Džipovi, ali pravi!

Džipovi vojske CG

57163313716898imgp1972.jpg

57163179266866imgp1990.jpg

To uopshte nije dzip za vojne potrebe.
POgledaj shtop svetlo na zadnjem staklu. Koji vojni dzip ima to?
Ja sam oduvek mislio da vojna vozila treba da imaju shto manje svetala na sebi.
Stakla su vidim "blindirana", unutrashnjost prepuna plastike...pravi vojni dzip.
Neko je hteo da izgleda "moderno"...

To uopshte nije dzip za vojne potrebe.
POgledaj shtop svetlo na zadnjem staklu. Koji vojni dzip ima to?
Ja sam oduvek mislio da vojna vozila treba da imaju shto manje svetala na sebi.
Stakla su vidim "blindirana", unutrashnjost prepuna plastike...pravi vojni dzip.
Neko je hteo da izgleda "moderno"...

Ma, nije on pravljen u Toyoti bas za vojne potrebe. Nego crnogorci ga ofarbase u SMG boju,
stavili galeriju i zeleni enterijer i to je to.

Pa vidi se na kilometar da je u pitanju obichna civilna verzija Toyotinog dzipa samo ofarbana u SMB uz dodatak "disaljke" i korpe na krovu.

Smeshno

Ma, sta ce to njima? Ja mislim da sve zajedno nemaju 20 vojnika i dva kamiona.

p.s. Opet kazem, vi koji odete preko bare ZABORAVILI STE KOJE JE STANJE OVAMO. :mrgreen: Po meni debilna je zemlja USA koja 250 000 000 000 ( zvanicno, a ne zvanicno jos toliko ) ulaze u vojsku i vodi uglavnom tudje ratove.

p.s. Opet kazem, vi koji odete preko bare ZABORAVILI STE KOJE JE STANJE OVAMO. :mrgreen: Po meni debilna je zemlja USA koja 250 000 000 000 ( zvanicno, a ne zvanicno jos toliko ) ulaze u vojsku i vodi uglavnom tudje ratove.

Brate ti sad ode predaleko...
Prichali smo o Toyotinim dzipovima koje koristi VCG.
Nisam zaboravio koje je stanje "tamo" ali ovo shto su iskombinovali sa ovim Toyotinim dzipovima je smeshno. Ja o tome pricham.

ne oni su jako pametni naprotiv...samo loze svoj narod da treba da se ratuje, proizvode se najnovija oprema, tenkovi, sve to treba..
a nekom zbog toga sve ide u dzep..
pa ti vidi, koj biznis :)

Back