Džejmi Oliver zabrinut za svoju suprugu zbog produženog kovida

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.670
Supruga Džejmija Olivera, Džuls Oliver, ima produženi kovid i teške simptome, a nijedan specijalista ne uspeva da joj pomogne već dve godine.
Slavni TV kuvar otkrio je zdravstveni problem svoje supruge u intervjuu za vikend izdanje "Dejli mejla".

"Kada je Džuls dobila koronu, imala je teži oblik. I sada ima produženi kovid već dve godine, i zaista joj je loše, nažalost.
Ona nije u stanju u kojem želi da bude, sve traje već dve godine, i duboko je uplašena", rekao je Džejmi.

On je naveo da je par obišao više specijalista u pokušaju da se produženi kovid kod Džuls nekako reši, ali niko nije mogao da im pomogne.
Ovo stanje medicina prepoznaje ali ga zapravo ne razume u potpunosti jer je prisutno tek dve godine.

"Stalno smo u Harlijevoj ulici", rekao je Džejmi misleći na ulicu u Londonu u kojoj su ordinacije najuglednijih lekara.
"Ali kao da niko ne zna ništa. Informacije o produženom kovidu se stalno nagomilavaju, i Džuls se drži, ali niko ne uspeva da joj otkloni simptome", rekao je jedan od najpoznatijih kuvara u šoubizu.

Simptomi produženog kovida su kratak dah, umor, gubitak mirisa ili ukusa, "zamagljenost" u glavi, bolovi u grudima, lupanje srca, mučnina...

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=08&dd=23&nav_id=2200752

Meni su lekari rekli da cu osecati umor i da gledam da se ne zamaram i da ce to vremenom proci..ali to je samo umor
Supruga Dzejmija Olivera ima bas ozubiljne posledice prelezanog kovida i simptome
Ovakve simptome koje ona ima imaju mnogi kada dobiju koronu a ne kao posledicu, sto znaci da ne reaguju svi isto na kovid i da se ne manifestuje kod svih isto..

ja prelezala i posle 3 dan bila na trcanje!
🫣

Ovaj clanak o supruzi poznatog kuvara je uzet kao primer kako svako od nas razlicito podnosi ili je podneo koronu
ja sam se mesec dana mucila i ostao mi je zamor.. ti samo tri dana i trtcala si ..sto je predivno
supruga poznatog kuvara vec jako dugo ima simptome korone i nikako da ozdravi ,znam mnoge koji su imali koronu kao laku kijavicu
dok su mnogi su zaglavili bolnicu i respiratore i tako dalje..Srecom pa su sojevi sve slabiji i slabiji i nadam se da ce uskoro korona
da se svede na minimum i da nestane...

Ovaj clanak o supruzi poznatog kuvara je uzet kao primer kako svako od nas razlicito podnosi ili je podneo koronu
ja sam se mesec dana mucila i ostao mi je zamor.. ti samo tri dana i trtcala si ..sto je predivno
supruga poznatog kuvara vec jako dugo ima simptome korone i nikako da ozdravi ,znam mnoge koji su imali koronu kao laku kijavicu
dok su mnogi su zaglavili bolnicu i respiratore i tako dalje..Srecom pa su sojevi sve slabiji i slabiji i nadam se da ce uskoro korona
da se svede na minimum i da nestane...
Upravo sam to htela i da potenciram, da svako reaguje razlicito. Nije isto imati omikoron i delta varijantu....
A nece sigurno nestati vec ce da samo da oslabi kao virus.

Nina upravu ste covid se ne manifestuje kod svih isto.

Neki pacijenti posle otpusta ne mogu prste na rukama pomerati kao pre što su pomerila, neki gube kosu, neki nemaju čulo ukusa i mirisa itd.

I kada se pandemija završi mnogi će i dalje imati produženog covida, to znači koji su bili zdravi sada imaju narušen imunitet i oni su imunokompromitovani ljudi i takvi će biti idealni da ih grip napadne i da imaju teži oblik influence.

Stariji ljudi dobiju moždani udar u bolnici, što se tiče priče o amputiranju noge pacijenta to se dešavalo vrlo malo, to se dešava kada ljudi imaju jako loše vene na nogama i onda se tromb pokrene i onda na žalost zahteva amputaciju noge.

Back