Dvije rečenice donesene sa odmora

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.863
1. Momak ostavi curu razlog --->cura ga slagala .
Laž cure je po meni sitnica i uopšte nije dramatična . Jedna starija zena reče momku ---> ja svog lažem godinama pa vidi kako fino živimo da sam svaki put sve iskreno govorila kuća bi gorila svaki dan .

2. Prica mi rodjak koji živi u srbiji da je u njegovom krugu komšiluka i što nadalje poznaje svak po minimum 1x razvedeno a ima ih i sa dva tri propala braka .

Šta vi mislite o ajns und zwaj?

1. postoje bele i gnusne lazi, sve zavisi kakva je laz bila
ukoliko je momak zbog bele lazi ostavio devojku, ucinio joj je uslugu..toga ce ona tek kasnije da bude svesna i zbog toga treba da mu bude zahvalna
zbog takve principijelnosti bi joj napravio pakao od zivota

2. u zivotu je bitan sadrzaj, a ne forma
kad covek postane manje bitan od institucije koja zbog njega postoji, onda je sve otislo do djavola

Laž cure je po meni sitnica i uopšte nije dramatična . Jedna starija zena reče momku ---> ja svog lažem godinama pa vidi kako fino živimo da sam svaki put sve iskreno govorila kuća bi gorila svaki dan .

2. Prica mi rodjak koji živi u srbiji da je u njegovom krugu komšiluka i što nadalje poznaje svak po minimum 1x razvedeno a ima ih i sa dva tri propala braka .

Zakljucak.

Razvedeni ljudi mnogo lazu.

1. Zavisi sta je slagala.

2. Desava se.

Kad ce me ucis Svapski?

Mogla si i nešto lepše da nam doneseš sa mora, a ne ove tužne priče :lol:
Neki kameničić sa plaže koji je grejao pohotna leđa mladih & starih žena, po kome su gazili crnogorski tabani vekovima :lol:
Da si pod hitno promenila lokaciju letovanja :evil: to ću uvideti, tako što ćeš postavljati neke erotičnije teme nakon ferija :lol:
1.,,Laž cure je po meni sitnica" Mi ne znamo kakva laž je u pitanju, a ti znaš...Paaa, podeli to saznanje sa nama, nećeš zažaliti. Dobićeš pregršt mudrih misli, velikih mislilaca (krstilaca). Uzgred, ta bakuta koju pominješ, to je već neka druga, ozbiljnija tema.
2. To znači da nam je skočio životni standard, pa su ljudi sposobni da se staraju o sebi bez onoga da partner mora da ih izdržava. Zar ne?

Back