zike
Elita
- Poruka
- 21.673
i moze da prodje gde Zikin Prado ne moze![]()
![]()
Al me zato ne bole bubrezi kad izađem iz njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i moze da prodje gde Zikin Prado ne moze![]()
![]()

Inace menjace za Lade pravi Porse.Jesu tvrdi ali su precizni i dugotrajni.

Istina, mogu da kazem i ja sam tako cuo. Menjace za Ladju projektuje bas Porsche pa vi vidite!

Al me zato ne bole bubrezi kad izađem iz njega![]()
Sto jes jes. Bojan nas provozao 5. sporohodnom 70km/h po dzombama. Idem lekaru sutra
Shalu na stranu, super bilo. I vece pre toga u gradu na "dane vina" (grozdjijada) i sutra dan voznja po dzombama

al zato moras da proradis da cura udje, a ovako otvoris vrata od Prade i same udju![]()

Mauser,da ne spamujemo na onoj temi,cisto da znas ovde nije bilo kise 2 meseca tako da nema ni blata a ni adekvatnih terena![]()
To uopshte nije dzip za vojne potrebe.
POgledaj shtop svetlo na zadnjem staklu. Koji vojni dzip ima to?
Ja sam oduvek mislio da vojna vozila treba da imaju shto manje svetala na sebi.
Stakla su vidim "blindirana", unutrashnjost prepuna plastike...pravi vojni dzip.
Neko je hteo da izgleda "moderno"...
Pa vidi se na kilometar da je u pitanju obichna civilna verzija Toyotinog dzipa samo ofarbana u SMB uz dodatak "disaljke" i korpe na krovu.
Smeshno
Po meni debilna je zemlja USA koja 250 000 000 000 ( zvanicno, a ne zvanicno jos toliko ) ulaze u vojsku i vodi uglavnom tudje ratove.Ma, sta ce to njima? Ja mislim da sve zajedno nemaju 20 vojnika i dva kamiona.
p.s. Opet kazem, vi koji odete preko bare ZABORAVILI STE KOJE JE STANJE OVAMO.Po meni debilna je zemlja USA koja 250 000 000 000 ( zvanicno, a ne zvanicno jos toliko ) ulaze u vojsku i vodi uglavnom tudje ratove.
Brate ti sad ode predaleko...
Prichali smo o Toyotinim dzipovima koje koristi VCG.
Nisam zaboravio koje je stanje "tamo" ali ovo shto su iskombinovali sa ovim Toyotinim dzipovima je smeshno. Ja o tome pricham.
VEshanje...verovatno da jeste.
Verujem da su za te pare mogli da uzmu pravo vojno terensko vozilo nekog drugog proizvodjacha.

Pazi, dajem ruku da je ovo @zike sredio da budu Prade.

Ma, sta ce to njima? Ja mislim da sve zajedno nemaju 20 vojnika i dva kamiona.
p.s. Opet kazem, vi koji odete preko bare ZABORAVILI STE KOJE JE STANJE OVAMO.Po meni debilna je zemlja USA koja 250 000 000 000 ( zvanicno, a ne zvanicno jos toliko ) ulaze u vojsku i vodi uglavnom tudje ratove.