Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Izem ti glasace koji slepo prate neku stranku,bez obzira na to sta im ta stranka nudi...a izem ti i stranku kojoj neko drugi uzima glasače
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izem ti glasace koji slepo prate neku stranku,bez obzira na to sta im ta stranka nudi...a izem ti i stranku kojoj neko drugi uzima glasače
Ma gluposti obične...sutra da ja osnujem stranku koja se zalaže za legalizaciju prostitucije i marihuane, i da krenem na izbore, odmah bi zavrištali vojnici LDP-a da me je stvorio DB, ili Rusi, da njima otmem glasove i tako skrenem Srbiju sa pravog puta...
Tako i ovo...ako su umislili u DSS-u da su im najveći problem Dveri, a ne to što smo ih videli na delu i nismo (većina nas) bili ni najmanje oduševljeni, onda neko u DSS-u ima ozbiljnih problema sa logičkim zaključivanjem.
Isto važi i za SNS, DS, Dinkića, Kurtu, Murtu...

Niko ne osniva stranku (pred izbore) bez nekog plana i cilja ....
Ne bih imao ništa protiv Dveri, ali ja sam pragmatičan čovek i glasam za uništenje žutih a ne za afirmaciju nepoznatih za koje ne znam kako će se ponašati.![]()
Ne bih imao ništa protiv Dveri, ali ja sam pragmatičan čovek i glasam za uništenje žutih a ne za afirmaciju nepoznatih za koje ne znam kako će se ponašati.![]()
ovde ocito nije rec o stranci, nego o projektu rezima opstanka radi. rezim ipak nece moci da prezivi nesto duze, a projekt ce nestati tiho kao slana na jutarnjem suncu
Pa DSS se nije ni oglasio po pitanju Dveri. Tema je otvorena na osnovu jedne rečenice "DSS će imati teškoće, budući da je stranka Vojislava Koštunice dobila konkurenta u Dverima" To je je rekao Vladimir Goati predsednik "Transparentnosti Srbije“, organizacije koja ne služi ničemu, osim što podržava Tadića i što odrađuje spin u korist istog.Ma gluposti obične...sutra da ja osnujem stranku koja se zalaže za legalizaciju prostitucije i marihuane, i da krenem na izbore, odmah bi zavrištali vojnici LDP-a da me je stvorio DB, ili Rusi, da njima otmem glasove i tako skrenem Srbiju sa pravog puta...
Tako i ovo...ako su umislili u DSS-u da su im najveći problem Dveri, a ne to što smo ih videli na delu i nismo (većina nas) bili ni najmanje oduševljeni, onda neko u DSS-u ima ozbiljnih problema sa logičkim zaključivanjem.
Isto važi i za SNS, DS, Dinkića, Kurtu, Murtu...
a izem ti i stranku kojoj neko drugi uzima glasače
Ebote,svi govore o glasacima kao o klikerima."Onaj prekoputa mi oteo klikere,kmeee".Valjda i glasaci imaju bar gram mozga,pa se pitaju da li ce ih neko uzeti ili ne...
aj spavajОни нису тако непознати и нису странку формирали непосредно пред изборе... Није им био план да се баве политиком и свако ко прати њихов рад може схватити да су тек после растурања СРПСКЕ радикалне странке одлучили да ступе на политичку сцену јер то МОРАЈУ.... Једноставно морају бар провати да надокнаде штету који ће СНС направити Србији на овим изборима ! СНС рејтинг опада али морамо бити реални да ће на овим изборима бити солидан број људи који ће им дати подршку....
СРС+ ДСС+ Двери ако не саставе власт њу ће саставити ДС+ЛСВ+УРС+СНС+СПС и после тога нема више Србије.... АП Војводина у року од пар година постаје република и осамостаљује се, Санџак добија аутономију и проглашава незавиност....Такође република Српска без подршке Србије престаје да постоји !

Не волим зверјане, али што се оно каже "свако има право да пеца" (у вишестраначком систему). Па тако и зверјани имају право да изађу на изборе без да их ико прозива за "отимање гласова".
Проблем је други. Ко их финансира?
da a Brejvik je sledeci kandidat za predsednika dveri hahaha svasta sa vama ljudi... ajmo nesto da radimo, ne da trucamo gluposti ovde po ceo dan... eto samo nesto *****mo, a niko nista ne radi u ovoj zemlji - ja bez posla pa trucam, i vi ostali, ili dzabolebarite, ili kuckate sa posla (mora da vam je jak posao)... S'Bogomdveri finasira jedna desnicarska stranka iz norveske,zena extremno poznata norveskoj vladi Siv Jensen...
da a Brejvik je sledeci kandidat za predsednika dveri hahaha svasta sa vama ljudi... ajmo nesto da radimo, ne da trucamo gluposti ovde po ceo dan... eto samo nesto *****mo, a niko nista ne radi u ovoj zemlji - ja bez posla pa trucam, i vi ostali, ili dzabolebarite, ili kuckate sa posla (mora da vam je jak posao)... S'Bogom
Kakve veze imaju Dveri sa DSSom da mi je znati? Kostunica i DSS su bili deo 5. oktobra. Jednom DOS uvek DOS. DSS=DS.
Evo sada to priznaju i DS tvorci DVERI:
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/318763/Goati-Tri-stranke-dovoljne-za-vladu
Dakle verujem da je vec svakom jasno kao dan cija su tvorevina DVERI i za koji i ciji interes su osmiljeni !!!
SNS je stvoren da rasturi SRS, a DVERI da uniste DSS !!!
I jedni i drugi, i SNS i DVERI su dakle tvorevina NWO gospodara...
.
decko svasta sa tobom,... da te pitam - jel su glasovi necije zavestanje i dedovina, privatno vlasnistvo pa sad neko nekome tu "uzima" glasove?
taj SRS postoji kao i DSS 20+ godina, jel su im i tad DVERI smetale da nesto naprave? Ti ljudi su se pokazali za 20 godina ko su i sta su, nema potrebe da neko politicke fosile rastura
tema je retardirana, pogotovo ovo za NWO... koliko imas godina decko?
Е нећу гласати за Двери ( ни отворене ни затворене) , али брате више сморише по свим форумима и медијима о томе како су ту Двери да узму гласове ДСС.
Ако је ДСС толико неспособан да му Дверјани узимају гласове, па нек и узму, шта сад.
Значи сад се не сме појавити никаква нова странка ни идеја јер мош мислити узеће некоме гласове.
to je tako. rezim je izvrsio desant na nasu izbornu scenu, neke `strancice` su dobro kamuflirane, govore srpski i ponavlljaju opozicione slogane.
stvar je providna i provaljena. verujem da ce uspeh te akcije biti manji od minimalnog i da rezim sve ukupno nece dobiti ni 20%, kao i ranije
baš tako...al biće kasno. Moći ćeš samo da im pljuneš pod prozor, a i to je pitanje.