buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.551
Ko je leba ti tu beo!Ovi nisu cigani. Tipični moderni beli amerikanci. Tebi se nešto priviđaju cigani.
Sve garagance do garagance
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je leba ti tu beo!Ovi nisu cigani. Tipični moderni beli amerikanci. Tebi se nešto priviđaju cigani.
...
I sad dolazimo do najtezeg dela - kako ih pobediti
...
Staračko ti koleno. Ti si naprednjak.Naprednjački (h)umor
Dobro navedi mi koju opozicionu grupu ti podržavašStaračko ti koleno. Ti su naprednjak.
eo ga
svaka vlast placa kontrolisane opozicione gupacije da pljuju bas kontrolisano po njoj
da je ne bi pljuvali stvarni nekontrolisani opozicionari
apsolutna vlast to radi apsolutno sigurno
glasaj po savestiЈеб'га, свако воли неки квалитетан савет,
кад би човек слушао сваку спрдачину ...
glasaj po savesti
i sta ti je u srcu
A voliš kad SRS zamrzne cene benzina pred izboreОзбиљан сам човек,
какви су и сви остали који раде за паре.
Почела плата да ми касни ?
То је због дестабилизације политичке ситуације пред изборе.
Мрзим изборе и оне који таласају !
Да ли сам сада рекао нешто нејасно ?
onda sipaj rakijicu, narezi slaninicuОзбиљан сам човек,
какви су и сви остали који раде за паре.
Почела плата да ми касни ?
То је због дестабилизације политичке ситуације пред изборе.
Мрзим изборе и оне који таласају !
Да ли сам сада рекао нешто нејасно ?
onda sipaj rakijicu, narezi slaninicu
i pusti budale da se loze na politicke prevarante
A nisi povezao, da je Razlog zbog koga zavisiš od vlasti za egzistenciju, taj što ti je Vučić uništio privredu devedesetihБорим се речима, ставовима и аргументима док може.
Ако не успе, после ћемо сви моткама сами себе по главуџама да бијемо.
Мада, хммм ...
ови што "таласају" све ми се чини да су или
- богаташи,
- клинци на џепарцу,
- страни смрадови,
- домаћи аутодеструктивци
A nisi povezao, da je Razlog zbog koga zavisiš od vlasti za egzistenciju, taj što ti je Vučić uništio privredu devedesetih
Itekako. Imaju oni sponzore koji to sve plaćaju.Наши политичари да нешто купе легално? Ма иди бегај...![]()
Opet lažeš!A nisi povezao, da je Razlog zbog koga zavisiš od vlasti za egzistenciju, taj što ti je Vučić uništio privredu devedesetih
to će im se olupa na glasačkom mestu!diskriminacija![]()
a da li bi tako govorio da su uzeli Ruski poster?Dobro navedi mi koju opozicionu grupu ti podržavaš
(zrikavci)
Ja od takvog čoveka ne bi uzeo ni prvih 100€ na koje si prva otrčala, da podsetimo ja sam uzeo medju poslednjimaA nisi povezao, da je Razlog zbog koga zavisiš od vlasti za egzistenciju, taj što ti je Vučić uništio privredu devedesetih
rekao bih latinosiOvi nisu cigani. Tipični moderni beli amerikanci. Tebi se nešto priviđaju cigani.
A ti viđaš crnce po Srbij isvakodnevno? I svi mašu našim pasošima i ličnim kartama?Samo su crnca izbacili sa postera. Baš su jadni. Bili i ostali.