Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisam za džamije u Srbiji !
I šlus !
Kome se klanja,neka to radi u sopstvenoj kući.
Ako želi "žešće" - ima Meku i Medinu....
Neka ide,otklanja,pa se vrne.
Ako hoće,može i da ostane,njegova stvar !
Ako reši da se vrati,da ne kupuje i ne unosi u zemlju
nikakve frulice iz mračnih "sukova".....!
Nisam za džamije u Srbiji !
I šlus !
Kome se klanja,neka to radi u sopstvenoj kući.
Ako želi "žešće" - ima Meku i Medinu....
Neka ide,otklanja,pa se vrne.
Ako hoće,može i da ostane,njegova stvar !
Ako reši da se vrati,da ne kupuje i ne unosi u zemlju
nikakve frulice iz mračnih "sukova".....!
Ne samo ja, već i mnogi drugi. Sa odredjenim nivoom znanja i poimanja suštine mogu da se uoče razni paterni stvari, pogotovu na ovu temu. Ja ne očekujem da bilo ko prihvati ono što kažem, jer jednostavno ljudi to tumače na svoj način i u skladu sa svojim sposobnostima da nešto shvate i onako kako oni vide nešto i misle da treba da bude. Nivoi realnosti su drugačiji u zavisnosti koliko neko nauči i shvati neku suštinu u tome, ne ni čisto bukvalno, ne ni čisto šturo i plastično, ne ni u nekom zanosu uma u fantaziji. Tako da moja realnost nije ista kao tvoja ili nečija druga i to poštujem. Tako da ono što je istina na nekom nivou, ne mora uopšte da bude istina na nekom drugom. NIšta nije apsolutna istina , a opet ništa nije u haosu. Mnogo stvari zavisi od slobodne volje i samo retki mogu da govore o apsolutnoj istini. Konkretno ovo što sam reko je na osnovnom nivou generalno tako, a u nekim dubljim stupnjevima uopšte ne mora da bude, ali to neće da ima nikakvog efekta na generalnu populaciju, tako da i nije mnogo bitno.
Duga priča, uglavnom veruj mi, to je to. Kao i mnoge druge stvari pre toga i ovo je izvitopereno sad u svim apsektima, negde više , negde manje.