Двери: Ко је Вучића овластио да прихвата све што му наложе газде у Бриселу

A sta ako bas ti koji bi hteli da hapse rade protiv naroda i drzave????

Ko je taj koji treba da oderdi ko je PRAVOVERAN a ko ne?

Popovi??

- - - - - - - - - -

Naravno da demokratija i izbori nisu perfektni.

Ali, za sada je to najbolje sto je covecanstvo moglo da ponudi.

Direktna demokratija je moguca samo u malim grupama, recimo mesnim zajednicama.

Po principu rekao Pera da je Đura lopov hapsi Đuru da se Pera domogne masne provizije..:) .. Radikalima nije jasno da vlast ne sme biti apsolutna od strane nikoga pa ni časnog nam vojvode jer vodi u jednoumlje .

Зар демос не значи народ? Ако је тако, како онда испада да је 5% цео народ другари? Мислим, објасните мало ту математику, шта даје легитимност таквим изборима?

Pitanje ti je logicno ali....polazi se od toga da su neki koje je narod izbrao doneli Zakon po kome nije neophodno da izdje vise od pola biraca. Na taj nacin se sprecava da vecina svojim bojkotom izrazi svoj stav.

Ne razumem temu, koga interesuje šta vele neki sa 2%, :kez:

A ja ne razumem sta na takvoj temi trazi neko ko ne razume temu. :hahaha:

Pitanje ti je logicno ali....polazi se od toga da su neki koje je narod izbrao doneli Zakon po kome nije neophodno da izdje vise od pola biraca. Na taj nacin se sprecava da vecina svojim bojkotom izrazi svoj stav.

A ja ne razumem sta na takvoj temi trazi neko ko ne razume temu. :hahaha:

А долази се до тога да смо будале које су пристале да их група лудака буквално истребљује са лица Земље..

Ako nastavi ovako "savesno da odbija i da setka policiju po Srbiji i zeki embahadore" , mozda ce "mali da postane veliki k`o ..."
http://fun.noizz.rs/resources/funIm...1718-ffb3731cc8bdc8c6a2b44aa657f857c9.jpg?v=0

11718-ffb3731cc8bdc8c6a2b44aa657f857c9.jpg

z:lol:

z:poz:

Uporedi sa vazecom kartom Beograda i "sve ce Ti se ka`sti" ...

Па, не контам шта ти називи представљају. Мислим, знам да су то ваљда неки делови града, али не знам да ли су селендре или урбане ко Амстердам.

Ovo ti ja ne razumem. Napisi na srpskom.

Ја пишем на српском, а ти...енглеском латиницом...;) :lol:

Где си била за изборе ...у Србији или у Киншаси?

Није ваљда да ниси чула за град Киншасу у Заиру...:huh:

Da li krsi ustav ili ne nije na pojedincima da odlucuju.

To mora da se izjasni Vrhovni sud.

Jedino njihovo misljenje je KOMPETENTNO.

A ako oni cute ...znaci da NIJE prekrsio Ustav!
Укључимо мозак, упознајмо са чињеницама, па тек онда почнимо да коментаришемо.

Врховни суд свакако није 'компетентан' да се изјасни по питању повреде Устава, јер за то није надлежан. То за шта га ти сматраш компетентним је искључиво у надлежности Уставног суда. Чињеница да Уставни суд не реагује заиста може да знали да хунта не крши Устав, али такође може да значи и низ других ствари, укључујући и то да Уставни суд не обавља свој посао. Код нас је скоро немогуће доказати повреду Устава, што значи да Уставни суд у пракси није у стању да заштити уставноправни поредак земље од противправног дејства извршне власти, лак и када је то намера самих судија.

Не треба занемарити ни питање независности судства. Сви ми знамо у којој мери је наше судство заиста 'независно'.

Poslednja izmena:
НИКО

Да је то изложио у свом " предизборном програму " и говору....НЕ БИ ДОБИО НИ ЈЕДАН ГЛАС...:nono3:
Аууу открио си топлу воду.
Многи су упозоравали, али нисте веровали.
Ајд што су се били напалили они који нису знали да се попну уз покретне степенице кад је био митинг СНС испред Скупштине који је претходио лажном штрајку глађу и жеђу Томе Дипломе, али ви који похађасте неке факулете, прочитали неке књиге, имате искуства са истим тим преварантима из деведесетих, а шта рећи..ц,ц,ц,ц,....

Укључимо мозак, упознајмо са чињеницама, па тек онда почнимо да коментаришемо.

Врховни суд свакако није 'компетентан' да се изјасни по питању повреде Устава, јер за то није надлежан. То за шта га ти сматраш компетентним је искључиво у надлежности Уставног суда. Чињеница да Уставни суд не реагује засита може да значи да хунта не крши Устав, али такође може да значи и низ других ствари, укључујући и то да Уставни суд не обавља свој посао. Код нас је скоро немогуће доказати повреду Устава, што значи да Уставни суд у пракси није у стању да заштити уставноправни поредак земље од противправног дејства извршне власти, лак и када је то намера самих судија.

Не треба занемарити ни питање независности судства. Сви ми знамо у којој мери је наше судство заиста 'независно'.

E vidiš tu si u pravu zato Srbija nije država već Vučićikistan

Da li krsi ustav ili ne nije na pojedincima da odlucuju.

To mora da se izjasni Vrhovni sud.

Jedino njihovo misljenje je KOMPETENTNO.

A ako oni cute ...znaci da NIJE prekrsio Ustav!

Ваљда Уставни суд а не Врховни.
А, он ћути јер га је Председник замолио да се "још не изјашњава".

Ваљда Уставни суд а не Врховни.
А, он ћути јер га је Председник замолио да се "још не изјашњава".

Vrhovni sud je po hijerarhiji sudova iznad ustavnog.

U demokrtaiji su razdvojeni centri moci, tako da predsednik nema prava nista da naredjuje sudovima, ali sudovi mogu da naredjuju Predsedniku (uparvo se desdava u Americi)

Vrhovni sud je po hijerarhiji sudova iznad ustavnog.

U demokrtaiji su razdvojeni centri moci, tako da predsednik nema prava nista da naredjuje sudovima, ali sudovi mogu da naredjuju Predsedniku (uparvo se desdava u Americi)

Ustavni BLAJBI malo si pomesao.. ... Уставни суд је посебан државни орган чији је главни задатак надзор над уставношћу закона као и заштита људских права и слобода грађана зајамчених уставом.У већини земаља делује као независно тело, независно од законодавне, извршне и судске власти

Back