Džipovi, ali pravi!

Daj mi primer "pravog džipa"....da vidimo ...................:think:

pa evo ti ga gore...ovaj mali bez krova...:lol:

Ili recimo...
jo-laeven-2005-1-40_FIE_PakWheels(com).jpg

pinzgauer.jpg

Thomas Bell i Holger Kalvelage upoznali su se preko foruma. Spojio ih je zajednički interes da spoje veliku ljubav prema britanskoj legendi sa željom da stvore ultimativni stroj spreman da savlada najteže zadatke. Pritom terenska prohodnost ne mora biti u prvom planu...

Za svrhu promocije Defendera ce opremiti avionskim 27-litrenim kompresorskim V12 motorom. Proizvođač je Rolls Royce, a razvija preko 1.500 KS.

http://www.bell-aurens.com/bell-aurens.com/Startseite.html

Bell_Aurens_V-1.jpg

Poslednja izmena:
Zaglavih se malopre,ispred kuce :lol:
Kopana kanalizacija neka,ostao kanal prilicno dubok.Posto nisam mogao drugacije da smotam morao sam delom kroz taj kanal.Legne lajka do dole,legnem ja na gas,ono nista.Mlati tocak u prazno.Probam u rikverc,tek tamo nema teorije.Maznem reduktor opet nista,cimam tamo vamo da se poklope zupci za blokadu.Uspem da ukljucim,u rikverc nema teorije.Ubacim u prvu,gas na 4000 rpm izlete ko raketa bacajuci kubik blata za sobom :lol:
Napolju pljusak a ja perem auto,gde to ima...

Ne znam kako ide ali sto se tice dizajna od 1 do 10 dao bi joj -5.
A ja polako ali sigurno postajem okoreli rusofil,Lada,Ruski Terijeri,cura mi je ruskinja cistokrvna haha
Sta je sledece pitam se :lol:
Selim se u Irkutsk na sljaku...

Anastasija
Radi ovde pa eto...Starija je 5 godina al meni ne smeta :D (a vidim ni njoj)
Necu da se falim al' ne da je dobra nego je bruka.Poslala mi pre neki dan sliku ona i keva,ajao pa ono je da se s*****s kad ne znas koja je bolja :(
A razvedena :shock:
Kad malo bolje razmislim,mnoge ruskinje su dobre

Poslednja izmena:
Anastasija
Radi ovde pa eto...Starija je 5 godina al meni ne smeta :D (a vidim ni njoj)
Necu da se falim al' ne da je dobra nego je bruka.Poslala mi pre neki dan sliku ona i keva,ajao pa ono je da se s*****s kad ne znas koja je bolja :(
A razvedena :shock:
Kad malo bolje razmislim,mnoge ruskinje su dobre

Evo da ne kažete ovaj matori gura prste kod mlade...ja ću se zadovoljiti i mamom...:lol:

Puch je u pitanju 300 GD ali to je isto kao i Mercedes G klasa, sa nje ima i felne.... lik je iz Zagreba, uzeo ga od vojske... Bio kod mene u kupovinu, a dosao je na neko takmicenje u Bubanj Potoku, na koje nazalost ja nisam imao vremena da odem...

Back