Perperius
Elita
- Poruka
- 15.171
Hm ja ko biva ne pismen al konstantno recimo hrabro pisem te oni koi me ne razumiju konstatuju mi gramaticku gresku a oni vjerujem koi bi me razumjeli sada nazalost spavaju! :-/ ili...upitnik
Mingo ti li si?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm ja ko biva ne pismen al konstantno recimo hrabro pisem te oni koi me ne razumiju konstatuju mi gramaticku gresku a oni vjerujem koi bi me razumjeli sada nazalost spavaju! :-/ ili...upitnik

✔ (При)глуп
✔ Непристојан
✔ Сендвичождер
✔ Изношеље истине о Вучићу доживљава као шамар
Бот је.

Pa već je bio i ruski i američki plaćenik i plaženik domaćih tajkuna![]()
Mislim da je sledeća o državnom udaru, to nisu "dugo"![]()
Ma nisu niko, najbolje je da svi ćutimo i pustimo SNS na miru da radi šta hoće. Je li tako da bi to najviše želeli?
Ti da razumeš ono što čitaš nebi davao od sebe takve gluposti, odjbi bre.
- - - - - - - - - -
al si duhovit ki gvno vitamina.![]()
НИКО
Да је то изложио у свом " предизборном програму " и говору....НЕ БИ ДОБИО НИ ЈЕДАН ГЛАС...
Читав " Бриселски споразум " је у ..СУПРОТНОСТИ...са Уставом Србије...и ..дипл. правник Александар Вучић ...ТО СИГУРНО ЗНА
Да је Србија ...СЛОБОДНА и ПРАВНА ДРЖАВА...дотични би већ ...РОБИЈАО СА ПАЈТАШИМА У ПРДЕКАНИ...![]()
![]()
A nece biti tako.
Ovlastili su ga svi neandertalci koji su izasli na izbore.
Nebitno kojoj politickoj opciji su dali svoj glas.
Bitno je da su svojim izlaskom dali
legimitet svakoj Vladi da ima odresene ruke
u razyebavanju ovoga sto je jos ostalo od Srbije.!!!
Opet ista greska....
U demokratiji legitimitet ima i onaj koga izaberi samo 5% biraca!
95% ako ne izadju na izbore to je njihov problem.
Imali su sansu koju nisu iskoristili.
To su PRAVILA DEMOKRATIJE koja su NEPROMENLJIVA u nijednoj drzavi.

Tako je!
Zato su suludi pozivi na bojkot.
Pogotovu sto broj poslanika uopste ne zavisi od % izlaznosti
Били би сулуди да они који позивају на бојкот нису добрим делом лажне патриоте, или под утицајем истих. Њихови циљеви се не поклапају са нашим. У интересу је напредњачке хунте да што мање људи гласа, јер ће то увећати удео њихових гласача. То значи да, гледано из угла интереса непријатеља српског народа, ти позиви никако нису сулуди, већ врло лукави.Zato su suludi pozivi na bojkot.
Управо. Ми немамо тај луксуз да данас трагамо за савршенством. У најбољу руку, можемо изабрати мање зло. Колико година још можемо опстати под оваквом владом? Ми се не боримо за неки бољитак, већ голи опстанак.Тако је. А још поготово је бојкот сулуд кад се зна да западне силе ништа неће урадити поводом тога, нити на било какав начин укорити власт због лошег опхођења према опозицији.
Зато сам ја увек за то да изађеш и заокружиш оно што ти је најближе. Наравно, тешко је наћи нашто што се 100% поклапа с твојим ставовима, али јбг... има за сваког понешто ту.
Били би сулуди да они који позивају на бојкот нису добрим делом лажне патриоте, или под утицајем истих. Њихови циљеви не поклапају са нашим. У интересу је напредњачке хунте да што мање људи гласа, јер ће то увећати удео њихових гласача. То значи да гледано из угла интереса непријатеља српског народа, ти позиви никако нису сулуди, већ врло лукави.
Апсолутно се слажем. Демократија је за мене само средство, никако циљ. То је систем који је на снази, ма како несавршен био, и унутар њега се морамо борити. Неко ко не гласа нема право да се буни, јер није ни прстом макао да нешто промени. Зато, гласајмо и када су на репертоару све сами црни ђаваоли. Прихватимо то као обавезу и нека нам прерасте у навику. У противном, нећемо гласати ни када се појави неко нормалан. ЦинизамZato treba izaci i glasti SVAKI PUT.
Za ono sto vam se CINI da je najbolje.
Tako je!
Zato su suludi pozivi na bojkot.
Pogotovu sto broj poslanika uopste ne zavisi od % izlaznosti
Зар демос не значи народ? Ако је тако, како онда испада да је 5% цео народ другари? Мислим, објасните мало ту математику, шта даје легитимност таквим изборима?
Види, ја нисам један од оних заљубљеника у демократију, који гаје романтичне представе о њој као нечему инхерентно моралном и праведном. Демократија је само једно од могућих средстава за остварење правог циља: довођења на власт оних достојних власти.Зар демос не значи народ? Ако је тако, како онда испада да је 5% цео народ другари? Мислим, објасните мало ту математику, шта даје легитимност таквим изборима?
Види, ја нисам један од оних заљубљеника у демократију, који гаје романтичне представе о њој као нечему инхерентно моралном и праведном. Демократија је само једно од могућих средстава за остварење правог циља: довођења на власт оних достојних власти.
Легитимитет лежи у чињеници да су сви могли гласати. То што нису употребили своје право је ствар њихове неодговорности. Ако је на снази тај систем, то се мора поштовати. Не можеш да се жалиш ако ниси спреман да било шта учиниш. Гласајмо!
Postoje ljudi koji su APOLITICNI, koje ne zanima politika uopste.
Koji jednostavno NECE da izlaze na izbore, niti se razumeju u kandidate niti shvataju ko sta nudi.
Takvi se jednostavno NE RACUNAJU.
Racunaju se oni IZADJU I GLASAJU.
Nebitno koliko ih je.
Ako nekome pruzis sansu da nesto uradi (glasa), A ON SVESNO NECE, neka se posle ne zali sto su to drugi uradili umesto njega.
To je PODLO i BEZOBRAZNO.
У оваквој "демократији" која се иначе зове представничка демократија гласање је илузорно јер је цео систем постављен као корумпиран, а гласањем му дајеш легимитет. Што пре се то доведе у свест, то ћемо пре променити ситем и изабрати достојне представнике народа. Овако само вртимо пар банди које се смењују на положајима са којих ништа сем крађе не раде јер НЕМАЈУ никакву одговорност. Ово што ти радиш је чисто самоубиство.
Ти људи се зову идиоти, мислим , ако су их стари грци звали, а стари грци су одбацили демократију као нефункционалну после пар деценија примене...но, нема везе, пази сад: демос значи народ, значи барем већина народа изађе на гласање да би то имало легитимитет. Ако су избори намештени и ако су нерегуларни онда нормалан човек не излази на њих, нормалан човек НЕБИРА између ДВА ЗЛА. А ПОДЛИ И БЕЗОБРАЗНИ су они који би да продају шарену лажу људима, као рецимо ти..што је комплимент за једног кокошара као што си ти..
Kako bi ti napravio izbore?
Пријатељу, ти шириш дефитизам и заборављаш неке важне ствари. Савршеног система нема, а ни сами људи нису савршени. Небитно је да ли је земља уређена по принципу директне или представничка демократија, апсолутне монархије или једнопартијске диктатуре, ако влада ради оно што треба да ради. Не спорим да је систем уређен тако да ради у интересу моћника - Америка је савршен пример -, али свеједно, и унутар таквог система постоји одређен маневарски простор. Није ли боље да се потрудимо да променимо ствари унутар оквира система, него да започињемо грађански рат? Није ли ово друго управо то што заговараш?У оваквој "демократији" која се иначе зове представничка демократија гласање је илузорно јер је цео систем постављен као корумпиран, а гласањем му дајеш легимитет. Што пре се то доведе у свест, то ћемо пре променити ситем и изабрати достојне представнике народа. Овако само вртимо пар банди које се смењују на положајима са којих ништа сем крађе не раде јер НЕМАЈУ никакву одговорност. Ово што ти радиш је чисто самоубиство.
Прво би похапсио све оне који отворено раде против народа и државе, дакле увео бих диктатуру док се смрдљиви петоколонашки паразитски олош не почисти за сва времена...е , онда бих увео ДИРЕКТНУ ДЕМОКРАТИЈУ.
Пријатељу, ти шириш дефитизам и предвиђаш неке важне ствари. Савршеног система нема, а ни сами људи нису савршени. Небитно је да ли је земља уређена по принципу директне или представничка демократија, апсолутне монархије или једнопартијске диктатуре, ако влада ради оно што треба да ради. Не спорим да је систем уређен тако да ради у интересу моћника - Америка је савршен пример -, али свеједно, и унутар таквог система постоји одређен маневарски простор. Није ли боље да се потрудимо да променимо ствари унутар оквира система, него да започињемо грађански рат? Није ли ово друго управо то што заговараш?
Пријатељу, ти шириш дефитизам и предвиђаш неке важне ствари. Савршеног система нема, а ни сами људи нису савршени. Небитно је да ли је земља уређена по принципу директне или представничка демократија, апсолутне монархије или једнопартијске диктатуре, ако влада ради оно што треба да ради. Не спорим да је систем уређен тако да ради у интересу моћника - Америка је савршен пример -, али свеједно, и унутар таквог система постоји одређен маневарски простор. Није ли боље да се потрудимо да променимо ствари унутар оквира система, него да започињемо грађански рат? Није ли ово друго управо то што заговараш?
A sta ako bas ti koji bi hteli da hapse rade protiv naroda i drzave????
Ko je taj koji treba da oderdi ko je PRAVOVERAN a ko ne?
Popovi??
- - - - - - - - - -
Naravno da demokratija i izbori nisu perfektni.
Ali, za sada je to najbolje sto je covecanstvo moglo da ponudi.
Direktna demokratija je moguca samo u malim grupama, recimo mesnim zajednicama.
Идотизам. Гајиш романтичне представе о народу, као скупини појединаца. Петоколонашки олош? Колико је таквих у редовима тог твог 'народа'? Директна демократија је тиранија већине над мањином унутар које је све дозвољено под условом да има подршку већине. Ту нема места за морал и правду. Све је подвргнуто менталитету руље.Прво би похапсио све оне који отворено раде против народа и државе, дакле увео бих диктатуру док се смрдљиви петоколонашки паразитски олош не почисти за сва времена...е , онда бих увео ДИРЕКТНУ ДЕМОКРАТИЈУ.
Тако што не пада снег да покрије брег, већ да сваки штакор остави свој усташко комуњарски траг. Када се решимо вас отровних паразита, организам ће се сам излечити....
Тако је. А још поготово је бојкот сулуд кад се зна да западне силе ништа неће урадити поводом тога, нити на било какав начин укорити власт због лошег опхођења према опозицији.
Зато сам ја увек за то да изађеш и заокружиш оно што ти је најближе. Наравно, тешко је наћи нашто што се 100% поклапа с твојим ставовима, али јбг... има за сваког понешто ту.

Прво би похапсио све оне који отворено раде против народа и државе, дакле увео бих диктатуру док се смрдљиви петоколонашки паразитски олош не почисти за сва времена...е , онда бих увео ДИРЕКТНУ ДЕМОКРАТИЈУ.
Зар демос не значи народ? Ако је тако, како онда испада да је 5% цео народ другари? Мислим, објасните мало ту математику, шта даје легитимност таквим изборима?