mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.782
Mnogo su precenjeni da ne kažem pljačka!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora to jednostavno da bude i dobro .. Noviji se često ne diraju po 300k km a to za nekog moze da bude jako dug vremenski period.. Gledao sam Landcrusere sto ih šalju za Afriku sa po 700-800k km i osim slitaze sedišta plastika koze mehanicki su sasvim solidni .. ..Pravi dzipovi su oni iz WWII i neposredno nakon toga. Moze covek i danas da ih nadje po Australiji, tamo gde su Djokana proterali, jer su ostavili na hiljade istih, a pustinja ne jede limariju. Bili su jednostavni da ih popravis, nista ECM, turbo i ostala sranja, karburator, platinska dugmad, od alata najskuplje sto ti treba su gedore, a moze i bez njih.
To i jeste pravi i originalni Jeep Vilis .Pravi dzipovi su oni iz WWII i neposredno nakon toga. Moze covek i danas da ih nadje po Australiji, tamo gde su Djokana proterali, jer su ostavili na hiljade istih, a pustinja ne jede limariju. Bili su jednostavni da ih popravis, nista ECM, turbo i ostala sranja, karburator, platinska dugmad, od alata najskuplje sto ti treba su gedore, a moze i bez njih.
Cruzeri su preskupi .Ne mora to jednostavno da bude i dobro .. Noviji se često ne diraju po 300k km a to za nekog moze da bude jako dug vremenski period.. Gledao sam Landcrusere sto ih šalju za Afriku sa po 700-800k km i osim slitaze sedišta plastika koze mehanicki su sasvim solidni .. ..
Landcruser iz 80tih je najbolji terenac ikada napravljen. Ko ih ima nece da ih menja ni za nove, koji su isto nacickani sa elektronikom. Dizel verzija sa uzdignutim auspuhom je mogla da ide i kroz pola metra vode , ako su imali one uvecane gume.Ne mora to jednostavno da bude i dobro .. Noviji se često ne diraju po 300k km a to za nekog moze da bude jako dug vremenski period.. Gledao sam Landcrusere sto ih šalju za Afriku sa po 700-800k km i osim slitaze sedišta plastika koze mehanicki su sasvim solidni .. ..
Nissan / RenaultPogledajte prilog 1088030
Mercedes X 250d

Ama bas nikakve.. i u C klasi su odustali od Reanutl motora od 2018 samo 2,0 mada je 1,6 sa meckikim doradama dobar motor ..Ne znam kakve veze on ima s Renoom? Neki manji modeli da, taj ne.
V6 tu su garant dva tci motora od klia ugrađenaNissan / Renault![]()

Znaš u čemu je problem? Made in UkrainaVaži, ajd' ti napravi pa drmni lovu.
Nije bilo nikakvih "mećkinih dorada". I da Renault ima jako dobre motore, od nekada. Proizvođaći automobila međusobno surađuju na različitim projektima, pa tako i MB i Renault.Ama bas nikakve.. i u C klasi su odustali od Reanutl motora od 2018 samo 2,0 mada je 1,6 sa meckikim doradama dobar motor ..
Jeste uvek ima dorada ne izgleda isto imam taj motor u firma autu Opel Vivaro a gledao sam ga I u jednom mercedesu C .. U Vitu je identicanNije bilo nikakvih "mećkinih dorada". I da Renault ima jako dobre motore, od nekada. Proizvođaći automobila međusobno surađuju na različitim projektima, pa tako i MB i Renault.
Opet pricas napamet trosi jako malo i ne kvari se .. Imao sam 3 kombija sa tim motorom i nikad nisam imao problema ni sa jednimDrugar imao mercedes sa tim reno motorom i rešio ga se. Kaže stalno se kvario i trošio kao avion. A popravke skupe ko da vozi ferari.
Ne gura samo Clio već gura i Trafic o 1,6 je reč sa 120 i 140ksMotor koji gura reno klio težak 1 tonu oni su nagurali u duplo teži auto mercedes od 2 tone! Pa to može samo idiot da uradi! To je neki inženjer u mercedesu prevideo!
https://www.auto-data.net/en/mercedes-benz-a-class-sedan-v177-a-180-d-116hp-dct-34128