gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi, jelima reduktor ona? i sto je ona terenac a ne x5,q7 i slicno? da uvidim razliku![]()
mhm,to to sporohodni motor? jel to fora kad troktorom IMT vozis trecom,sporohodnom,on ne moze da ide brzo,al moze da izvuce punu prikolicu na 60 stepeni? ako je to to,onda shvatih sustinu...
A šta nam ova slika govori? Da ima previše optimista za volanom.
Taj je tu stao i kraj. Ništa tu nije moćno.
mhm,to to sporohodni motor? jel to fora kad troktorom IMT vozis trecom,sporohodnom,on ne moze da ide brzo,al moze da izvuce punu prikolicu na 60 stepeni? ako je to to,onda shvatih sustinu...
Zdravo svima, upravo sam se prijavio, tj.registrovao na forum. Zamisao je predivna, jer se više ne može živeti od napaljenih ljubitelja raznoraznih "plastikandera", kako ih ja zovem. Pošto je ovde reč o, za mene naj, naj kategoriji vozila, terencima, pozdravljam akciju. Na žalost, i njih je zahvatila ta plastik zaraza, tako da skoro više i nema novih, pravih terenaca. Uopšte, ima bar 10-ak god. kako se ogroma većina vozila generalno gledano više ne proizvodi kako treba, već samo sve više km kablova i senzora za sve i svašta, koji podižu cenu nenormalno, ali kad se zaviri u suštinu, prazno, kvaliteta nigde. Ne znam, DLOA koliko imaš god., meni je 35, ali mi je srce puno, kada vidim da ima ljudi koji nisu napaljeni na ranije navedeno, da ne gušim sada previše... U svakom slučaju danas idem kod čoveka, da uživo pogledam jednog Land Rovera III-jku, mod.109, a na prodaju je inače. Ako je to prava priča, vidim ja da će biti refinansiranja već postojećeg mučnog kredita, na veliko "zadovoljstvo" moje žene. Poželite mi sreću!
jesi, jelima reduktor ona? i sto je ona terenac a ne x5,q7 i slicno? da uvidim razliku![]()
mhm vidis ispred njega kako se blato diglo u vis...mislim da je on isao dalje...