DVERI osmisljene da uzimaju glasove DSS-u !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
34.709
Evo sada to priznaju i DS tvorci DVERI:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/318763/Goati-Tri-stranke-dovoljne-za-vladu

Dveri sprečavaju cenzus DSS

Saradnja naprednjaka i radikala je najmanje verovatna, dok je stav o evropskim integracijama najveći problem u relaciji SNS i DSS.
- DSS će imati teškoće, budući da je stranka Vojislava Koštunice dobila konkurenta u Dverima - navodi Goati.

Dakle verujem da je vec svakom jasno kao dan cija su tvorevina DVERI i za koji i ciji interes su osmiljeni !!!

SNS je stvoren da rasturi SRS, a DVERI da uniste DSS !!!

I jedni i drugi, i SNS i DVERI su dakle tvorevina NWO gospodara...

.

decko svasta sa tobom,... da te pitam - jel su glasovi necije zavestanje i dedovina, privatno vlasnistvo pa sad neko nekome tu "uzima" glasove?
taj SRS postoji kao i DSS 20+ godina, jel su im i tad DVERI smetale da nesto naprave? Ti ljudi su se pokazali za 20 godina ko su i sta su, nema potrebe da neko politicke fosile rastura
tema je retardirana, pogotovo ovo za NWO... koliko imas godina decko?

Е нећу гласати за Двери ( ни отворене ни затворене) , али брате више сморише по свим форумима и медијима о томе како су ту Двери да узму гласове ДСС.
Ако је ДСС толико неспособан да му Дверјани узимају гласове, па нек и узму, шта сад.
Значи сад се не сме појавити никаква нова странка ни идеја јер мош мислити узеће некоме гласове.

Е нећу гласати за Двери ( ни отворене ни затворене) , али брате више сморише по свим форумима и медијима о томе како су ту Двери да узму гласове ДСС.
Ако је ДСС толико неспособан да му Дверјани узимају гласове, па нек и узму, шта сад.
Значи сад се не сме појавити никаква нова странка ни идеја јер мош мислити узеће некоме гласове.
bas tako... blago nama ako smo debili da nam neko cisto samo zato sto se pojavio (bez obzira na program i ostalo) "otme" glasove od nasih prethodnih omiljenih politicara

Не волим зверјане, али што се оно каже "свако има право да пеца" (у вишестраначком систему). Па тако и зверјани имају право да изађу на изборе без да их ико прозива за "отимање гласова".

Проблем је други. Ко их финансира?

Не волим зверјане, али што се оно каже "свако има право да пеца" (у вишестраначком систему). Па тако и зверјани имају право да изађу на изборе без да их ико прозива за "отимање гласова".

Ko su zverjani???

Evo sada to priznaju i DS tvorci DVERI:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/318763/Goati-Tri-stranke-dovoljne-za-vladu

Dakle verujem da je vec svakom jasno kao dan cija su tvorevina DVERI i za koji i ciji interes su osmiljeni !!!

SNS je stvoren da rasturi SRS, a DVERI da uniste DSS !!!

I jedni i drugi, i SNS i DVERI su dakle tvorevina NWO gospodara...

.

to je tako. rezim je izvrsio desant na nasu izbornu scenu, neke `strancice` su dobro kamuflirane, govore srpski i ponavlljaju opozicione slogane.
stvar je providna i provaljena. verujem da ce uspeh te akcije biti manji od minimalnog i da rezim sve ukupno nece dobiti ni 20%, kao i ranije

Narod, privrednici iz naroda i dijaspore koji zele da pomognu njihovom cilju. Ako imas drugacije informacije slobdno izbaci, ali da to budu prave info, a ne rekla kazala (finansira ih CIA, pa FSB, pa Djilas?!?!?! smesno)
znam da u poverenistvu u mom gradu jezgro poveenistva daje iz svog dzepa za kampanju, i uzima godisnje odmore da bi zineli tu kampanju.

bas tako... blago nama ako smo debili da nam neko cisto samo zato sto se pojavio (bez obzira na program i ostalo) "otme" glasove od nasih prethodnih omiljenih politicara

Zahebava nas ista ekipa već 20 i kusur godina, mislim na sve zajedno, i tkz. poziciju i tkz. opoziciju, pa se to valjda umislilo da svako od njih ima neke "svoje" glasove, tj da imaju prava na neke glasove.

Pa ispada da svaki novi krokodil koji se pojavi u ovoj baruštini krade glasove od nekog starosedeoca...

Da se razumemo, ne pada mi na pamet ni za "Dveri" da glasam...tek su se pojavili, a već prosipaju demagogiju naveliko...ali to je njihovo pravo...

Poslednja izmena:
Zahebava nas ista ekipa već 20 i kusur godina, mislim na sve zajedno, i tkz. poziciju i tkz. opoziciju, pa se to valjda umislilo da svako od njih ima neke "svoje" glasove, tj da imaju prava na neke glasove.

Pa ispada da svaki novi krokodil koji se pojavi u ovoj baruštini krade glasove od nekog starosedeoca...

Da se razumemo, ne pada mi na pamet ni za "Dveri" da glasam...tek su se pojavili, a već prosipaju demagogiju naveliko...
naravno, vreme ce pokazati jesu li demagozi ili nisu, ova barustina sa svojim starosedeocima se mnogo usmrdela, vreme je da se voda promeni

naravno, vreme ce pokazati jesu li demagozi ili nisu, ova barustina sa svojim starosedeocima se mnogo usmrdela, vreme je da se voda promeni

Ma gluposti obične...sutra da ja osnujem stranku koja se zalaže za legalizaciju prostitucije i marihuane, i da krenem na izbore, odmah bi zavrištali vojnici LDP-a da me je stvorio DB, ili Rusi, da njima otmem glasove i tako skrenem Srbiju sa pravog puta...

Tako i ovo...ako su umislili u DSS-u da su im najveći problem Dveri, a ne to što smo ih videli na delu i nismo (većina nas) bili ni najmanje oduševljeni, onda neko u DSS-u ima ozbiljnih problema sa logičkim zaključivanjem.

Isto važi i za SNS, DS, Dinkića, Kurtu, Murtu...

Ma gluposti obične...sutra da ja osnujem stranku koja se zalaže za legalizaciju prostitucije i marihuane, i da krenem na izbore, odmah bi zavrištali vojnici LDP-a da me je stvorio DB, ili Rusi, da njima otmem glasove i tako skrenem Srbiju sa pravog puta...

Tako i ovo...ako su umislili u DSS-u da su im najveći problem Dveri, a ne to što smo ih videli na delu i nismo (većina nas) bili ni najmanje oduševljeni, onda neko u DSS-u ima ozbiljnih problema sa logičkim zaključivanjem.

Isto važi i za SNS, DS, Dinkića, Kurtu, Murtu...

Ma jasno, ako se zalozimo za ustavnu monarhiju, tu je MI-6 umesao prste... Nisu ovde problem ni stranke ni pokreti, mi smo sami krivi sto nas ima 6 miliona a 6,3 miliona misljenja razlicitih... Kazu za nas, sto nije daleko od istine, "nek mi crkne krava, samo da komsija nema od koga da kupi mleko" - slika i prilika srpskog naroda, pusti stranke, i Cedu i Tomu i Kravara i ostale...

Tvoj problem bi trebao da bude ko finansira DS, jer su oni na vlasti...a ja cu da ti kazem ko ih finansira..MI, SVI MI KOJI REDOVNO PLAĆAMO POREZ I OSTALE DADŽBINE DRŽAVI...Tužno je da se bavite time ko finansira dveri, kao da ovi do sada nisu strani plaćenici...bavite se time gde odlaze naše pare...alo bre kradu vas deceniju i vi i dalje sumnjate na druge...pa prvo resavajte dokazane...cccc, stvarno sam nekad verovao u narod Srbije, ali vise ...ne

Tvoj problem bi trebao da bude ko finansira DS, jer su oni na vlasti...a ja cu da ti kazem ko ih finansira..MI, SVI MI KOJI REDOVNO PLAĆAMO POREZ I OSTALE DADŽBINE DRŽAVI...Tužno je da se bavite time ko finansira dveri, kao da ovi do sada nisu strani plaćenici...bavite se time gde odlaze naše pare...alo bre kradu vas deceniju i vi i dalje sumnjate na druge...pa prvo resavajte dokazane...cccc, stvarno sam nekad verovao u narod Srbije, ali vise ...ne

Isisali su i ono malo sto je narod Srbije od zivota imao, i sad nam mazu oci kako su krivci neki Dverjani, Nasi, Obrazi i slicno, samo mazu oci narodu sa cinjenice da je ova zuta koalicija vise stete napravila za nas narod za 12 godina nego sto su Turci uspeli za 500 godina - oni su uzimali "petnaestinu" kao porez, a ovi nasi evropejci nam sidaju i kozu sa ldja da bi mogli sa svojom elitom lagodno da zive...

Evo šta kaže Deretić - istoričar koji je dugo bio u dijaspori.

i sad je ovaj cilager razotkrio Dveri, svaka cast!!!
evo argumenta, da se usere ovja cilager:
kze on:" nemaju ONI nijedan jasan stav - EU - oprezno sa EU" - a ja kazem, ko je imao usi da slusa, i oci da vidi zna kakv je stav Dveri o EU - zamrzavanje pridruzivanja EU.
Ajmo malo se osvestite, samo p[ljujete po drugima

decko svasta sa tobom,... da te pitam - jel su glasovi necije zavestanje i dedovina, privatno vlasnistvo pa sad neko nekome tu "uzima" glasove?
taj SRS postoji kao i DSS 20+ godina, jel su im i tad DVERI smetale da nesto naprave? Ti ljudi su se pokazali za 20 godina ko su i sta su, nema potrebe da neko politicke fosile rastura
tema je retardirana, pogotovo ovo za NWO... koliko imas godina decko?

Одлично речено ! Нико не може изгубити гласове тако што ће их неко други укрсти... Лоше вођење политике је разлог губљења гласова !

Ако је неко осмишљен да одузима гласове то је СНС и она је сасвим довољна ! Најбољи доказ за то је колико новца имају за кампању !

Двери ће ако буду у могућности свакако саставити власт са свим опозиционим странкама који се сложе око тога да се прекину преговори о уласку у ЕУ и отимању Косова и Метохија !! Шта је онда проблем ? Неки страначки пацови из осталих опозиционих странака ће бити замењени млађим, образованији, стручнијим и поштенијим ! То у Двери "стају на жуљ" опозиционим партијама !

ja cu da glasam za Dveri. za onaj sljam iz DSS-a na celu sa gdinom 'mlohavko Kostunica' ne bih glasao u zivotu. Ukoliko i Dveri predju cenzus nahebacu im se majke ukoliko udju u koaliciju sa tim bezveznjakovicima.
Zato: prestanite da kakite! Previse dozivljavate politiku licno.
Hebe mi se bas 'ko je kome uzeo glas'.

...al biće kasno. Moći ćeš samo da im pljuneš pod prozor, a i to je pitanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back