DZentlmeni

Dzentlmeni su kategorija koja traje vekovima i nikada nece nestati a jos
manje biti nepozeljni.
Mislim da su zene mnogo doprinele da neki dziberi i siledjije dobiju na ceni.
Ali...svaka od nas voli da bude shvacena,voljena i tretirana kao prava zena a
to pruza samo muskarac sa manirima i onaj koji je svestran.A to je dzentlmen.

:ok: Ne kazem da jesam al se trudim da budem dzentlmen prema zenama jer se ja osecam bolje:mrgreen:.A,ako je neko skoticj onda ebg,onda dobije to sto trazi.Ne treba biti ni budala.

Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?

Ne znam da li je tako. U mom slucaju nije tako.
Za mene su oni jedina kategorija vrijedna paznje, vremena, razmisljanja, komunikacije.... Oni nista ne rade zbog drugih, ali rade za druge za koje ocijene da su vrijede. Oni su dobro odgojeni, oni imaju puno ljudskosti, pameti, dostojanstva, osjecaja, humora, slusaju, gledaju, vide, cuju, pricaju, vole, paze, maze, daju i ocekuju, traze, uce, zele, mogu. Oni nisu vidljivi uvijek na prvi pogled, ali ako se bolje zagledas, ne mozes tek tako (lako) skrenuti pogled. Pravi muskarac je uvijek i dzentlmen.

Zasto ih zene vise ne vole?Mislim,to su tipovi koji cene vreme koje zene odvajaju da bi bile sa njima.Tipovi koji ne serru okolo da su proveli trenutke sa njima.Tipovi koji pomognu ljubavnicama na razne nacine,ne rasturaju im trenutne veze,a opet ih ne proganjaju i ne traze obavezno kontra usluge.
A postali su off kategorija,za izbegavanje.Na ceni su tipovi sa prostim nastupom,koji obicno ostave posledice kad se sve zavrsi.
Ili nije tako?

..eeeeeeeeeehhhhhhhh ,oduvek sam se odushevljavao sa ljudima sa nastupom ,sa shmekerima koji zele da udovolje pa shta njima padne nije bitno ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nazalost vreme ih gazi ............

Ili nije tako?

naravno da nije tako

Oni koji udovoljavaju na nacin da podilaze nisu dzentlmeni. :eek:

samo skoro takvi postoje koji koriste taj mit kao sredstvo manipulacije...pored njih postoje ljudi koji se strogo pridrzavaju naucenih principa kao sto ce neko ustati starijem u autobusu ali to nece biti iz licnih pobuda vec zato sto to tako treba
s toga sam ja vise za uvazavanje drugog ljudskog bica kao coveka...humanost ne moze da se nauci i ne moze nikada dovoljno dobro da se izmanipulise njome jer je njena neistinitost vise nego ocigledna...i ili je imas u sebi ili ne
e sad zenama je uvek lepsa lepa laz nego ruzna istina...to je jednostavno tako

samo skoro takvi postoje koji koriste taj mit kao sredstvo manipulacije...pored njih postoje ljudi koji se strogo pridrzavaju naucenih principa kao sto ce neko ustati starijem u autobusu ali to nece biti iz licnih pobuda vec zato sto to tako treba
s toga sam ja vise za uvazavanje drugog ljudskog bica kao coveka...humanost ne moze da se nauci i ne moze nikada dovoljno dobro da se izmanipulise njome jer je njena neistinitost vise nego ocigledna...i ili je imas u sebi ili ne
e sad zenama je uvek lepsa lepa laz nego ruzna istina...to je jednostavno tako

Hm, ali na kraju postupci i dela najviše govore...može on da voli, obožava
i mašta ali postupak je na kraju ono što ga predstavlja. Kada je
sklad misli, osećanja i dela na svesnom nivou to je idealno,
da, treba da izvire iz unutrašnjeg bića,
a ne kao naučena pesmica napamet.
Ali učenjem nečega kao što si dala primer ustajanja u busu, sebe ustvari
silimo na svesnom nivou da budemo humani i na kraju vežbom
stvarno možemo takvi da postanemo.

Ili nije tako?

u velikoj si zabludi i nisi sam u tome jer je to postalo skoro pa uvrezeno misljenje, a sasvim pogresno.
i tuzno je sto je tako, mnogo je tuzno.

ps. ko vas je to, zaboga, tako obmanuo...zene vole prost nastup.???? omg...:eek:

e sad zenama je uvek lepsa lepa laz nego ruzna istina...to je jednostavno tako[/QUOTE]

To jednostavno nije tako. Mene uvijek manje boli istina nego laz (ako vec mora boljeti...).

Jedino sto sad mogu da zakljucim je da je zabluda ono sto sam pisao.Dobro je da je tako,i da se i ta tematika malo preslisa.Jer je to mozda i osnov musko/zenskih odnosa.Zato,kad citam sta ste pisali,vidim jasno da se ITEKAKO cene prave vrednosti.
Istina/laz isplivaju neretko mnogo brze nego sto ucesnici ocekuju.Vise niko nije naivan.

Kakvi crni džentlmeni. To je prevaziđen pojam. Otkad je nastao, promenili su se i muškarci i žene. Niti ženama više treba taj odnos prema njima, niti bi muškarci višetrebalo da se ponašaju kao "džentlmeni".

Kakvi crni džentlmeni. To je prevaziđen pojam. Otkad je nastao, promenili su se i muškarci i žene. Niti ženama više treba taj odnos prema njima, niti bi muškarci višetrebalo da se ponašaju kao "džentlmeni".

Procitaj sta su forumasice napisale,videces da si u zabludi.

ma to što su one napisale, ne znači da tako misle, a još manje da je to istina

Modest - kad budes zena, onda ces imati malo pokrica pisati u ime zena, a i onda nastoj ograniciti to sto pises na sebe.

Ana Bella, ja sam goviorio da taj pojam nema više isto značenje. Ne očekuješ valjda da muškarac stalno bude iza tebe kad idete niz stepenice, i obratno?
Dosta tih džentmenskih manira je pravaziđeno u današnje vreme.

Back