Dvije srpske države treba uspostaviti

Dok su se neki Bosnjaci nadali da ce Kosovo biti Srbija i nadali se, da Bosna postane gradjanska drzava, Srbija se zayebavala zveckanjem kljuceva.

Nema nikakvih pregovora sa vama, sto da se prljate, kad smo mi samo Vlasi za vas.

inace, dodjete nam za Srpsku jos deo procenta, posto po Dejtonskom Srpska ima 49%, a nema toliko.

predlazem vam da razmisljate o autonomiji u Kraljevini Srbiji, da lepo sednete i glasate za prikljucenje Srbiji.

ne vredi ti ni da pokusavas, Vlasi se opametise.

Ja se uvek protivim separatizmu i mislim da taj koncept iza sebe uvek krije fanatizam, bilo verski, bilo ideoloski, ali je sigurno uvek zamazivanje ociju.

Daj ljudima posao i novac, pusti ih da lepo putuju po svetu i da vidis koga ce da boli uvo za separatizam.

'Ocemo da se otcepimo da bismo se opet ujedinili u EU... :-?

'Alo, bre, ljudi, pa jel' ste vi svi drogirani, j... u mozak ili sta?

Nema nikakvih pregovora sa vama, sto da se prljate, kad smo mi samo Vlasi za vas.

inace, dodjete nam za Srpsku jos deo procenta, posto po Dejtonskom Srpska ima 49%, a nema toliko.

predlazem vam da razmisljate o autonomiji u Kraljevini Srbiji, da lepo sednete i glasate za prikljucenje Srbiji.

ne vredi ti ni da pokusavas, Vlasi se opametise.

Dodju oni malo vise.

Dejtonski sporazum je proizvod jedne Miloseviceve i Holbrukove terevenke. Napili Slobu ko klena i potpisao sporazum u 3-4 ujutro.

Kad je cuo o kolikom se procentu teritorije radi... z:cry:

Pozdrav,

Ljudi, ovaj forum me je malo i posvadio sa Srbima a bio sam dobar s nekim Srbima ranije.Ne bih ja vama pisao dzabe da ne zelim dobar i lijep zivot.

Zelim da se gospodin Tadic obrati naciji i kaze realnost.Realnost je da se osnivaju dvije Albanske drzave a Srbima vise niko ne moze braniti da uspostave i oni dvije drzave.

Bosna i Hercegovina vise nema smisla postojati.To je sada besmislenost.

Druga Srpska drzava se treba osnovati Banja Luckom Krajinom i Kninskom Krajinom sa dijelovima Like dok ce Hrvati dobiti dio Hercegovine sa Neumom i Zavalom.

Bosnjaci osnivaju dvije drzave takodjer.Bosnjacka drzava duz rijeke Bosne sa Mostarom i Stocem.Druga Bosnjacka drzava se osniva u Bihacu tj. Cazinska Krajina za Kladusom, i Prijedorom.Bosanski Novi pripada Srbima.

Trebamo majka mu stara gledati stvari realno sirkogrudno.

Je li, a kad si se probudio, jel si udario glavom u luster ? z:mrgreen:

Majka mu stara, ako nastaviš ovim tempom da lupaš gluposti i otvaraš bezveze teme uskoro će nick da ti pocrni. Ali ne brini, nije to ništa strašno, ti to ionako nećeš da vidiš. z:lol:

Back