Dylan Dog

• Začetnik teme Začetnik teme StripFan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gruca nije bilo ni u americkom izdanju DD zato sto su se fanovi gruca pobunili pa je on u tim stripovima imao malog trbusastog pomocnika cijeg imena ne mogu da se setim sad
tako da ga nece biti ni na filmu.
takoda nemojte da se nadate previse i ocekujete od tog filma a do tada
CITAJTE I KUPUJTE VESELI CETVRTAK
od utorka prvi specijal na svim kioscima

gruca nije bilo ni u americkom izdanju DD zato sto su se fanovi gruca pobunili pa je on u tim stripovima imao malog trbusastog pomocnika cijeg imena ne mogu da se setim sad
tako da ga nece biti ni na filmu.
takoda nemojte da se nadate previse i ocekujete od tog filma a do tada
CITAJTE I KUPUJTE VESELI CETVRTAK
od utorka prvi specijal na svim kioscima
Ime mu je Felix.

A sta mislite o Dilanu u boji.
Ja se iskreno nadam da cu jednog dana moci da ga procitam na srpskom.

colorfest4gmo0.jpg

colorfest6gem8.jpg

colorfest8gxx3.jpg

Onako i nije nesto ovaj br.
sad od ovih novih ubjedljivo mi je najbolji Nekropolis.

2nd that. A moj tjaletu se nije bash dopala. >_> Chini mi se da kako prolazi vreme, autorima ponestaje ideja. Dodushe, mozhda je i uzrok shto Sclavi vishe ne pishe epizode. Neke od starijih su bile stvarno extra i uglavnom je poenta bila da su prava chudovishta ljudi, a ne neke fantazije. A sad ovo vetj prelazi u SF.

pozdrav svima.
registrovah se ovde samo zbog dilan doga i dampira....dampira inace izdaju hrvati, tako da sam prvih 15-20 epizoda citao relativno davno...dosta dobar strip... ali dilan je dilan
vidim da se dosta spominje nekropolis od ovih izdanja veselog cetvrtka..sto nije ni chudo, paola barbato je medju dilanovim fanovima ubedljivo najomiljenija nakon sklavija...
meni licno su omiljene epizode hotel duhova i naravno-neprevazidjena morgana (br 25)...zed je isto dosta dobra epizoda, ima toga josh...

http://www.imdb.com/name/nm1083489/
Ne mogu da vjerujem
kakavu su samo neznalicu nasli da rezira
film o Dilanu
to je stravicnO
covjek koji je ime stekao
praveci reklame za sredstva za ciscenje wc-a stravicno
Glavni glumac katastrofa
svako mora biti revoltiran
ovakvom filmskom ekipom
izgleda da ekranizacija nece biti pristojna
a kamoli dostojna
bilo koje strip epizode.
Ostaje da se covjek tjesi
uz
cemetary%20man%20dellamorte%20dellamorte.jpg

koji svaki citalac mora ovjeriti.

ovo je 200. broj jwl
gresis, nije ovo dvestoti broj, to si verovatno pomislio jer je u boji...izasla su 4 piratska izdanja u boji - jubilarni stoti koji je pisao ticijano sklavi a crtao angelo di stano, prvi crtach DD, zatim jubilarni dvsetoti gde je scenario radila paola barbato a crtez bruno bindisi..i tu je pricha blocha i dilana o starim danima, kad je dilan izashao iz policije, kako je postao detektiv, kad je drugi put sreo grucha i zaposlio ga, kako je kupio bubu, itd..a srzh radnje je oko blochovog sina, da ne otkrivam sad sve....ostala dva broja u boji su xabaras i u ime oca-isti dvojac je radio scenario i crtez kao i za br 200
pozz

Dylan Dog, fantastičan strip.
Imam oko 70-ak brojeva,uglavnom izdanja Slobodne Dalmacije i Ludensa.
Omiljene epizode,ima ih dosta ali bi istakao "Dok vas smrt ne rastavi" i "Izbor".
Inače pored Sclavi-ja sigurno najbolji crtač je Brindisi. Svaka njegova epizoda je odlična.

Kao klinka sam krišom uzimala ćaletove stripove i čitala ih sa jezom...
Najupečatljivija epizoda-Morgana, najveći strah da bih mogla biti živa zakopana...
Sada ne mogu da pronađem te stripove, tačno se sećam određenih delova i karaktera (ne bih mogla zaboraviti!) ali se ne sećam kako su se tačno zvale te epizode...
Zaista me je obradovalo kada sam otkrila reizdanja ''veselog četvrtka''...

Back