vins
Primećen član
- Poruka
- 577
meni "Dvorac Straha"/"Dama u crnom"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ime mu je Felix.gruca nije bilo ni u americkom izdanju DD zato sto su se fanovi gruca pobunili pa je on u tim stripovima imao malog trbusastog pomocnika cijeg imena ne mogu da se setim sad
tako da ga nece biti ni na filmu.
takoda nemojte da se nadate previse i ocekujete od tog filma a do tada
CITAJTE I KUPUJTE VESELI CETVRTAK
od utorka prvi specijal na svim kioscima
Ja tek sad kupila BUNAR PREVARA,
ali bitno je da su na kraju svi brojevi na broju...![]()
Onako i nije nesto ovaj br.
sad od ovih novih ubjedljivo mi je najbolji Nekropolis.
I meni isto,
Nekropolis zakon,
a bunar prevara mi je najlosiji broj do sada...![]()
Onako i nije nesto ovaj br.
sad od ovih novih ubjedljivo mi je najbolji Nekropolis.
A sta mislite o Dilanu u boji.
Ja se iskreno nadam da cu jednog dana moci da ga procitam na srpskom.
![]()
![]()
![]()
gresis, nije ovo dvestoti broj, to si verovatno pomislio jer je u boji...izasla su 4 piratska izdanja u boji - jubilarni stoti koji je pisao ticijano sklavi a crtao angelo di stano, prvi crtach DD, zatim jubilarni dvsetoti gde je scenario radila paola barbato a crtez bruno bindisi..i tu je pricha blocha i dilana o starim danima, kad je dilan izashao iz policije, kako je postao detektiv, kad je drugi put sreo grucha i zaposlio ga, kako je kupio bubu, itd..a srzh radnje je oko blochovog sina, da ne otkrivam sad sve....ostala dva broja u boji su xabaras i u ime oca-isti dvojac je radio scenario i crtez kao i za br 200ovo je 200. broj jwl
Kad kod vas u Srbiji izadje novi broj Dilana kod nas u RS se pojavi sledeceg meseca na kioscima
Obozavam ga,svidjaju mi se epizode veselog cetvrtka al opet nije to stari dilan :???:
ovo je 200. broj jwl
Tiziano Sclavi nije crtac.Dylan Dog, fantastičan strip.
Imam oko 70-ak brojeva,uglavnom izdanja Slobodne Dalmacije i Ludensa.
Omiljene epizode,ima ih dosta ali bi istakao "Dok vas smrt ne rastavi" i "Izbor".
Inače pored Sclavi-ja sigurno najbolji crtač je Brindisi. Svaka njegova epizoda je odlična.