Džipovi, ali pravi!

Ne razumem se u mehaniku,citao sam jedan clanak na netu o tome,upravo je bila polemika da bi svaki motor to mogao.Onda su neki uceni ljudi argumentovali svoje tvrdnje da to nije moguce iz niza razloga.
Ubijte me ako znam,clanak je bio podugacak
A i procitaj komentare ispod,slicni se zakljucci izvode

vozio sam skoro lajku niz ibarsku poslom
ono je dozivljaj na asfaltu , svak promena brzine donosi novu pesmu trasmisije , kao da sam na grand paradi
al kad sam se poceo da penjem po brdima nakvasenim putevima , da se smrznes kako vuce chupa kamenje iz makadama sa onim njenim gumama
*** za to je perfektna

Uskoro ću da steknem još terenskih iskustava sa Nivom...baš po Staroj planini...:D
ne moras da ides na planinu dovoljno ti je za pocetak da zadjes na puteve izmedju njiva u sremu
tu kod surcina imas dosta puteva i to dobro nakvasenih da se izivljavas
preporuchujem ti puteve koji izlaze iz sportskog centra surcin na njive iza jezera

a posle imas i brda pored beograda gde nemas asfalta

sad tek vidih southern railway

Poslednja izmena:
ne moras da ides na planinu dovoljno ti je za pocetak da zadjes na puteve izmedju njiva u sremu
tu kod surcina imas dosta puteva i to dobro nakvasenih da se izivljavas
preporuchujem ti puteve koji izlaze iz sportskog centra surcin na njive iza jezera

a posle imas i brda pored beograda gde nemas asfalta

sad tek vidih southern railway

Ali nikako bez 2-3 terenca ako se zaglavis da mozete da se cupate.Ja sam se tako opekao 2 puta,radio traktor :hahaha::hahaha:

Ovo bi voleo da posedujem...

DSC03971.jpg

Back