Dveri ukrali izborni poster od američke političarke iz Demokratske stranke Amerike

Belgradeboy

Elita
VIP
Poruka
23.082
Dveri se hvale svojom kampanjom da će vratiti studentima skolarinu, jer su oni srce Srbije. Sve to je dobro, ali nije nadjite razliku između dve slike.
Uzeli su poster od američke političarke Aleksandrije Okasio Kortez iz Demokratske stranke u SAD i samo isekli crnca.
20220217_233956.jpg

20220217_233701.jpg
20220217_233658.jpg

pa pazi..mi se zezamo..ali ovo jeste diskriminacija..sa originalne slike je namerno sklonjena crna osoba..

zahebali su se u startu sto nisu kupili neku samo sa belcima..
Nije diskriminacija, već dobra fotka koja ne odgovara 100% mestu objavljivanja postera. Mogli su da urade bilo kakavu intervenciju na fotografiji, kupili su je, njihova je.

Nije diskriminacija, već dobra fotka koja ne odgovara 100% mestu objavljivanja postera. Mogli su da urade bilo kakavu intervenciju na fotografiji, kupili su je, njihova je.
ma sve to stoji..ali ako u politicke svrhe namerno sklanjas jednu versku/nacionalnu/rasnu/polnu..kako god orijentaciju..ti upadas u problem jasne diskriminacije
trebali su da nadju drugu fotku..ovako su sami sebi dali autogol.
ocigledno su im marketing strucnjaci debili..umesto da angazuju prave ljude..citaj tebe i mene.. oni uzeli neke diletante :D

ma sve to stoji..ali ako u politicke svrhe namerno sklanjas jednu versku/nacionalnu/rasnu/polnu..kako god orijentaciju..ti upadas u problem jasne diskriminacije
trebali su da nadju drugu fotku..ovako su sami sebi dali autogol.
ocigledno su im marketing strucnjaci debili..umesto da angazuju prave ljude..citaj tebe i mene.. oni uzeli neke diletante :D
Nije jer nema crnaca u Srbiji. Isto bi bilo i d aje na fotografiji bio japanac ili eskim.

ovde se ne radi o prostoj obradi..ovo je sklanjanje rasne pripadnosti..ovo ima ozbiljan politicki impakt..
Nema. Mogao je taj desno d adrži povodac sa psom i da ga sklone, ili bilo pta što nema veze sa porukum na posteru.

ima i crnaca i to sa nasom nacionalnoscu..
Ima... koliko? :mrgreen:

Nema. Mogao je taj desno d adrži povodac sa psom i da ga sklone, ili bilo pta što nema veze sa porukum na posteru.
ne kapiras..ovde se radi o politickoj partiji..sve je ovo daleko ozbiljnije i na visem nivou.

i na kraju.. da su imali i malo soli u glavi do ovog ne bi ni doslo.. kao da nisu mogli da kupe fotku koja nema crnca ako im vec crnac smeta.
nego im kreteni tamo rade...iskreno, pitam se da li su i platili fotku ili je samo drpili sa neta koliki im debili rade taj posao.

gde ces dalje od kange srbina :D

1645139564012.jpeg

ne kapiras..ovde se radi o politickoj partiji..sve je ovo daleko ozbiljnije i na visem nivou.

i na kraju.. da su imali i malo soli u glavi do ovog ne bi ni doslo.. kao da nisu mogli da kupe fotku koja nema crnca ako im vec crnac smeta.
nego im kreteni tamo rade...iskreno, pitam se da li su i platili fotku ili je samo drpili sa neta koliki im debili rade taj posao.

gde ces dalje od kange srbina :D
Ma jok, nema to veze. JaA sam imao masu puta zahtev klijenta da na fotografiji bude kinez ili plavuša ili crnac ili bez nečega i slično. A teško da su maznuli fotku dovoljno veliku za poster, mora da je kupljena i visokoj rezoluciji, ali ne tvrdim 100%.

Ma jok, nema to veze. JaA sam imao masu puta zahtev klijenta da na fotografiji bude kinez ili plavuša ili crnac ili bez nečega i slično. A teško da su maznuli fotku dovoljno veliku za poster, mora da je kupljena i visokoj rezoluciji, ali ne tvrdim 100%.
ma slazem se sa tobom i ti si u pravu..ali ovo nisu neki tamo klijent..ovo je politicka partija koja prakticno ovim salje poruku..crncima nema mesta ovde.. ovo sve ima dublji karakter od klasicne poslovne price o kojoj ti pricas.

Back