DZentlmeni

Ha,ha,nisam MISLILA ,jer sam musko.Ne vidis da pise pol ispod avatara?
Znaci,po tebi je pacenik onaj koji se ponasa onako kako smo do sad pisali?
Ja sam samo cekao koja ce prva da takvog coveka nazove pacenikom.Ili nisi razumela kakve smo tipove opisivali,ili jednostavno mislis da su pacenici.
Niti sam čitala šta ste to pisaLI, niti sam čitala kog si pola. Niti me zanima. Paćenik. Prosto je.

to je obicna postavljena drama u kojoj svi rado igraju jer im tako odgovara i svi dobijaju...ili bar misle da dobijaju
meni se licno gadi manipulisanje time..kao sto je autor teme to uradio
Tebi se licno gadi sve sto drugi napisu,jer imas problema sa svojim egom,cesto poklapas ljude na forumu,narocito one koji su novi.Kakavu si manipulaciju u ovoj obicnoj temi videla neznam,niti me zanima.

Poslednja izmena:
pa videla je manipulaciju, kao i sve ostale forumasice.
to sto je izneto u temi je TVRDNJA da zene ne vole dzentlmene. da je bilo pitanje DA LI ih volimo, drugacije bi reagovale.
u uvodnom se iznosi tvrdnja da zene vole sirove i proste muskarce. i SVAKA, slovima SVAKA forumasica je rekla da to nije tacno. a sto vi arlaucete ovde pitajte sami sebe. koliko uopste poznajete zene i koliko uopste imate kapaciteta da ih upoznate.

Ja mislim da je ona mislila da JA manipulisem nesto.Tako razumem njen odgovor.Clan sam na jos jednom forumu,tamo mi je bilo ponudjeno da postanem moderator posle samo par meseci.Do te mere me je pogodilo misljenje nekog da sam manipulant,da sam danas ozbiljno razmisljao da se odavde iskljucim zauvek.Ne kazem da sam neka cvecka ili forumski Sveti Sava,ali nikakav manipulant nisam.
Jesam lose postavio ovu temu.

Ja mislim da je ona mislila da JA manipulisem nesto.Tako razumem njen odgovor.Clan sam na jos jednom forumu,tamo mi je bilo ponudjeno da postanem moderator posle samo par meseci.Do te mere me je pogodilo misljenje nekog da sam manipulant,da sam danas ozbiljno razmisljao da se odavde iskljucim zauvek.Ne kazem da sam neka cvecka ili forumski Sveti Sava,ali nikakav manipulant nisam.

zao mi je zbog tvoje propale moderatorske karijere :lol::p

nego, mlogo lose postavljena tema. u njenoj osnovi je tvrdjenje bez pokrica, iznosis stav nepotkrepljen nikakvim realnim potporama i jos se ljutis kad ti SVE forumasice, na lep nacin, kazu da nisi u pravu. a nisi u pravu. jer sve normalne i kulturne zene ( a takva nas je velika vecina, mali procenat je onih ekstrema) ocekuju u svom drustvu normalnog i kultivisanog muskarca. i posle se cudite kad na vase prostacke startove dobijete shut kartu. i SVE kazemo isto. a cak nas nisi ni pitao da li volimo ovo ili ono nego nam ubacujes svoje izokrenute slike o stvarnosti i tvrdis neke gluposti.

zao mi je zbog tvoje propale moderatorske karijere :lol::p

nego, mlogo lose postavljena tema. u njenoj osnovi je tvrdjenje bez pokrica, iznosis stav nepotkrepljen nikakvim realnim potporama i jos se ljutis kad ti SVE forumasice, na lep nacin, kazu da nisi u pravu. a nisi u pravu. jer sve normalne i kulturne zene ( a takva nas je velika vecina, mali procenat je onih ekstrema) ocekuju u svom drustvu normalnog i kultivisanog muskarca. i posle se cudite kad na vase prostacke startove dobijete shut kartu. i SVE kazemo isto. a cak nas nisi ni pitao da li volimo ovo ili ono nego nam ubacujes svoje izokrenute slike o stvarnosti i tvrdis neke gluposti.

Nisam primetila ovo boldovano, da se ljutio na one koje su potvrdile da cene džentlmene:confused:.

cekaj, a sad ti i ja treba da se raspravljamo ko je sta rekao i sta mi o tome mislimo?
ja sam rekla svoje misljenje O TEMI kao i svoje misljenje iz teme. gresi tesko SVAKO ko misli da zene vole prostake i neotesanke.
sve ostalo je suvisno razglabanje.

Doslo je do nesporazuma.Ja se ne ljutim ni na koga.
Ko je sta rekao nije bitno,vazno je da se cene kulturni i pristojni muskarci.
Forumasice,drago mi je da ste takve kakve jeste:cmok:
Sve je receno,hvala na odgovorima:hvala:

Tebi se licno gadi sve sto drugi napisu,jer imas problema sa svojim egom,cesto poklapas ljude na forumu,narocito one koji su novi.Kakavu si manipulaciju u ovoj obicnoj temi videla neznam,niti me zanima.

prvi deo recenice je netacan...ovde ima divno inteligentnih i duhovitih ljudi koje uvek rado procitam
drugi deo da imam problem s egom...pa moguce...mada ja vise kapiram da znam gde sam sto se ne odnosi samo na pozitivne stvari vec i na negativne
ne poklapam ljude radi poklapanja vec imam takav nacin izrazavanja ako se sa necim ne slazem...uuuu nisam tolerantna tuzi me sudu za ljudska prava :lol:
da nove likove na forumu ne volim...ali u iljadu jevreja da ti nisi nov nikako :)
nisam rekla da si izmanipulisao temom...vec da likovi kao ti manipulisu dzentlmenstvom koje je vise nego kvazi u toj situaciji
da te ne zanima ne bi komentarisao i stavio bi me na ignor

pa videla je manipulaciju, kao i sve ostale forumasice.
to sto je izneto u temi je TVRDNJA da zene ne vole dzentlmene. da je bilo pitanje DA LI ih volimo, drugacije bi reagovale.
u uvodnom se iznosi tvrdnja da zene vole sirove i proste muskarce. i SVAKA, slovima SVAKA forumasica je rekla da to nije tacno. a sto vi arlaucete ovde pitajte sami sebe. koliko uopste poznajete zene i koliko uopste imate kapaciteta da ih upoznate.

o da i to postavljanje pitanja sa ciljem da se dobije odredjeni odgovor
i :worth: za zadnju recenicu

smrk smrk :sad2:
:hahaha:
ako nesto ne razumes lepo pitaj

Back