"Džaba im odličja najboljih na svetu kad su MENTALNO NA NIVOU ZADRUGE": Operska pevačica prokomentarisala doček sportista, a komentari samo pljušte

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.692
...

Žena je skroz u pravu, ne znam šta se bune buđavci... :patkica:

"Džaba im odličja najboljih na svetu kad su MENTALNO NA NIVOU ZADRUGE": Operska pevačica prokomentarisala doček sportista, a komentari samo pljušte​

https://zena.blic.rs/lifestyle/gordana-tomic-docek-sportista/fwxnqcb?ref=TelegrafWeb
fEQk9kpTURBXy85ODZlNjQwOTFmMjk3NTMxYzY1MDdiMWJiOGE3NjVmNS5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Recimo:

- Fudbal nam je turbo folk mentalni sklop oduvek i naravno tu smo pušiona redovno
- Od kako je i košarka postala turbo folk mentalni sklop i tu pušimo
- Ako nam je i Olimpijski duh turbo folkerski naravno da ćemo i tu biti pušiona ubuduće...i tešiti se bronzama i četvrtim mestima najviše...

...

Poslednja izmena:
@tema
Ne razumem odakle uopste potreba kod raje da se divi cirkuzantima.

Bilo da su im cirkuske vestine vrhunske ili da su na amaterskom nivou.
Mentalne tek da ne upetljavamo

Cirkus je cirkus, a cirkuzanti cirkuzanti.

Verovatno da je do mene.

@tema

Verovatno da je do mene.

Hleba i igara....je omiljena poluga vladara iz senke kojom upravljaju sirokim narodnim masama...

...

...

"Džaba im odličja najboljih na svetu kad su MENTALNO NA NIVOU ZADRUGE": Operska pevačica prokomentarisala doček sportista, a komentari samo pljušte​

https://zena.blic.rs/lifestyle/gordana-tomic-docek-sportista/fwxnqcb?ref=TelegrafWeb

Recimo:

- Fudbal nam je turbo folk mentalni sklop oduvek i naravno tu smo pušiona redovno
- Ako nam je i Olimpijski duh turbo folkerski naravno da ćemo i tu biti pušiona ubuduće...i tešiti se bronzama i četvrtim mestima najviše...

...
Ubedjen sam da vecina voli tu muziku i ovakve docek cirkuse.

Ljudi, morate da shvatite da hteli vi to ili ne, neki klinci sutra će čuti ovo, obuhvaćeni smo time sa svih strana. Gledam neke baš klince juče sa prozora, idu i uzvikuju parole nekih jutjubera, prosto to je njihova generacija i nema šanse da nisu čuli za te ljude, iako ih i ne prate možda.

Tako i ova muzika, gde god odeš, pustiš radio u kolima ili šta god, čućeš se, primetio sam da i ja znam većinu pesama iako ne slušam to privatno, prosto čuješ, sediš u kafiću i čuješ. Uvlači se to ljudima u DNK.

Zato mene i ne čudi što se na balkonu ne pojavi operska pevačica, jer to nije samo zabava za ove na terasi, već i za ove što su došli da ih pozdrave, a ja u toj rulji nikada nisam video neke umetnike, neke ugledne ljude, članove SANU i slično. Zapravo, oni nikad nisu ni bili deo bilo kakve "rulje".

Tako da, mene čudi što to vas čudi.

Recimo:

Ibrahimović sluša Nadu Topčagić (ili Topčegić kako god), pa je jedan od najboljih svetskih napadača. Fudbal nam je postao menadžerski dil, zato smo pušiona, ne zato što slušaju neku vrstu muzike. Tadić sluša isto to, pa je u Ajax-u mali Mesi.

@tema

Verovatno da je do mene.
nas narod prosto obozava da nekog obozava

otkud takav mentalitet da se tudj uspeh smatra svojim , da se docekuju *junaci*

valjda traze satisfakciju za svoje zivote

nas narod prosto obozava da nekog obozava

otkud takav mentalitet da se tudj uspeh smatra svojim , da se docekuju *junaci*

valjda traze satisfakciju za svoje zivote
Meni je puno draze to sto Kotac sadi nove jagodnjake nego svi ovi cirkuzanti, ukljucujuci i operske cirkuzante.

Zato i kazem, verovatno je do mene

Meni je puno draze to sto Kotac sadi nove jagodnjake nego svi ovi cirkuzanti, ukljucujuci i operske cirkuzante.

Zato i kazem, verovatno je do mene
mada nije samo ni kod nas

ove silne * instagram* * youtube* i ostale platforme , svetske zvezde isto imaju gomile pratilaca

Која год да се музика свира на дочеку спортиста, они су естрадни радници, које ми плаћамо да се "жртвују" за Србију.Сви освајачи медаља добијају пензију коју могу почети да примају са 40 година старости, а и сада добијају десетине хиљада евра за остварени успех.

Која год да се музика свира на дочеку спортиста, они су естрадни радници, које ми плаћамо да се "жртвују" за Србију.Сви освајачи медаља добијају пензију коју могу почети да примају са 40 година старости, а и сада добијају десетине хиљада евра за остварени успех.
Alamunje

Pa sad, država finansira i tzv kulturne kuće kao što su opere, pozorišta, balet itd. Za neka manja pozorišta znam da se finansiraju iz sopstvenih prihoda ali njihove predstave gotovo nikad nisu na "A" listi nego predstavljaju sadržaje koji su privlačni širim masama. Tako da neke velike razlike između vaterpolista i operske pevačice u suštini i nema. Jedino je vaterpolo zabavniji

Pa sad, država finansira i tzv kulturne kuće kao što su opere, pozorišta, balet itd. Za neka manja pozorišta znam da se finansiraju iz sopstvenih prihoda ali njihove predstave gotovo nikad nisu na "A" listi nego predstavljaju sadržaje koji su privlačni širim masama. Tako da neke velike razlike između vaterpolista i operske pevačice u suštini i nema. Jedino je vaterpolo zabavniji
S cime finansira drzava kulturu, s teglom meda..../? AJ, nemoj si smesan..../

...

Recimo:

...
Да ли је овде реч о некој од оних дромфуља које организују оргије у Клубу НАРДНОГ ПОЗОРИШТА?
Да ли је реч о оним ПАРАЗИТИМА који примају буџетске плате ЗА НЕРАД и БАХАТОСТ?
https://www.dnevnik.rs/kultura/naslovi/incident-u-klubu-narodnog-pozorista-u-beogradu-22-05-2019
"Није први пут да се то дешава у позоришту. Остало је све исто. Направили су аутобуску станицу и сплав. Замолио сам келнерицу да се смири. Дошла је газдарица пијана... та балерина. Мојих колега није било много и замолио сам да смање буку. Ово је Народно позориште, није сплав и кафић, казао је Узуновић и истакао да га је балерина Д. К, која је закупац Клуба, пљунула.

Жена се навалила на мене и морао сам да је склоним. Пљувала ми је уво. Само сам је руком склонио и није било говора о некаквом шамару. На излазу из позоришта ме је чекала и псовала... Викала је да ће доћи полиција. Сачекао сам полицију у кафићу 'Театро', преко пута Народног позоришта где иначе седе глумци. Дао сам полицајцима своје податке и тако све све завршило", казао је Узуновић и додао да је ћерка дошла по њега и одвезла га кући.

...

Recimo:

...

Pa kod nas bukvalno od svega se pravi rijaliti i sve ali doslovno sve je podlozno estradizaciji i nekakvom tom senzacionalizmu i seljackom glamuru (ta pink anti-kultura nas je satrala) , a sportisti (kojima svaka cast sto se trude da predstavljaju ovu zemlju) su oduvek bili ljudi skromnog duha i intelekta i nazalost jako malo ko od njih je imalo muda da proba da se odupre tome i da bude svoj i neko ko ima neki svoj stav, integritet, kodeks i neko ko ne podilazi mejnstimu i sirokim masama.

Inace iliti sto bi nas narod rekao baj d vej ja nisam bas siguran koliko su ove protekle OI bile uspesne za nase sportiste i za nasu zemlju koju su predstavljali (kako to inace tvrdi Mali i jos neki ljudi iz vlasti koji odma sebi pripisuju zasluge za to i skupljaju jeftine politicke poene), ono jeste da smo osvojili 9 medalja sto je za jednu vise nego rekordnih 8 koliko smo uzeli u Riju prosli put ali sta znaci taj broj , mislim svaka cast svima koji su doneli neku medalju i koji su se uopste borili tamo da nas sto bolje predstave ali realno kad pogledas Nole i Ivana Spanovic 2 nasa najveca aduta u 2 najpopularnija individualna sporta su ostali bez ikakve medalje (iako su ih mnogi videli sa zlatom oko vrata i pre OI), basketasi 3x3 koje su isto vec svi videli sa zlatom na kraju ipak samo bronza a da ne govorim da kosarkasi i odbojkasi koji su uvek bili nas glavni ponos i dika (i pritom kosarkasi su jos uvek aktuelni vice-sampioni Evrope a odbojkasi aktuelni sampioni Evrope) nisu ni otisli na OI.

Poslednja izmena:
Pa kod nas bukvalno od svega se pravi rijaliti i sve ali doslovno sve je podlozno estradizaciji i nekakvom tom senzacionalizmu i seljackom glamuru (ta pink anti-kultura nas je satrala) , a sportisti (kojima svaka cast sto se trude da predstavljaju ovu zemlju) su oduvek bili ljudi skromnog duha i intelekta i nazalost jako malo ko od njih je imalo muda da proba da se odupre tome i da bude svoj i neko ko ima neki svoj stav, integritet, kodeks i neko ko ne podilazi mejnstimu i sirokim masama.

Inace iliti sto bi nas narod rekao baj d vej ja nisam bas siguran koliko su ove protekle OI bile uspesne za nase sportiste i za nasu zemlju koju su predstavljali (kako to inace tvrdi Mali i jos neki ljudi iz vlasti koji odma sebi pripisuju zasluge za to i skupljaju jeftine politicke poene), ono jeste da smo osvojili 9 medalja sto je za jednu vise nego rekordnih 8 koliko smo uzeli u Riju prosli put ali sta znaci taj broj , mislim svaka cast svima koji su doneli neku medalju i koji su se uopste borili tamo da nas sto bolje predstave ali realno kad pogledas Nole i Ivana Spanovic 2 nasa najveca aduta u 2 najpopularnija individualna sporta su ostali bez ikakve medalje (iako su ih mnogi videli sa zlatom oko vrata i pre OI), basketasi 3x3 koje su isto vec svi videli sa zlatom na kraju ipak samo bronza a da ne govorim da kosarkasi i odbojkasi koji su uvek bili nas glavni ponos i dika (i pritom kosarkasi su jos uvek aktuelni vice-sampioni Evrope a odbojkasi aktuelni sampioni Evrope) nisu ni otisli na OI.

Često napišeš stvari gde si u pravu, tako je i ovaj put.

Suštinski, kao što sam i pomenuo, ovi na terasi nisu neke intelektualne gromade, realno je da većina sportista ne zna sastaviti rečenicu, odgovori uvek šablonski i kratki, tipa "pokazali smo karakter" ili slično, a opet i ovi što su došli da ih pozdrave, nisu ni to neki akademici, to su uglavnom dokoni ljudi, srednjeg staleža ili ovi ispod, tako da, hleba i igara.

Back