Truman
Elita
- Poruka
- 23.952

Sjajna epizoda br. 9 u originalu, toplo preporučujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Sjajna epizoda br. 9 u originalu, toplo preporučujem.
''Na zabavi prilazi devojci i govori: Želim da mi podarite sina! Ukoliko nemate sina zadovoljit ću se s nećakom...''![]()
meni stao mozakMoj omiljeni je : Ulazi čovek u kafe i vidi natpis ''Kafa sa bilijarom''.
-''Mogu li dobiti kafu sa bilijarom?''
Konobar:-''Ali to je samo igra reči!''
-''Nema veze, stavite i nju''![]()
e i ja se setih čuvenih Gručovih dočekivanja klijenataNi ja...Ponekad se potrudim, iz raznih razlogaUvek je važno ako hoćeš da zapamtiš vic da zapamtiš određenu reč ili situaciju ili lokaciju gde se radnja dešava...Tako sam ja zapamtio ovaj sa bilijarem...
Ovaj je isto super, posebno kada na vratima urla neka dobra cica, što je skoro uvekDylan Dog je zapravo jedini ''mejnstrim'' strip koji je tako otvoreno pokazivao sex i koristio razne sexualno nagoveštaje i humor...
Rano jutro, otvarajući vrata: Ako tražite Dylana Doga, u krevetu je. Ako tražite krevet, moj se upravo ispraznio. Oprostite što vas danju dočekujem u noćnoj košulji. Obično primam u dnevnoj košulji. Iako... Katkad mi se događa da u dnevnoj košulji gosta dočekam noću, a u noćnoj danju.
mislim iz ''Oči zla''
neki vojnici drže Gruča i kažu Dilanu
''Poznajete li ovog čoveka? Tvrdi da je on vaša majka''
Uberljivo najbolji Gručov monolog je iz broja 18 extra serije (Zločin) kada dolazi na aerodrom J.F.K., a novinari očekuju Dylana koji je krenuo brodom jer se boji aviona.
Gručo izlazi iz aviona, i dere se:
"Hvala vam, hvala vam! Prekrasni ste! Volim vas!"-1. vinjeta
"Sve vas volim! Sjajni ste"-2. vinjeta
3.-iskorači iz aviona i zaviče: "Mali korak za čoveka, ali veliki za čovečanstvo!"
4.-klekne ispred zabezeknutih novinara i još uvek vičući:"Uzimam u vlasništvo ovaj kontinent kojega sam otkrio u ime njenog veličanstva kraljice i još više gospođe Tatčer."
5. vinjeta- nastavlja: "Vi ste Indijanci? Baš mi je draaago! Doneo sam vam civilizaciju. Posle ću je opet uzeti."
6.- rukuje se s jednim novinarom: Oh, baš sam glup! zaboravio sam da ne govorite moj jezik. Ja prijatelj! Ja beli gazda! Vi razumete? Ja došao s druge strane velikoga mora u utrobi čelične ptice. Ti Bik Koji Sedi? Ti slučajno ustao?
itd.
e da....možda mi nije baš najstrašnija ali je jedna od najdražihNove epizode, vidi se i po crtežu i po sadržaju u oblačiću...Koja vam je epizoda BAŠ najstrašnija? Meni se definitivno, kroz maglu vremena, kao nešto što me i sada plaši, kada pomislim na to izdvaja ''Dvorac Straha''...Posebno u hladnim zimskim noćima...
![]()
Vrlo je ATMOSFERIČNA, kao stari horor filmovi iz 80.-tih...Zapravo sam godinama pokušavao da pronađm film na kome se temelji jer imam uverenje da je većina epizoda zasnovana na idejama preuzetim iz starih evropskih, posebno italijanskih horora...Onaj zamak i vrlo precizan crtež, skoro hiriruški mi je ostao urezan, pravi izraz u sećanju...Da, ima i nastavak...e da....možda mi nije baš najstrašnija ali je jedna od najdražih
a i strašna je
nije da nije
to su beše dve epizode - ima i nastavak ''Dama u crnom''?
od reči do reči isto mislimVrlo je ATMOSFERIČNA, kao stari horor filmovi iz 80.-tih...Zapravo sam godinama pokušavao da pronađm film na kome se temelji jer imam uverenje da je većina epizoda zasnovana na idejama preuzetim iz starih evropskih, posebno italijanskih horora...Onaj zamak i vrlo precizan crtež, skoro hiriruški mi je ostao urezan, pravi izraz u sećanju...Da, ima i nastavak...
pa tako se i zove drugi deo pričeklasična gotika, ali najviše liči na film Žena u crnom
Maskembal je omaž Po-ovoj Maski Crvene smrtihaha pa eto
inače te epizode se slabo sećam, osim one scene na maskenbalu kada se pojavljuje Smrt
i sećam se da je crtež kao u Posle ponoći
drago mi jemoram reći da mi je tema vratila epa sećanja na DD, nekad omiljeni strip
mislim i dalje je omiljen, samo sada slabo čitam stripove
ja ću čitati stripove dok sam živa
to sam od oca nasledila