Džipovi, ali pravi!

Jbg,ja sam gledao kad H3 nije mogao da mrdne X5,cimao cimao i na kraju je uspeo ali su ljudi lopatama kopali neki su gurali.Inace bez toga nista,eventualno bi mu otkinuo diferencijal.A inace stao je na ravnom,u nekom pesku

Ako ti je auto jedini adut da hvatas ribe nista vise neces da ih imas nego sa nekim 'normalnim' autom :)
Pola devojaka sa kojima sam bio obicno ni ne znaju sta vozim,kao sinoc npr.Priveo ribu koju mozes jedino sa nekim takvim autom da navatas :D,al nije sve u kolima

nažalost, realnost je takva da više uspeha kod lepše polovine imaju likovi sa manjkom testosterona, koji nedostatke u i na sebi nadoknađuju konjskim snagama. I to nisam ja izmislio. To je već priča za sociologe, da se ne utapamo, ali činjenica je da su danas većina devojaka sponzoruše. E sad ako možeš sa fićom da smuvaš ekstra ribu, verovatno imaš neodoljivi šarm il bem li ga šta već...:D

U pravu si to sto pricas ali nije uvek tako,u vecini slucajeva da :)
Zato ja kad idem da se vidim sa nekom devojkom obicno povedem psa,i onda bude 'lepa kuca' i od toga ispadne svasta,ili se parkiram 3 ugla dalje i to je to :lol:

Ako ti je auto jedini adut da hvatas ribe nista vise neces da ih imas nego sa nekim 'normalnim' autom :)
Pola devojaka sa kojima sam bio obicno ni ne znaju sta vozim,kao sinoc npr.Priveo ribu koju mozes jedino sa nekim takvim autom da navatas :D,al nije sve u kolima

to bojane. Ja uvek slozim neku pricu da sam neki:

avioni,kamioni, cisterne, a nigde para :D

bitno da ona da jednom, drugi put kad sazna ne mora ;)

Ja ne slazem price vec idem na ono 'kakav sam takav sam,'oces neces dovidjenja'.Ali uvek kontam,ako je pristala da se vidimo onda ce 80% biti necega,ovih 20% racunam da cu ja nesto da zaserem :)
A sto se tice auta,Lada se navozala dobrih ribica.Ne znam,treba imati malo petlje pa uhvatiti malo bolju ribu a da to ne bude samo na auto.
Sto kaze lik iz Lada Kluba 'terence voze pravi muskarci,onima kojima ne treba servo i gps'

naravno...evo još jedne potvrde da su SUV-ovi (između ostalog!) kompenzacija za feler u gaćama. Još kad bi taj SUV mogao da se metne u gaće, bilo bi idealno.
Šteta što obračunavaš i ovih 20%. Zar misliš da će ona biti toliko taktična i da neće načiniti ni jednu grešku.

Pa dobro,eto i to da uzmem u obzir :)
Sinoc je bilo iskusno,prvo sam je obario u konverzaciji pa posle pravac Lajka :lol:

A evo i dokaz da devojke vise vole moje pse nego auto :D
16072006003-1.jpg

I kad se kod babe u selu parkiram u kanal,a komsiluk da dobije slog,mislili da cu da se prevrnem,izleteli na ulicu pa poceli da se deru
Image454-1.jpg

4.Ovo ostalo je obicno bilo na jedno vece,maksimalno do 3 meseca.Imao sam dve duze veze jedna od godinu dana i druga od dve,ali vracam se na stare staze :)
Mada znam likove koji ovde voze besna kola ali vec godinama jedne iste ribe vozikaju,meni je to smor,zato volim da menjam :) Da imam necega da se secam kad omatorim

4.Ovo ostalo je obicno bilo na jedno vece,maksimalno do 3 meseca.Imao sam dve duze veze jedna od godinu dana i druga od dve,ali vracam se na stare staze :)
Mada znam likove koji ovde voze besna kola ali vec godinama jedne iste ribe vozikaju,meni je to smor,zato volim da menjam :) Da imam necega da se secam kad omatorim

eehhehe,,, ako si okuci to dzukelce, davaj meni jedno,samo da lici na to tvoje :D

Imam 9 pasa,2 ta crna,6 fox terijera i jednog snaucera.Ovi Crni Ruski Terijeri,ako hoces neki dil bez 500 evra nemoj da me pitas za trgovinu :lol:
Zezam se ali ti psi su jako skupi :) Profi se bavim uzgajanjem,izlozbe i te zajebancije.

Sad sam dosao iz grada,bio da uzmem pljeskavice i bas sam malo ganjao Nivu,nedostajao mi je taj osecaj kako cetvrtom vuce uzbrdo :)

Back