Dveri se cepaju zbog koalicije sa Đilasom

Mračak@

Elita
Poruka
24.611
Milan Parezanović koji je do skoro predvodio dragačevske Dveri u opštini Lučani, povlači se nezadovoljan dogovorom Boška Obradovića sa Đilasom i odlukom da ova partija uđe u Savez za Srbiju

Iako se Boško na sva usta hvali kako je u Dverima sve u najboljem redu i da "nema ni govora o unutrašnjim podelama", reči Parezanovića koje je na društvenim mrežama uputio svojim partijskim istomišljenicima, govore drugačije.

BOŠKO NA SILU UGURAO DVERI U ĐILASOV SAVEZ: Ljotićevac poništio volju većine da bi napravio KOALICIJU SA TAJKUNOM
On je napisao da se sa Boškovom odlukom duboko ne slaže i da "ne želi da se bori zajedno sa žutim đavolom".

- Ne mogu da se pomirim sa neminovnim gubitkom članstva, simpatizera i pristalica. To je moj poraz i poraz svih koji vole Dveri - naveo je Parezanović.

Osim Parezanovića i Milan Radičević je pre izvesnog vremena odlučio da zamrzne svoj rad u stranci, a mnogi spekulišu da je to učinio zbog neslaganja sa stavovima stranačkih kolega.

SRĐAN NOGO: Niko nije odgovarao za izdaju i pljačku srpskog naroda, zašto bi Jeremić i Đilas bili IZUZETI OD ODGOVORNOSTI

http://informer.rs/vesti/politika/3...ne-zelim-da-se-borim-zajedno-sa-zutim-davolom

Ovu tvrdnju izneli su članovi Glavnog odbora Dveri nakon što je tu stranku na silu, uprkos protivljenju većine, u savez Dragana Đilasa ugurao lider stranke Boško Obradović! Javno još ne žele da izađu sa tim stavom jer se plaše da bi ih Obradović automatski izbacio iz partije, njihov plan je da sada formiraju grupaciju unutar Dveri koja će pokušati da stranku isključi iz tog saveza, a ukoliko u tome ne uspeju, pokrenuće inicijativu za smenu Obradovića ili će naprosto pocepati stranku, a samim tim i poslanički klub…

http://www.alo.rs/vesti/politika/bolje-i-sa-vucicem-nego-sa-tajkunom/178040/vest

jesu nase koalicije bizarne

pokazuju izuzetnu nemoralnost njenih aktera

kako mozes biti u koaliciji sa onim koga si do juce pljuvao na sav glas

- - - - - - - - - -

ali takva je nasa politicka borba , zato ne cenim politicare

znas za nekog da je krao , imas dokaze - podnesi prijavu i tuzi ga , privatna tuzba ako ne drugacije

a ako nemas dokaze -- ne pljuj ga , nije demokratija iznositi lazi

Ного је од оснивања СНС био напредњак на дужности у "Дверима". И то је Бошко Обрадовић одлично знао, али му је као такав итекако требао док се (Обрадовић) још надао месту министра за породицу у Вучићевој влади. Надам се да ће сада избацити Нога.

Иако је извор поуздан ко трабуњање сенилне бабе део истине има у њему. Та истина је да се народу толико оградила претходна власт да су спремни да трпе Вучића и његову свиту још увек.
Тужна је политичка слика Србије, кажу ти да бираш између куге и еболе.

S obzirom da nigde u tekstu ne pise ovo sto pise u drugom delu naslova, lici mi na novinarsku " patku" a nije ni cudo iz kojih petparackih novina potice. Sta je tu istina a sta nagadjanje, ne zna se a iskreno nije me nesto ni briga jer odavno vlada medijski rat nebitnim stavrima i lazima.

Otišao sam na sajt Dveri koji ovakve navode demantuju. A ono što je čudno, jeste da se vlast jako boji malih Dveri koje jedva prelaze cenzus. Mada takvih pojava ima u prirodi, slon se miša boji zar ne :D

Otišao sam na sajt Dveri koji ovakve navode demantuju. A ono što je čudno, jeste da se vlast jako boji malih Dveri koje jedva prelaze cenzus. Mada takvih pojava ima u prirodi, slon se miša boji zar ne :D

Vlast se uvek boji svakog udruzivanja opozicije, e sad, sto neke kolaicije nisu principijelne, ima i toga. To je na njima, ta procena, ako misle da bi mogli tako zasto da ne? Njihova je stvar.

Sad cemo da vidimo kako se Bosko ponasa prema onima koji drugacije misle. Kako vodis stranku ili pokret tako bi i drzavu. Sve su to isti autoritarci cvrste ruke koji sankcionisu sve koji ne misle kao oni a ovamo vicu dole diktatura haha. Mi u stvari biramo ko ce nam biti diktator. Djilas je isto autokrata, zbog njega je Jerema napustio DS a mislim i da je Sapic od njega pobegao. U svakom slucaju bolje prozapadni autokrata nego proruski.

Poslednja izmena:

Back