srba

Tanjug | 14. 05. 2014. - 14:15h
Novi Pazar: Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) u tehničkom mandatu Esad Džudžević najavio je da će pripadnici bošnjačkog naroda iz svojih prezimena odstraniti nametnute im dodatke vić i ić.
![]()
Džudžević je za novopazarske Sandžačke novine rekao da su bošnjačkim prezimenima nasilno prirodavani ti dodaci u poslednjih stotinu godina, od 1912, od kada je, kako je rekao, Sandžak u sastavu Srbjie i Crne Gore.
On je napomenuo da je reč o dugoročnom nacionalom projektu od izuzetnog značaja.
Džudžević je to izjavio povodom obeležavanja 11. maja, Dana bošnjačke nacionalne zastave, u obraćanju po završetku javne tribine pod nazivom Sistem vrednosti Bošnjaka - dosadašnja iskustva u nastavi na bosanskome jeziku u Sandžaku.
On je tom prilikom, kako se navodi, sumirao sve događaje kojim je obeležen ovaj praznik rekavši i da je u završnoj fazi izrada sveobuhvatnog programa Bošnjačkog nacionalnog veća 2014-2020.
Džudžević je naglasio da je 2014. godina izborna godina u kojoj će biti održani izbori za 4. saziv Bošnjačkog nacionalnog veća i da će bez obzira ko će voditi ubuduće Veće, imati kompletan studiozno uradjen program, čime će biti olakšano realizacija osnovnog plemenitog cilja da Bošnjaci 2018. ravnopravno i zajedno sa drugima u ovoj zemlji udju u Evropsku uniju kao stari evropski narod.
Inače, Bošnjaci u Srbiji imaju dva Nacioalna veća - jedno kojim je predsedavao Džudžević, koje je jednopartijsko i postoji gotovo dve decenije i drugo, blisko sandžačkom muftiji Muameru Zukorliću, kojim rukovodi Sami Tandir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сад ме занима како ће гласити ново презиме Есада Џуџевића.
Џуџи? Џуџај?
О старом европском народу нећу ни трошити речи.