DVERI osmisljene da uzimaju glasove DSS-u !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa DSS se nije ni oglasio po pitanju Dveri. Tema je otvorena na osnovu jedne rečenice "DSS će imati teškoće, budući da je stranka Vojislava Koštunice dobila konkurenta u Dverima" To je je rekao Vladimir Goati predsednik "Transparentnosti Srbije“, organizacije koja ne služi ničemu, osim što podržava Tadića i što odrađuje spin u korist istog.

Pre neki dan su izašli sa saopštenjem da se neke političke organizacije registruju kao pokreti i grupe gradjana da bi izbegle finansijsku kontrolu. U tom kontekstu su pomenuli Dveri. Spinuju dozirano. Uporedo to isto, ali brutalno radi SNS.

I stvarno se pitam u kom procentu će imati glasove SRS, DSS i Dveri. Da li je potrebno ovima koji bi da menjaju Ustav da ove 3 stranke imaju manje od jedne trećine?

Дверима не треба бољи маркетинг него што су овакве бесмислене теме и прозивке на њихов рачун.Свакодневно их неко оптужује за нешто,а напредњаци толико пљују да су људи заинтригирани, почели да се интересују за тај покрет.
Одлична реклама, довољно да се за њих чује.Па ко жели да се информише, пратиће њихове активности и програмска опредељења и на основу тога одређивати.

Koštunica je ozbiljan političar. Nisam pratila rad DSS-a zbog likova kao što je Bubalo i Nikitović. Sad me interesuje kako se kotiraju u stranci.

Ja dodajem, jedini ozbiljan politicar kome je drzavni i nacionalni interes iznad licnog.

e da je njega nesto neko pitao
marioneta obicna

Da nije Vikiliksovih depesa mozda bih ti i poverovao. Informisi se malo iz izvorne dokumentacije pre nego nesto zakljucis.

Дверима не треба бољи маркетинг него што су овакве бесмислене теме и прозивке на њихов рачун.Свакодневно их неко оптужује за нешто,а напредњаци толико пљују да су људи заинтригирани, почели да се интересују за тај покрет.
Одлична реклама, довољно да се за њих чује.Па ко жели да се информише, пратиће њихове активности и програмска опредељења и на основу тога одређивати.

Slazem se i ne slazem :roll:
Kod ljudi koji razmisljaju svojom glavom to jeste dobra reklama. Na zalost, najveci deo ljudi razmislja tudjim glavama i bez ikakve provere veruje Vladi Djukanovicu i ostaloj ekipi sa Fokusa i TV Sveta+Info a drugi deo veruje samo u ono sto kazu na RTS od 19.30.

Ja dodajem, jedini ozbiljan politicar kome je drzavni i nacionalni interes iznad licnog.

Da nije Vikiliksovih depesa mozda bih ti i poverovao. Informisi se malo iz izvorne dokumentacije pre nego nesto zakljucis.

Slazem se i ne slazem :roll:
Kod ljudi koji razmisljaju svojom glavom to jeste dobra reklama. Na zalost, najveci deo ljudi razmislja tudjim glavama i bez ikakve provere veruje Vladi Djukanovicu i ostaloj ekipi sa Fokusa i TV Sveta+Info a drugi deo veruje samo u ono sto kazu na RTS od 19.30.

tako me za bole za vikiliks
bubalo se nafatirao radio sta je hteo
kostolac njegovi ljudi
velja ilic putevi srbije njegovi ljudi
zeleznice njegovi ljudi
ah da
zaboravih
nije bio obavesten:)))))))))))))))))))

Pa DSS se nije ni oglasio po pitanju Dveri. Tema je otvorena na osnovu jedne rečenice "DSS će imati teškoće, budući da je stranka Vojislava Koštunice dobila konkurenta u Dverima" To je je rekao Vladimir Goati predsednik "Transparentnosti Srbije“, organizacije koja ne služi ničemu, osim što podržava Tadića i što odrađuje spin u korist istog.

Nebitno cemu sluzi, bitno je da je taj citat istinit.

Dveri se ne bore za LDP ili Cankovo glasacko telo, i njihov uspeh je obrnuto proporcijalan uspehu DSS-a, radikala, i SNS-a.

tako me za bole za vikiliks
bubalo se nafatirao radio sta je hteo
kostolac njegovi ljudi
velja ilic putevi srbije njegovi ljudi
zeleznice njegovi ljudi
ah da
zaboravih
nije bio obavesten:)))))))))))))))))))

Ti, ne samo sto ne citas dokumenta vec ni svoje postove. Vrati se malo pa vidi sta sam citirao iz tvog posta i na sta se odnosi odgovor.
Ostavi te stereotipe sa B92 kada i ako zelis ozbiljnu raspravu i da te neko uvazava.
Ja ne govorim o DSS-u nego o Kostunici za koga si ti naisao "e da je njega nesto neko pitao marioneta obicna".

Da ne bi bilo permanentnih podmetanja, temu nije otvorio nijedan SNS-ovac, nego korisnik koji se deklarisao kao DSS-ovac...

Pre nego sto je ova tema otvorena, pisala sam da ce najvise glasova uzeti DSS-u, i hoce.
Zasto to tvrdim?

Dugo sam ovde, mada se nickovi menjaju cesce nego carape (cast izuzecim) znam mnoge koji su bili u stanju da oci vade kad se pomene Kostunica u negativnoj konotaciji (smislu) sad su najveci (uz naglo pridosle) pobornici Dveri.

Znam nekoliko njih koji su govorili da neci izaci na izbore jer nemaju za koga da glasaju, sad imaju i to ne kriju.

Sad, koliko je stabilno glasacko telo DSS-a,koliko ipak ljudi ne veruju Dverima ili veruju u njihovu pravu misiju, pokazace izbori.

Узимају и ДССу, и СРСу и СНСу а цензус прећи неће.
ДСС ће се кретати од 8-10%, без Двери би имали 10-12% али нека. То је за наук у будућности. ДСС је Двери практично извукао и створио као НВО са јаким утицајем. Глишић је бивши члан ДСС у Аранђеловцу.
Да би се они активирали на 9 месеци пред изборе. Нису они кренули 2008 или 2010 у политику него на 9 месеци пред изборе. Тако не може да се пређе цензус.

Da ne bi bilo permanentnih podmetanja, temu nije otvorio nijedan SNS-ovac, nego korisnik koji se deklarisao kao DSS-ovac...

Pre nego sto je ova tema otvorena, pisala sam da ce najvise glasova uzeti DSS-u, i hoce.
Zasto to tvrdim?

Dugo sam ovde, mada se nickovi menjaju cesce nego carape (cast izuzecim) znam mnoge koji su bili u stanju da oci vade kad se pomene Kostunica u negativnoj konotaciji (smislu) sad su najveci (uz naglo pridosle) pobornici Dveri.

Znam nekoliko njih koji su govorili da neci izaci na izbore jer nemaju za koga da glasaju, sad imaju i to ne kriju.

Sad, koliko je stabilno glasacko telo DSS-a,koliko ipak ljudi ne veruju Dverima ili veruju u njihovu pravu misiju, pokazace izbori.

Ja i ne znam kome pripada postavljac teme ali znam da ovakvu tezu vec mesecima siri SNS radio i TV. Sad to isto prica i Goati koji je otvoreni pristalica DS.
Kako povezati ovo? Prosto! Dveri kvare racune i jednima i drugima a da se "Vlasi ne dosete" navodno su zabrinuti za DSS. Providno do bola.
Ponavljam da je cela kampanja usmerena na stvaranje atmosfere ZA ili PROTIV DS ili SNS kako bi se osigurala proEU vecina.
Napisao sam i obralozio da cu glasati za Kostunicu kao predsednika i za Dveri na svim ostalim listama. Ja razdvajam Kostunicu kao jedinog neokaljanog politicara i DSS kao stranku ciji su neki clanovi isti kao i zuti skakavci.

Узимају и ДССу, и СРСу и СНСу а цензус прећи неће.
ДСС ће се кретати од 8-10%, без Двери би имали 10-12% али нека. То је за наук у будућности. ДСС је Двери практично извукао и створио као НВО са јаким утицајем. Глишић је бивши члан ДСС у Аранђеловцу.
Да би се они активирали на 9 месеци пред изборе. Нису они кренули 2008 или 2010 у политику него на 9 месеци пред изборе. Тако не може да се пређе цензус.

Sve cifre koje si naveo su tacne koliko i ovo sto sam ti podebljao!
Drugi put malo proguglaj ako zelis biti ubedljiviji.

Ja i ne znam kome pripada postavljac teme ali znam da ovakvu tezu vec mesecima siri SNS radio i TV. Sad to isto prica i Goati koji je otvoreni pristalica DS.
Kako povezati ovo? Prosto! Dveri kvare racune i jednima i drugima a da se "Vlasi ne dosete" navodno su zabrinuti za DSS. Providno do bola.
Ponavljam da je cela kampanja usmerena na stvaranje atmosfere ZA ili PROTIV DS ili SNS kako bi se osigurala proEU vecina.
Napisao sam i obralozio da cu glasati za Kostunicu kao predsednika i za Dveri na svim ostalim listama. Ja razdvajam Kostunicu kao jedinog neokaljanog politicara i DSS kao stranku ciji su neki clanovi isti kao i zuti skakavci.

Гоати је ЛДПовац. А, није никаква тајна да Двери скидају ДСС, СРС и СНС, то се креће код ове три странке од 0.5 до 1%.
Двери неће прећи цензу, сада су негде на 3-3.5% а до избора је остало још 7 дана(изборна тишина креће у следећи четвртак).
Двери су могле лагано да пређу цензус на два начина:
1) Да су кренули у политичку камапњу током 2010 и раније
2) Да су кренули у политичку акцију после ових избора, на будућим би развалили.

Овако Двери неће ништа за себе да ураде а ни за опозицију.
Уопште ме није брига да ли вас је неко намерно гурнуо пре 9 месеци у политичку борбу, ово горе што сам написао су чињенице.
Лупетања Гоатија о некаквом проблему за ДСС су смешна. Коштуница ће бити на 10-11% а ДСС 8-10%, можда изненади и на горе.

Poslednja izmena:
Пази ову теорију

СНС створена да би СРС отишао испод цензуса
Двери предале листу да би ДСС отишле испод цензуса
Преокрет врбовао Вука Драшковића да би се ослабио ДС
1389 предале листу да би се ослабиле Двери

Урнебес, смехотрес. Ниједна од теза није тачна.

Пази ову теорију

СНС створена да би СРС отишао испод цензуса
Двери предале листу да би ДСС отишле испод цензуса
Преокрет врбовао Вука Драшковића да би се ослабио ДС
1389 предале листу да би се ослабиле Двери

Урнебес, смехотрес. Ниједна од теза није тачна.

И ови избори постоје само да би се ми сви окупљали на гласачким местима, а одатле нас отимали ванземаљци, јер онај њихов зрак што га шибну из брода делује само ако смо поштрцани спрејем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back