DZEK RASEL TERIJER

Nemoj me pogresno razumeti..........ali kako mi da znamo ako ti ne znas.....:per:
Sala mala....u principu(ja imam patuljaste snaucere i westyje)i kad me pitaju sa predlog, moj je uvek zenka, za onoga ko zeli ljubimca(znaci, bez izlozbi,uzgoaj,smotri,izlozbenog groominga itd)pogotovo ako je za boravak u stanu.
Muzjaci kod ovih rasa(a i inace kod drugih rasa,teriera narocito)umeju da budu,svojeglavi,''musicavi'' skloni ''bekstvu od kuce'' itd......e zato je moj savet zenka. Iz mog iskustva umiljatije su,neznije,brze uce,privrzene itd.....naravno da toga ima i kod muzjaka ali je prisutnije kod zenki.....
Eto ako sta pomaze super........:super:

Hvala Marija,

sto se tice JRT to mi je poznato,mislim znam kako izgleda...:D,nego me je zanimala fotka konkretnog psa iz kombinacije JRT-a i Westija.....:hvala:

Inace fotografije se mogu postaviti na forum na vise nacina...
Jedan je da prilikom odgovora na temu koristis ikonicu za postavljanje fotki (cetvrtasta,zuta sa crnom tackom u gornjem desnom uglu)klikom na nju se otvori prozor u koji treba upisati adresu fotografije....
Drugi je da koristis neki od programa (recimo Photobucket)preko kojeg fotografije postavis na server a zatim ih prebacujes gde zelis....

Evo ovako recimo....
Fotografija-0585-W1-1.jpg

Ja imam muzjaka za parenje.Trikolor je,beli sa obojenom glavom,tipican JRT.
Svi zainteresovani mogu se informisati na 064/347-0486

Prilozi

• Dzekson i Dora.jpg
    Dzekson i Dora.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 105
  • DSC04169.JPG
    DSC04169.JPG
    48,7 KB · Pregleda: 108
  • DSC04157.JPG
    DSC04157.JPG
    37,2 KB · Pregleda: 103
  • DSC04182-1.JPG
    DSC04182-1.JPG
    89 KB · Pregleda: 103
  • DSC04072.JPG
    DSC04072.JPG
    32,2 KB · Pregleda: 100
Razmišljam već dugo o kupovini ovog preslatkog psa. Obožavam terijere i mislim da je ovo jedan od pravih predstavnika istih. Zanima me da li može da se čuva u dvorištu? I zimi, naravno u sopstvenoj kućici. I da li vole decu?

Razmišljam već dugo o kupovini ovog preslatkog psa. Obožavam terijere i mislim da je ovo jedan od pravih predstavnika istih. Zanima me da li može da se čuva u dvorištu? I zimi, naravno u sopstvenoj kućici. I da li vole decu?

Ja licno ne mogu da zamislim da se drze u dvoristu.Ne zato sto sam u stanu,da imam kucu isto bih bili unutra.
To su mali psi,vrlo emotivni i traze konstantnu vezu sa vlasnikom,nisu psi za box.Ne znam kako bi podneli zimu.Za mene su to kucni psi,dakle,moj savet je NE.
Da li vole decu?Pa to je vec individualna stvar svakog psa bilo koje rase.
Treba imati na umu da psi nisu igracke za decu,pogotovo za malu decu,jer koliko god bili mali i slatki to su psi.
Pozdrav za Vas.

Pozdrav dobri ljudi :) Imam Parson Russell Terrier-a, jako lepog muzjaka ali nikako ne mogu da mu pronadjem devojku u Srbji :( On je isti kao Jack ali je visi (oko 38 cm) pa je parenje moguce i sa Jackom i stenci su jako lepi. Inace pas je iz Belgije i poeduje sve papire kao i perfektan rodovnik. Ako ima nekoga ko bi mi mogao pomoci, molim vas da me kontaktirate :) :) :)
2e4j6mv.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Dzek Rasel Terijer stenci na prodaju, atraktivni-lep raspored boje-80% beli,preslatki, za iskrene prave ljubitelje rase. Informacije: 064/347-0486

Prilozi

• DSC06653.jpg
    DSC06653.jpg
    33,1 KB · Pregleda: 49
  • DSC06601.jpg
    DSC06601.jpg
    34,9 KB · Pregleda: 49
  • DSC06655.jpg
    DSC06655.jpg
    40,2 KB · Pregleda: 47
  • DSC06576.jpg
    DSC06576.jpg
    33,4 KB · Pregleda: 50
  • DSC06266.jpg
    DSC06266.jpg
    23,1 KB · Pregleda: 43
Džek Rasel je super pas i ja sam udomio svog Spot-ija u junu 2008. godine.

Sve o njemu pogledajte na:

http://www.jrtspot.co.cc

ulaz.jpg

Ovu rasu toplo preporučujem svima koji vole malo aktivnije pse :)

E, оваквог ми нудила Гркиња на продају за 120 €. Само што штенац има црни палеж на супрорном оку ;)
Питао сам колико коштају, каже 150, а за мене 120 :lol:
Штета због компликовне процедуре и што бих га ладно повео са собом да сам планирао да из Грчке донесем и пса ....И после ми било мало криво јер нас нико није тркељисао на граници.. :lol:

Ево га, нема грешке...

75528307.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Poslednja izmena:
Narode hteo bih da čuvam u stanu kratkodlakog dzek rasel terijera pa va s pitam dali neko zna kako se on ponaša u stanu i dali su mu potrebni neki posebni uslovi pozdarav
znam ja,moj bobi ima tri i po meseca
nemoj ga uzimati ako planiras da ga ostavljas dugo samog u stanu.on trazi panju 24 sata na dan,uopste se ne ponasa kao pas,vec kao beba.
znaci nema sanse da bih citala,ili sedela na racunaru,ili gledala tv,a da ne trazi da ga drzim na rukama.
lajanjem trazi sve sto pozeli
jako je veseo,brz,pravo spadalo od psa

moram da postavim i slikice da vidite kakav je secer

Back